Από εμένα τρώει άκυρο η xiaomi γιατί δεν με σέβεται σαν πελάτη. Όταν αρχίσει και χάνει μερίδιο αγοράς στη χώρα μας θα σου πω εγώ αν θ' αλλάξει τακτική. Η έπαρση που έχει δεν θα τις βγει σε καλό.Ο/H GR-Macedon έγραψε:
Για ποιο λόγο; Κίνα και Ινδία πουλάει.
Συχνότητες 4G στην Ελλάδα. Δείτε αν τις υποστηρίζει το smartphone σας.
-
-
Η Ελλάδα είναι μια ψείρα στον κόρφο της φίλε μου. Την παρακαλάνε πολλές ελληνικές εταιρίες να αναλάβουν αντιπροσωπεία και τους γραφει στα παλιά της τα παπούτσια.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H thanasis50 έγραψε:
Από εμένα τρώει άκυρο η xiaomi γιατί δεν με σέβεται σαν πελάτη. Όταν αρχίσει και χάνει μερίδιο αγοράς στη χώρα μας θα σου πω εγώ αν θ' αλλάξει τακτική. Η έπαρση που έχει δεν θα τις βγει σε καλό.
-
Ο/H bIBOS85 έγραψε:
Ε δω γελάμε ,
-
Μια ερώτηση αν τν κινητό δεν έχει την b20 800hz θα έχω θέμα στο 4g της wind? Αν έχω vodafone ή cosmote θα έχω και εκεί θέμα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στη wind ναι κυρίως σε επαρχία.
Για τις άλλες όχι ακόμα.
Την 800αρα η Cosmote σκοπεύει να την χρησιμοποιήσει στο 4G plus το οποίο δεν διαθέτει καμία συσκευή xiaomi αν δεν κάνω λάθος.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Α οκ γιατί εγώ δεν έχω wind και σκέφτομαι να πάρω το 4x όχι αυτό το global που φέρνει εδώ ή infoquest ,το απλό .
Αυτό της infoquest είναι καρατσεκαρισμενο οτι πιάνει την 800αρα;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Ναι ή infoqust φέρνει συσκευές που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για να λειτουργή σωστά τν τηλέφωνο στην Ελλάδα.
Η απάντηση, συγγνώμη κιόλας, αλλά μου ακούγεται κονσέρβα.
Έγινε έλεγχος της συσκευής, γιατί αυτή πιάνει 800αρα; Είναι κάποια άλλη έκδοση του 4Χ, πoυ έβγαλε η xiaomi μόνο για την infoquest ή γενικά για Κορέα και Hong Kong που υπάρχει αυτή η συχνότητα;
Μη ξεχνάμε ότι το 4χ φτιάχτηκε για την αγορά της Ινδίας που δεν έχει από ότι ξέρω 800αρα συχνότητα.
Απο μικρή έρευνα υπάρχουν δύο redmi note 4 με snapdragon(βάση των fastboot rom που υπάρχουν στο site της xiaomi). Το 4 και το 4χ. Ξέρει κάποιος ποιο από τα δύο έχει την 800αρα;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Αυτό που φέρνει ή info quest έχει την 800 και το ονομάζει 4x . Η διαφορά στα ξένα site είναι ότι έχουν και την έκδοση της Ινδίας που λέγεται 4x και δεν έχει την 800 αλλά έχουν και την έκδοση 4x global edition που έχει την 800 για να λειτουργεί το 4g στα δικά μας μέρη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες