Διαφήμιση

About Mi Note Pro...

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H caeser έγραψε:

Χθες, μετά απο μια επανεκκίνηση του "leo" μου, το τηλέφωνο ξεκίνησε ακριβώς με αυτή την εικόνα:

Παρόλες τις προσπάθειες, δεν έλεγε να "ξεκολλήσει" απο εκεί... Δεν είχε προηγηθεί κάτι που να δικαιολογεί την εμφανισή του!
      Στην επόμενη επανεκκίνηση τελικά εξαφανίστηκε...
      Ξέρουμε γιατί εμφανίστηκε και γιατί "κατσικώθηκε" εκεί? Το έχει αντιμετωπίσει άλλος?

Όχι ευτυχως

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Pocofone
    • Ο/H caeser έγραψε:

Χθες, μετά απο μια επανεκκίνηση του "leo" μου, το τηλέφωνο ξεκίνησε ακριβώς με αυτή την εικόνα:

Παρόλες τις προσπάθειες, δεν έλεγε να "ξεκολλήσει" απο εκεί... Δεν είχε προηγηθεί κάτι που να δικαιολογεί την εμφανισή του!

Στην επόμενη επανεκκίνηση τελικά εξαφανίστηκε...
      Ξέρουμε γιατί εμφανίστηκε και γιατί "κατσικώθηκε" εκεί? Το έχει αντιμετωπίσει άλλος?
      Δεν έκλεισε ακόμα εβδομάδα στα χέρια μου . Το παιδεύω , το ματαπαιδεύω , επανεκκίνηση από εδώ , επανεκκίνηση από εκεί ,
      βάλε-βγάλε εφαρμογές , αυτό εκεί .... μουλάρι , δεν καταλαβαίνει τίποτα ......... σταθερό και ακλόνητο :thumbsup: ..... (GTV 6.8.4 |Dev)

Χτες δοκίμασα το GPS . Ακαριαία ανταπόκριση . :thumbsup:
      Και μιά και έχει αναφερθεί ότι ζεσταίνεται , φαίνεται πως αυτό που έχω είναι από κάποια άλλη παρτίδα(!) :D .
    • Ο Snapdragon 810 κατα την γνωμη πολλων βγηκε αποτυχια.. Γενικα δεν εχει κανει πολλες πωλησεις το Mi Note Pro απ οτι ξερω.. Φαινεται και απο την υποστηριξη που μας δινει η Xiaomi αλλωστε.. Εχει βγει Nugat 7.0 και εμεις ακομα με 5.1
    • Διαφήμιση
    • About Mi Note Pro...

Αποτυχία.. για αυτό βγήκε ο 820 κακήν κακώς..
      xiaomiadvices.com/xiaomi-phones-android-70-nougat-update/Εδώ παντως(δεν ξέρω κατά πόσο είναι επίσημο) λέει ποιες συσκευές θα πάρουν nougat, και το δικό μας είναι μέσα, αρα μπορούμε να ηρεμησουμε λίγο και να κάνουμε υπομονή.

• Ο/H sakis0547 έγραψε:

Αποτυχία.. για αυτό βγήκε ο 820 κακήν κακώς..
      xiaomiadvices.com/xiaomi-phones-android-70-nougat-update/Εδώ παντως(δεν ξέρω κατά πόσο είναι επίσημο) λέει ποιες συσκευές θα πάρουν nougat, και το δικό μας είναι μέσα, αρα μπορούμε να ηρεμησουμε λίγο και να κάνουμε υπομονή.

Μακαρι να ειναι ετσι Σακη γιατι πριν παρω Xiaomi ενα απο τα καλα που ακουσα και υπολογισα στην αγορα μου ειναι η υποστηριξη λογισμικου.
    • Η αλήθεια είναι ότι από τα κινέζικα την καλύτερη υποστήριξη την έχει η xiaomi. Αν θέλουμε να βρούμε καλύτερη υποστήριξη σε "επώνυμο" πρέπει να πάμε σε iPhone. Εγώ πάντως με την 5.1.1 δεν έχω κανένα πρόβλημα, και να μην πάρει nougat δεν θα χαλαστω κιόλας...

• Ουτε και εγω εχω προβλημα μια χαρα ειναι το λογισμικο. Αλλα το Android βελτιωνετε με τον καιρο απο θεμα ασφαλειας μεχρι και λειτουργιας αρα ειναι απολυτος λογικο να το ζηταμε.
    • Διαφήμιση
    • Δεν ακουγόσταστε και πολύ ευχαριστημένοι κι' αναρωτιέμαι γιατί ?(
      @sakis0547 ... Σου έστειλα ένα pm στο άλλο ....... εκτός αν κάποιος εκεί έχει το ίδιο username ......
    • Ο/H geobas έγραψε:

Δεν ακουγόσταστε και πολύ ευχαριστημένοι κι' αναρωτιέμαι γιατί ?(
      @sakis0547 ... Σου έστειλα ένα pm στο άλλο ....... εκτός αν κάποιος εκεί έχει το ίδιο username ......
      Με την συσκευη μας ειμαστε ευχαριστημενοι! Με την Xiaomi καποιο απο εμας δεν ειναι.. Η πολιτικη της ειναι περιεργη και συνηθιζει πλεον να υποστηριζει μονο τις συσκευς που εχουν πωλησεις!

Για παραδειγμα το Redmi Note 3 Pro International Edition (Kate) εχει απειροελαχιστη υποστηριξη ακομα κι αν ειναι πανω κατω ιδιο με το Kenzo.. Παρα πολλοι δεν μπορουν κανουν Unlock Bootloader και υπαρχουν ελαχιστες Custom Rom. Δεν εχει ουτε Ελληνικη ουτε Ευρωπαικη Rom.
    • Ο/H AbyssD έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Δεν ακουγόσταστε και πολύ ευχαριστημένοι κι' αναρωτιέμαι γιατί ?(
      Με την συσκευη μας ειμαστε ευχαριστημενοι! Με την Xiaomi καποιο απο εμας δεν ειναι.. Η πολιτικη της ειναι περιεργη και συνηθιζει πλεον να υποστηριζει μονο τις συσκευς που εχουν πωλησεις!
      Για παραδειγμα το Redmi Note 3 Pro International Edition (Kate) εχει απειροελαχιστη υποστηριξη ακομα κι αν ειναι πανω κατω ιδιο με το Kenzo.. Παρα πολλοι δεν μπορουν κανουν Unlock Bootloader και υπαρχουν ελαχιστες Custom Rom. Δεν εχει ουτε Ελληνικη ουτε Ευρωπαικη Rom.
      Θα συμφωνήσω μαζύ σου σε ότι αφορά την πολιτική της Xioami , αλλά μη ξεχνάς ότι δεν έχει δείξει και κανένα ενδιαφέρον
      γιά πωλήσεις των προϊόντων της έξω από την Κίνα .
      Σε ότι αφορά τη βελτίωση Android που τάχατες συνεπάγεται και βελτίωση σε θέματα ασφαλείας (!) ... εδώ μάλλον γελάμε ...
      Για ποιά ασφάλεια μιλάμε , αυτή που λένε στα χαρτιά , γιατί ασφάλεια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και το ξέρουμε όλοι μας . :D :D
    • Ο/H AbyssD έγραψε:

Η πολιτικη της ειναι περιεργη και συνηθιζει πλεον να υποστηριζει μονο τις συσκευς που εχουν πωλησεις!
      Εσύ φίλε @AbyssD με ΠΟΙΑ ιδιότητα κρίνεις την υποστήριξη της Xiaomi?

Του ΕΛΛΗΝΑ καταναλωτή και πελάτη της εταιρείας ή του ...Κινέζου καταναλωτή και πελάτη της Xiaomi?

Αν μιλάς ως Κινέζος καταναλωτής, αυτά που λες είναι πολύ ενδιαφέροντα, επειδή πραγματικά δεν τα γνώριζα, αν και έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την θέση, την αναγνωρισιμότητα και την δημοτικότητα που έχει η εταιρεία στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ κινέζικη αγορά!

Αν μιλάς ως Έλληνας όμως, έχω την εντύπωση ότι κρίνεις και ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ μια εταιρεία που δεν ...ΥΠΑΡΧΕΙ στη χώρα σου!
      Δεν υπάρχει σαν δίκτυο πωλήσεων!
      Δεν υπάρχει σαν δίκτυο υποστήριξης!
      Δεν υπάρχει σαν δίκτυο ανταλλακτικών και service!
      Είναι σαν να κρίνεις και να κατακρίνεις την εταιρεία ...π.χ. "ΠΙΤΣΟΣ" ότι δεν υποστηρίζει σωστά και όπως πρέπει τις συσκευές της στην ...ΑΡΓΕΝΤΙΝΉ και τη ΧΙΛΗ... όπου δεν εξάγει απολύτως ...τίποτα!!! Πόσο σωστό, ορθολογικό, και δίκαιο θα ήταν αυτό?

Η μοναδική παρουσία της Xiaomi στη χώρα μας, υπάρχει μόνο σε επίπεδο ερασιτεχνών FANS της εταιρείας, που όμως σε αυτούς δεν έχουμε πληρώσει δεκάρα τσακιστή για να έχουμε το "δικαίωμα" να έχουμε απαιτήσεις... αν και είμαι σίγουρος ότι έχουμε πάρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ παροχές απο αυτούς τους ερασιτέχνες, που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (άλλης εταιρείας) θα τα είχαμε χρυσοπληρώσει!
      ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ θα έπρεπε να λέμε που υπάρχει και αυτό εδώ το φόρουμ και μπορούμε να πούμε το "πόνο" μας και να πάρουμε και την ΔΩΡΕΑΝ "ασπιρινούλα" μας, όταν τη χρειαζόμαστε...

Think about it... :)
    • Διαφήμιση
    • Μιλαω καθαρα για το θεμα Software. Και ο Κινεζος και ο Taiwanezos και "εγω" δεν μπορουμε να κανουμε Unlock τον Bootloader επισημα σε μια συσκευη που δηθεν εχει αυτη την δυνατοτητα.. Η Xiaomi δεν ξερω τι κανει πανω σε αυτο δεν ξερω καν αν το εχει αναγνωρισει. Οπως και να εχει φαινεται πλεον ξεκαθαρα η πολιτικη της στα προιοντα που παραγει. Δεν εχω την απαιτηση να με καλυψει σε ολους τους τομεις η Xiaomi αλλα στα βασικα την εχω αυτη την απαιτηση κι ας μην ειμαι Κινεζος καταναλωτης..