About Mi Note Pro...
-
-
Ο/H z953rr έγραψε:
Επιστροφη ξανα στην xiaomi μετα απο περιπετειες τυπου LETV χ800...ΩΡΑΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ αλλα με προβληματα software(μεγαλα)...η συγκριση με το minote pro φυσικα δεν υφισταται..πηγαινα για το mi5 αλλα δεν μου γεμισε το ματι..περασα kai την τελευταια rom της κοινοτητας..
(ωραιο ειναι το ρημαδι..πολυ ωραιο!!κ πιανει κ wifi.κ gps!οχι σαν το αλλο που ειχα φλασαρει οτι gps config κ patch για το wifi.. k δουλευε ΟΠΟΤΕ ηθελε....
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
καλημέρα παιδια.εχω ένα θεματακι κ θα ηθελα να δω αν το εχετε αντιμετωπισει κ αλλοι.το κιν παθαινει τυχαια reboots.τις τελευταίες 10 μερες το εχω παθει 5-6 φορες.σημερα μαλιστα εκει που μιλουσα σε κληση εγινε!τις άλλες φορες απλα το εβλεπα εκ των υστερων κ μαλιστα δεν ειχα δωσει βαση γιατι θεωρουσα ότι απλα πατουσα κατά λαθος τα πλαινα κουμπια οποτε εμπαινε στην οθονη που εχει κ το reboot κ επομένως γινοταν κατά λαθος από πατημα( βεβαια παιζει να ισχυει αυτό το σεναριο σε καποια από τα reboot αλλα σιγουρα όχι σε όλα!).
από μια συντομη αναζητηση στο en.miui.com ειδα ότι οντως υπαρχει ένα θεματακι στα mi note/pro.
καμια ιδεα κανεις?
φοραω την 6.4.21 dev κ νομιζω ότι το πρόβλημα αρχισε στις δυο τελευταίες ρομ.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! -
Ο/H apollo_il έγραψε:
-
Παλιότερα είχε τύχει να δω 1-2 τυχαία, αλλά με τις τελευταίες όχι. Για κάνε ένα καθαρισμό cache/dalvnik μήπως κάτι έχει κολλήσει.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H apollo_il έγραψε:
-
Ο/H apollo_il έγραψε:
αυτην που μας δινει η κοινοτητα μας κάθε εβδομαδα.ακολουθησα τη συμβουλη του maddoctor κ εκανα wipes.θα το παρακολουθησω κ θα δω.σας ευχαριστω παιδια
-
Καμια θηκη εχετε να προτεινετε και tempered glass που να καλυπτει τα παντα μπροστα και να μην εμποδιζει στην ευαισθησια της οθονης?
-
Ο/H AbyssD έγραψε:
Καμια θηκη εχετε να προτεινετε και tempered glass που να καλυπτει τα παντα μπροστα και να μην εμποδιζει στην ευαισθησια της οθονης?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H AbyssD έγραψε:
-
Χθες δοκιμασα την Mokee aosp 5.1...δεν με συγκίνησε καθόλου σε ταχύτητα ,ούτε σε μπαταρία!!αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το Skynet Genesys από το xda.ένα πολύ ενδιαφέρον mod που μάλλον επεμβαίνει στο kernel.έχει 3 modes ,performance,balanced ,battery.το έχω σε battery mode κ έχει τουλάχιστον απίστευτη απόδοση.το βρίσκετε εδώ. NEWâ [ PERFORMANCE ] PROJECT SKYNET Ge⦠- Pg. 272 | Android Development and Hacking κ μερικά screenshots...
...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα