Διαφήμιση

About Mi Note Pro...

• Ο/H panosdmk έγραψε:

καλησπερα παιδια κανενο νεο για τον andoid 6? εχουμε?εχουνε παρει ολοι μονο εμεις ακομα περιμενουμε.. :P
      Μόνο Mi3/4 και Mi Note έχουν πάρει.....
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H panosdmk έγραψε:

καλησπερα παιδια κανενο νεο για τον andoid 6? εχουμε?εχουνε παρει ολοι μονο εμεις ακομα περιμενουμε.. :P
      Μόνο Mi3/4 και Mi Note έχουν πάρει.....

ναι το γνοριζω αλλα κανονικα το προ δεν επρεπε ν παρει πρωτο σαν ναυραρχιδα της χιαομι?
      αλλα κ γενικα απο αλλεσ αιταιριες εχουνε δωσει σ πολλα μοντελα τους..

μιπως μας το δωσει μαζι μ το miui 8?
    • Σε αναμονή για να καταφτάσει το "όπλο"!

Λίγο αργά (φτάνει στο τέλος της καριέρας του μαλλον το pro ENA) αλλά μετέτοια τιμή και τέτοιες δυνατότητες ακόμα και σήμερα (και για πολύ καιρό ακόμα)πιστεύω οτι είναι ΠΠΠΠολύ δυνατή συσκευή.

Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδος πιστεύω θα το έχω στα χέρια μου.

Μόνοι μου ενδοιασμοί - από αυτά πουδιαβάζω - η μπαταρία και η κάμερα. Άντε να δούμε...
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Σε αναμονή για να καταφτάσει το "όπλο"!

Λίγο αργά (φτάνει στο τέλος της καριέρας του μαλλον το pro ENA) αλλά μετέτοια τιμή και τέτοιες δυνατότητες ακόμα και σήμερα (και για πολύ καιρό ακόμα)πιστεύω οτι είναι ΠΠΠΠολύ δυνατή συσκευή.

Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδος πιστεύω θα το έχω στα χέρια μου.

Μόνοι μου ενδοιασμοί - από αυτά πουδιαβάζω - η μπαταρία και η κάμερα. Άντε να δούμε...
      Στο τέλος της καριέρας του...δεν έχει ανακοινωθεί 2 και με τα χαρακτηριστικά που έχει 2-3 χρόνια ακόμα αντέχει χαλαρά! Η μπαταρία με την πειραγμένη rom λέγεται ότι βγάζει πολλές ώρες ( με την gtv βγάζει 8-10 ώρες βαριάς χρήσης) και η κάμερα τραβάει πολύ ωραίεςφωτογραφίες.
    • 8-10 ώρες χρήσης είναι πολύ καλή τιμή. Τόσες είχα (μέσο όρο 10) και με το 6s plus. Προσωπικά έχω σκοπό να περάσω την Ελληνική Stable οπότε εάν ειμαστε 8-10 και εκεί το θεωρώ ΣΠΕΣΙΑΛ. 8)

Θα δέιξει η νεκροψία γιατί η τιμή του χρόνος χρήσης είναι ΚΑΘΑΡΑ προσωπική υπόθεση και παίζουν πάρα πολλά πράγματα ρόλο. Εγώ πάντως μιλάω για φυσιολογική χρήση και ένα μέτριο 4G δίκτυο Cosmote.

Όσον αφορά την κάμερα...αρουρέος στα Xiaomi...μια ζωή με iphone...έπαθα ένα μικρό σοκ παίζοντας με την κάμερα του Redmi Note 3 pro. ΔΕΝ μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ για να πώ την πάσα αλήθεια. Μάλλον είμαι καλομαθημένος... ^^
      Κρατάω τις ελπίδες μου όμως γιατί η συσκευή είναι με unofficial dev ακόμα συν οτι φαίνεται να υπάρχουν εφαρμογές 3των που βελτιώνουν την κατάσταση. Προφανώς το ίδιο θα ισχύει και με το mi NOTE pro.
    • Έχει ο κουμπάροςμου το iphone 6 και σύγκρινα νυχτερινή λήψη βίντεο με το δικό μου. Και οι δύο συμφωνήσαμε ότι η λήψη του note pro είναι καλύτερη και με πιο ζωντανά χρώματα.
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Έχει ο κουμπάροςμου το iphone 6 και σύγκρινα νυχτερινή λήψη βίντεο με το δικό μου. Και οι δύο συμφωνήσαμε ότι η λήψη του note pro είναι καλύτερη και με πιο ζωντανά χρώματα.
      ΜΑΚΑΡΙ...ΜΑΚΑΡΙ...ΜΑΚΑΡΙ να έχεις δίκιο!!! ΜΑΚΑΡΙ! Το βίντεο το βάλατε να το δείτε σε τηλεόραση ή το είδατε στην οθόνη του κινητού;

Υ.Γ Εγώ πάντως 5-6 βίντεο που τράβηξα με το NOTE 3 pro, σε κλειστό χώρο με φωτισμό (πρωί σε αίθουσα σχολείου και απόγευμα σε γήπεδο) όταν τα έβαλα να τα δώ στην TV...οκ...δραματική εμπειρία. Από το πολύ κούνημα και την συνεχόμενη προσπάθεια εστίασης σε μισό λεπτό πάθαινες εγκεφαλικό!
      Είναι τα παιδιά μου μέσα στα βίντεο και δεν θέλω να τα εκθέσω...σε κάθε άλλη περίπτωση θα τα ανέβαζα κάπου να τα δείτε. Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο χάλι σε καμία συσκευή που έπεσε στα χέρια μου.
    • Διαφήμιση
    • Στην οθόνη του εκάστοτε κινητού. Βίντεο τραβάει σταθερά, δεν έχω προσέξει να ζορίζεται η κάμερα.
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Στην οθόνη του εκάστοτε κινητού....
      Εμ...και εγώ στην οθόνη του κινητού μιά χαρά τα έβλεπα...

Επίσης : ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ να κάνει λήψεις όπως το iphone...προς θεού...στο 1/3 των χρημάτων είναι...

Τέλος πάντων. Κοντός ψαλμός αλληλούια...σελίγο έρχεται το εργαλείο...θα δείξει...προς στιγμή μόνο την εμπειρία μου απο NOTE 3 pro μπορώ να εκφράσω.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

Στην οθόνη του εκάστοτε κινητού....
      Εμ...και εγώ στην οθόνη του κινητού μιά χαρά τα έβλεπα...
      Επίσης : ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ να κάνει λήψεις όπως το iphone...προς θεού...στο 1/3 των χρημάτων είναι...

Τέλος πάντων. Κοντός ψαλμός αλληλούια...σελίγο έρχεται το εργαλείο...θα δείξει...προς στιγμή μόνο την εμπειρία μου απο NOTE 3 pro μπορώ να εκφράσω.
      πολύ πιο ομορφο από το iPhone.Οσον αφορα την καμερα με καλο φωτισμο βγαζει φοβερες φωτος αλλα κ στις νυχτερινες (κυριως αν παιξεις με τις χειροκίνητες ρυθμισεις) τα παει πολύ καλα.Με βιντεο δεν εχω ασχοληθεί ακομα.Για τα λεφτα του το κιν @@@@@.Τελος,ενα καλοπροαιρετο σχολιακι από μενα για τα iPhone..υπερτιμημένα κ πολύ φασαρια για το τιποτα! ;)
    • Ο/H apollo_il έγραψε:

Τελος,ενα καλοπροαιρετο σχολιακι από μενα για τα iPhone..υπερτιμημένα κ πολύ φασαρια για το τιποτα! ;)
      Πρίν 2-3 χρόνια με το παραπάνω σχόλιο σου θα είχαμε φασαρίες εδώ μέσα!!! :D

Σήμερα...μετά από πολλές εργατοώρες πάνω σε iPhone (και όχι μόνο) μπορώ να πώ οτι ... ίσως...λέω ίσως...να έχεις δίκιο...
      Σε αυστηρό επαγγελματικό επίπεδο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤIΠΑΛΟ. Κατηγορηματικά. Μιλάω για το όλο πακέτο με iPhone - iMac - και ότι άλλο i θες...
      Στον κόσμο τον δικό μας όμως, τον κόσμο των κοινών θνητών...ΝΑΙ είναι ΥΠΕΡτιμημένα.

Είναι μεγάλη κουβέντα και σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Εάν μπεις στον κόσμο των μήλων και το σηκώνει η τσέπη σου, δεν υπάρχει περίπτωση να λοξοδρομήσεις. Ούτε για πλάκα. Το θέμα είναι ότι, πλέον, όλα αυτά που κάνεις στην καθημερινότητά σου με ένα iPhone των 600-700-800 ευρώ μπορείς να τα κάνεις και με έναν Κινέζο των 200 ευρώ. Επίσης : η Xiaomi με εξέπληξε ευχάριστα και με το Mi-cloud! ΤΡΟΜΕΡΑ σημαντικό και αναντικατάστατο! Όποιος δούλεψε με το icloud της Apple καταλαβαίνει γιατί μιλάω.

Στην Ελλάδα λοιπόν του μηνιάτικου των 400-500 ευρώ θεωρώ "ντροπή" (προσωπική άποψη & με το "ντροπή" να περιλαμβάνει πολλές έννοιες μέσα του) να κουβαλάω κινητό των 1000 ευρώ, όταν την δουλειά μου μπορώ να την κάνω 100% και με μία συσκευή των 200-300 (και πολύ πήγα γιατί οι Κινέζοι έχουν αξιόλογες συσκευές και με 150 ευρώ). Επιπρόσθετα μου δημιουργεί ένα άγχος όταν κουβαλάω επάνω μου μία μικρή περιουσία. Προσωπικά, δεν νομίζω οτι θα ξαναδώσω 800άρια και 900άρια για τηλέφωνα. Δεν υπάρχει λόγος πλέον για μένα. Εάν όμως είχα την οικονομική δυνατότητα και μπορούσα να ακολουθήσω την Apple, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να την άφηνα.

Η Xiaomi είναι πολύ κοντά στο να κάνει την υπέρβαση. Έχει πετύχει ΤΡΟΜΕΡΕΣ συσκευές...συσκευές που με το hardware που τις εξοπλίζει μπορούν να σταθούν και 5 χρόνια! Πρέπει να δώσει λίγο περισσότερη προσοχή στην Ευρωπαϊκή αγορά (χωρίς να επηρεάσει την τιμολογιακή πολιτική της) και να πατήσει σε καλύτερο software ώστε να μπορεί να στηρίξει το εκπληκτικό hardware που προσφέρει. Ένα πράγμα που που έμαθε η Apple τόσα χρόνια είναι οτι το Software φτιάχνει το hardware και όχι το αντίθετο. Και το βλέπουμε και στην πράξη όταν οι συσκευές της με το 1/3 του hardware των android ... τσαλακώνουν και κατατροπώνουν οποιονδήποτε στηθεί απέναντι!

Αυτά τα ολίγα...μπορεί απο Xiaomi να είμαστε άσχετοι...αλλά απο Apple το έχουμε το άθλημα σε μεγάλο βαθμό...παρακαλώ ένας ένας τις ερωτήσεις... :lol:

Υ.Γ αναφέρομαι ΜΟΝΟ στην κινητή τηλεφωνία της Apple. Τα Mac είναι άλλη κατηγορία. Εκεί ... once you go Mac you never go bac...αξίζει να το δοκιμάσετε εάν έχετε την δυνατότητα. Εδώ κυριολεκτικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αντίπαλος...απέναντι είναι τα Windows που μόνο γέλιο μπορούν να μου προκαλέσουν.
    • Διαφήμιση
    • Επιστροφη ξανα στην xiaomi μετα απο περιπετειες τυπου LETV χ800...ΩΡΑΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ αλλα με προβληματα software(μεγαλα)...η συγκριση με το minote pro φυσικα δεν υφισταται..πηγαινα για το mi5 αλλα δεν μου γεμισε το ματι..περασα kai την τελευταια rom της κοινοτητας..
      (ωραιο ειναι το ρημαδι..πολυ ωραιο!!κ πιανει κ wifi.κ gps!οχι σαν το αλλο που ειχα φλασαρει οτι gps config κ patch για το wifi.. k δουλευε ΟΠΟΤΕ ηθελε....