About Mi Note Pro...
-
-
Ο/H geobas έγραψε:
Λογικό . Θα κατεβάσω όμως μιά νεότερη Dev , μήπως αυτή που είχα ήταν ελαφρώς(!) corrupted . Οπως λέμε ολίγον έγκυος
Thanks again και καλό βράδυ .
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Λογικό . Θα κατεβάσω όμως μιά νεότερη Dev , μήπως αυτή που είχα ήταν ελαφρώς(!) corrupted . Οπως λέμε ολίγον έγκυος
Εγώ με την 6.9.29 δεν έχω κανένα πρόβλημα που να έχω διαπιστώσει με τα widgets, ούτε και με το ξυπνητήρι, που βαράει μια χαρά, ακόμα και όταν η συσκευή είναι στο αθόρυβο (κάνει πρώτα 3-4 δονήσεις και μετά απο μερικά δευτερόλεπτα αρχίζουν "τα όργανα"...). -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Αυτή τη στιγμή έχω ένα θεματάκι με τα εικονίδια . Ενώ μπαίνω , έχει μόνο το default χωρίς τη δυνατότητα να κατεβάσεις όπως έχω στ NR2 .
Καμιά ιδέα ?
Edit: Το ξυπνητήρι σε εμένα δουλεύει κανονικά . Αρχίζει με δόνηση και μετά ο ήχος ..... -
Αν το έχετε στο αθόρυβο δηλαδή το ακούτε!? Όχι στο κανονικό προφίλ....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Αν το έχετε στο αθόρυβο δηλαδή το ακούτε!? Όχι στο κανονικό προφίλ....
-
Άλλαξα και ήχο...δεν παίζειΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Άλλαξα και ήχο...δεν παίζει
“The only freedom you truly have is in your mind, so use it.” -
@caeser έφτιαξε το micloud τώρα συγχρονίζει τα παντα
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkPocofone -
Ο/H petrosarfaras έγραψε:
@caeser έφτιαξε το micloud τώρα συγχρονίζει τα παντα
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
By the way, για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει ..,κινέζικα, βρήκα ΝΕΑ εφαρμογή για το MiCloud, που δυσχυχώς είναι στα κινέζικα ακόμα, αλλά κάνει διαχείριση του MiCloud απο το PC, με πρόγραμμα και όχι με το browser...
Βρίσκεται εδω: Xiaomi Cloud Assistant - Beta Version (Chinese Only) (το λίνκ ανοίγει με Chrome, ενω με το Firefox μου κολλάει!)
Μπορεί κάποιος να κατεβάσει ΕΥΚΟΛΑ όλες ή μέρος απο τις φωτογραφίες του και να διαχειριστεί το cloud του. Επίσης μπορείς επίσης εύκολα να κάνεις κάτι "COPY" απο το PC σου και μετά να το κάνεις "PASTE" στο κινητό σου...
Μέχρι να βγει η Αγγλική έκοδση, ευκαιρία για προπόνηση στα κινέζικα!
-
Χθες, μετά απο μια επανεκκίνηση του "leo" μου, το τηλέφωνο ξεκίνησε ακριβώς με αυτή την εικόνα:
Παρόλες τις προσπάθειες, δεν έλεγε να "ξεκολλήσει" απο εκεί... Δεν είχε προηγηθεί κάτι που να δικαιολογεί την εμφανισή του!
Στην επόμενη επανεκκίνηση τελικά εξαφανίστηκε...
Ξέρουμε γιατί εμφανίστηκε και γιατί "κατσικώθηκε" εκεί? Το έχει αντιμετωπίσει άλλος?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα