Μόλις έβαλα την 6.2.0 στο ΜΙ3 (η αλήθεια ειναι ότι δε καταλαβα οτι εβαλα αυτη την εκδοση) και αντιμετωπίζει σοβαρα προβλήμματα. Δεν λειτουργουν μερικες εφαρμογες, δε λειτουργει το bluetooth, δε μπορω να το συνδεσω στον υπολογιστ, κανει συχνα επανεκκίνηση και μου βγαζει το μήνυμα "Αδυναμια λήψης εγκυρου ID συσκευης" . Τι μπορώ να κανω;
Αδυναμια λήψης εγκυρου ID συσκευης
-
-
Το εγραψα σε λαθος μερος, παρακαλω να το σβησετε.
-
Κανε 3-4 απανωτα restart την συσκευή και θα λυθει..
-
Δεν εχουν αποτελεσμα τα reboot δυστυχως.
-
-
Ο/H ChristosK έγραψε:
Μόλις έβαλα την 6.2.0 στο ΜΙ3 (η αλήθεια ειναι ότι δε καταλαβα οτι εβαλα αυτη την εκδοση) και αντιμετωπίζει σοβαρα προβλήμματα. Δεν λειτουργουν μερικες εφαρμογες, δε λειτουργει το bluetooth, δε μπορω να το συνδεσω στον υπολογιστ, κανει συχνα επανεκκίνηση και μου βγαζει το μήνυμα "Αδυναμια λήψης εγκυρου ID συσκευης" . Τι μπορώ να κανω;
Μήπως να προσπαθούσες να ξαναέκανες εγκατάσταση τη rom που θέλεις, κάνοντας πρώτα τα κλασικά wipes (cache & dalvik), μήπως για κάποιο λόγο δεν "κάθισε" καλά η τελευταία εγκατάσταση που έκανες (που έγινε και ...κατά λάθος)? Άν όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις, παρουσιάστηκαν ξαφνικά όλα μαζί μετά την αναβάθμιση, ίσως να ωφείλεται σε "σπασμένη" rom ή κάποιο άλλο πρόβλημα κατά την διάρκεια του update... -
Δοκίμασε ένα Factory Reset/Default από το Recovery και ξανακάνε Flash την ROM.
Βέβαια θα πρέπει να ξανασετάρεις την συσκευή σου από την αρχή. -
Πλεον δεν αναβει η οθονη παρα μονο τα κουμπια. Οποτε δε μπορω να τραβηξω τη screenshot. Παιζει να καηκε; Το λεω αυτο γιατι το βραδυ εκανε επανεκκινήσεις απο μονο του καθε μερικα λεπτα. Αν δεν εχει καει μπορειτε να μου πειτε ποιον οδηγο να ακολουθησω για να το φτιαξω;
-
Τα κατάφερα με τη screenshot. Τα υπολοιπα προβηματα παραμενουν.
-
Με το γεγονος οτι δεν λειτουργει το usb οπως πρεπει δε θα εχω προβλημα ομως;
-
Οπως το φανταστηκα..Βλεπεις το Εκδοση Μοντεμ......Αγνωστο??
Για κάποιο λόγο δεν έχει φλασαριστεί το κοματι της rom που αφορά το Modem (aka baseband)
Πρεπει να φλασαριστει εκ νεου η rom..
Κατεβασε την rom
Βαλε την συσκευη σε recovery mode
Κανε Full Wipes
ΧΩΡΙΣ REBOOT, κανε φλασάρισμα της rom
Reboot
και πιστεύω όλα θα είναι καλά μετά.. -
Τα καταφερα τελικα με τη βοηθεια του Bodai! To εβαλα λοιπον σε recovery mode, το συνδεσα στον υπολογιστη, το εκανα reboot, o υπολογιστης το αναγνωρισε σαν φωτογραφικη μονο, οποτε εβαλα την 5.7.16 στις φωτογραφιες και απλα εκανα την αναβαθμιση απο κει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα