Το "χειρουργείο" είναι έτοιμο...
-
-
Ωχ το κακόμοιρο τι έχει να πάθει !!!
Η Παναγιά μαζί του μιας και είναι ημέρες ιερές. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ωχ το κακόμοιρο τι έχει να πάθει !!!
Η Παναγιά μαζί του μιας και είναι ημέρες ιερές.
Χαχαχα! Μια ευχή την χρειάζεται, όπως και να'χει... -
Βαγγέλη καλή επιτυχία, ελπίζω ο ασθενής να επιβιώσει. Πάρε και τον maddoctor να βοηθήσει.
Χρόνια Πολλά
Alea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Καλή επιτυχία "γιατρέ" ;-)
-
Και μη ξεχάσεις το πιστολάκι για τα μαλλιά....Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Και μη ξεχάσεις το πιστολάκι για τα μαλλιά....
ΣΩΣΤΟΣ!!! Οχι δεν θα το ξεχάσω! -
Τελικά τι κάνει ο ασθενής....αναρρώνει !?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Τελικά τι κάνει ο ασθενής....αναρρώνει !?
Όχι... δεν αναρρώνει! Περιμένει στη σειρά για χειρουργείο... Ξέρεις λόγω διακοπών του προσωπικού υπολειτουργεί το σύστημα...
P.S. Ψάχνω (όχι και πολύ επισταμένα είναι η αλήθεια) να βρω ταινία διπλής όψης, που να είναι 2 χιλιοστά φάρδος... και είναι δύσκολο να βρω. 'Εχει ένας στο ...Κερατσίνι, αλλά θέλει "ταξίδι" να πάω εκεί κάτω μόνο για αυτό, οπότε το καθυστερώ...
-
Γιατί την θες την ταινία;; Εγώ άλλαξα την οθόνη στο mi4 σε 2 ώρες στην δουλειά μόνο με ένα σετ κατσαβιδακια, και ένα σουγια που έχω στα κλειδιά μου (ναι είμαι μουρλοκομειο... ✌)... Απλά δεν είχα το πιστολάκι που είναι must και παιδευτικα να βγάλω την παλιά κόλλα... Εύκολο είναι!!!
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalkgood is never enough...always you can do better..... -
Εκεί που βγαίνει η παλιά κόλλα, μπαίνει ταινία διπλής όψης, σύμφωνα με το βίντεο που έχω παρακολουθήσει...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H caeser έγραψε:
Εκεί που βγαίνει η παλιά κόλλα, μπαίνει ταινία διπλής όψης, σύμφωνα με το βίντεο που έχω παρακολουθήσει...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνήθως η παλιά κόλλα δεν φεύγει με την αποσυναρμολόγιση και μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0