Διαφήμιση

CM TRANSFER APPLICATION

• Ο/H giannisag έγραψε:

ναι φιλε θα σε ακουσω μην κανω καμια βλακεια χοντρη και σβησω και χρησιμο επειδη ειμαι ασχετος σε αυτα....ναι θα το κρατησω ποτε δεν ξερεις!!!
      απλα το μονο που με ετρωγε ειναι πως καποια στιγμη θα μειωθει ο χωρος μου και εγω δεν εχω υπολογιστη να φτιαξω το link2sd ωστε να τα βαζω ολα στην καρτα γιαυτο αλλα μεχρι τοτε το αφηνω και βλεπουμε!!!
      παντως ευχαριστω παρα πολυ και συγγνωμη για την ανακατοσουρα που εφερα αλλα αφου ξεμπλεξε ο spiderman παλι καλα!!!

Μπράβο βρε, καλά θα κάνεις. Όσο για το χώρο, αν δεν το έχεις κάνει ήδη και εφ'όσον έχεις καρτούλα στη συσκευή σου, πήγαινε στις ρυθμίσεις της κάμερας και επέλεξε το "αποθήκευση σε κάρτα SD", έτσι ώστε ότι φωτογραφίες και βίντεο τραβάς, να αποθηκεύονται στην SD και να κάνεις εξοικονόμηση χώρου στη συσκευή. Τα 8G είναι υπεραρκετά για τις εφαρμογές σου. Επίσης εάν έχεις και μουσική, μεταφερέ τη στην SD και αυτή...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Στη τελευταία εικόνα σβήσε όλες τις γραμμές που δείχνουν τα κόκκινα βέλη και μετά πάτα το "δισκάκι" που είναι στο κίτρινο πλαίσιο να το σώσεις...

επειδη το κοιταζω για να μαθαινω......στην τελευταια φωτο σβηνω οτι γραφει echo δηλαδη φιλε @caeser ???????
      φιατι δεν καταλαβαινω σε ολα τα σημεια που δειχνει ακριβως η κοκκινες γραμμες!!!!!

" Γεωπόνος”

• Ο/H giannisag έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Στη τελευταία εικόνα σβήσε όλες τις γραμμές που δείχνουν τα κόκκινα βέλη και μετά πάτα το "δισκάκι" που είναι στο κίτρινο πλαίσιο να το σώσεις...

επειδη το κοιταζω για να μαθαινω......στην τελευταια φωτο σβηνω οτι γραφει echo δηλαδη φιλε @caeser ???????
      φιατι δεν καταλαβαινω σε ολα τα σημεια που δειχνει ακριβως η κοκκινες γραμμες!!!!!

Σβήνεις αυτό που είπε ο dnomikos. Δηλαδή ότι υπάρχει από το ## Xiaomi EU / Acid Tweaks ## και κάτω. ΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑ!!!
    • Διαφήμιση
    • πρωτα κανεις απεγγατασταση την εφαρμογη και μετα μπενεις στον σιγκεριμενο φακελο και κανεις διαγραφη το .apk αρχειο

η διαδρομη φακελων φαινεται στο screenshot
      Images
      • Screenshot_2015-08-08-15-53-12.png

47,35 kB, 450×800, viewed 53 times
    • Μόνο αυτα μου δείχνει και όχι το rb text editor με τον es explorer γιατί;;;;
      Πρέπει να κατεβασω και κάτι άλλο;;;;;
      Images
      • Screenshot_2015-08-09-19-08-29.png

108,38 kB, 450×800, viewed 49 times

" Γεωπόνος”

• Ο RB text editor νομίζω έρχεται μαζί με τον root browser. Κατέβασε τον root browser απο το Google Play εγκατέστησέ τον. Και μετά σε αυτή την οθόνη που έχεις παραπάνω θα βγαίνει και ο RB text editor...
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H giannisag έγραψε:

φιλε @caeser μετα απο αλλο ενα φορματ παει σφαιρα ΟΚ αλλα ?????????? παααααλι μου φανερωθηκε!!!!!!!
      που θα μου παει θα την βρω την λυση και θα το ξεριζωσω...μεχρι τοτε καμια ιδεα κανεις????????????????

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ σε εμένα εμφανίζονται αλλά δύο app τηλεχειρισμός, authenticator κάνω εγκατάσταση την ελληνική rom και κάνω απεγκατάσταση κάποιες εφαρμογές. Μόλις κλείσω το κινητό και το ανοίξω από μόνα τους τα app κάνουν εγκατάσταση. Αυτό μου το έκανε μόνο όταν έκανα εγκατάσταση την multi. Αλλά όταν τοποθετούσα την Gtv δεν είχα τέτοια προβλήματα. Εμφανίστηκαν τις τελευταίες 6 εβδομάδες.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανοίξτε το αρχείο /system/etc/init.qcom.post_boot.sh και σβύστε ότι υπάρχει από το ## Xiaomi EU / Acid Tweaks ## και κάτω.

αγαπητoi @caeser @dnomikos kαλημερα μια ερωτηση παρακαλω.......
      κατω απο το ## Xiaomi EU / Acid Tweaks ## γραφει και browser συν 2-3 αλλα..
      αυτο εννοει της μανας του το browser??αυτο που εχει το κινητο ετσι???
      αν το σβησω και αυτο που ειναι μεγαλο πρεπει να κατεβασω αλλο για να μπαινω ιντερνετ ετσι???? το Chrome θελω που ειναι μικρο και γρηγορο εκτος αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο.

" Γεωπόνος”

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην Giannisagal ().

• Διαφήμιση
    • εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο...
      γινεται αυτα οι φωτογραφιες και τα βιντεο που λαμβανω απο το cm tranfer, να τα βλεπω κατευθειαν μεσα σε φακελο cm στη συλλογη μου?οπως φτιαχνουν φακελους δηλαδη to viber, whatsapp, messenger κλπ...