Το 3 είχε κάτσει δύο rom πίσω νομίζω... Παρ όλα αυτά στις δύο τελευταίες δεν κάθεται..
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΥπάρχει φάκελος που ονομάζεται "flashify-backup" και μέσα έχει 2 φακέλους, Έναν "boot" και έναν "recovery". Μέσα στο φάκελο "recovery" υπάρχει το αρχείο που θέλεις.Ο/H maddoctor έγραψε:
Εγώ με το backup που έχω περνάω την 3. Ξέρει κανεις που στο κινητό είναι το αρχείο backup!?
Δουλεύει μια χαρά! Ευχαριστώ πολύ!Ο/H maddoctor έγραψε:
Το βρήκα, ευχαριστώ Βαγγέλη. Λοιπόν το ανέβασα, για να το πάρει όποιος θέλει. Είναι twrp 3.0 που δουλεύει μια χαρά. Είναι ουσιαστικά το backup του recovery 2 rom πίσω με flashify. Με αυτό κατάφερα και πέρασα την σημερινή rom.
Dropbox - Stock Recovery
Ακολούθησε ΑΥΤΟΝ τον οδηγό μέχρι του σημείου που περιγράφει την εγκατάσταση του TWRP με την διαφορά ότι αντί να πληκρολογήσεις την εντολή "fastboot boot twrp_recovery_leo.img", πρέπει να πληκτρολογήσεις την εντολή "fastboot flash recovery twrp_recovery_leo.img", όπου όμως, τα κόκκινα γράμματα ("twrp_recovery_leo.img") πρέπει να τα αντικαταστήσεις με το όνομα του αρχείου που θα έχει η TWRP 3.0 που θα έχεις κατεβάσει στο PC σου, εκ των προτέρω.Ο/H MeddlingMageGR έγραψε:
Παιδιά ερώτηση κρίσιμη : Σε stable ROM πως επαναφέρω το recovery χωρίς root και χωρίς flashify ?
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το βρήκα, ευχαριστώ Βαγγέλη. Λοιπόν το ανέβασα, για να το πάρει όποιος θέλει. Είναι twrp 3.0 που δουλεύει μια χαρά. Είναι ουσιαστικά το backup του recovery 2 rom πίσω με flashify. Με αυτό κατάφερα και πέρασα την σημερινή rom.
Dropbox - Stock Recovery
Ο/H sakis0547 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Dropbox - Stock Recovery
Για δώσε τα φώτα σου,πως το περνάμε αυτό το αρχείο??