Συχνότητες 4G στην Ελλάδα. Δείτε αν τις υποστηρίζει το smartphone σας.
-
-
Καλημέρα, έχω πρόβλημα με το κινητό redmi note 5 εχω καρτοκινητο q και το ιντερνετ εινια παρα πολυ αργο εχω δοκιμασειι ρυθμισεις σε καταστημα, μιλησα με κεντρικα, αλλα το προβλημα συνεχιζει.. δοκμασα την καρτα μου στο παλιο redmi 3s και εκει λειτουργουσε αψογα. Μήπως Είναι θέμα μπαντας? τι προτεινετε να δοκιμασω? (εκτος απο το να αλλαξω κινητο για την ωρα!
)
-
Με βάση το ΙΜΕΙ κάνε έναν έλεγχο εδώ ---> Product Authentication
Αν σου βγάλει όνομα με κινέζικά γράμματα μάλλον είναι της συσκευής -
ευχαριστω για την απαντηση, εχει 2 ιμει, και τα δυο που εβαλα μου λεει ειναι λαθος. μολις τωρα τα εβαλα κανω κατι λαθος? το κουτι εχει αυτοκολλητο global version
-
Μάλλον, πρώτη φορά λένε ότι δεν αναγνωρίζει τα ΙΜΕΙ
-
τελικα ηθελε το sn και οχι ιμει μαλλον επειδη ειχε 2, και μου εβγαλε αυτο το μηνυμα Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version.
-
Οπότε δεν είναι θέμα συσκευή από θέμα έλλειψης hardware.
Η κάρτα sim που έχεις πόσο παλιά είναι ? Μήπως είναι κομμένη με το χέρι ? -
το καλοκαιρι μου την εστειλαν απο φορητοτητα. σκοφτομαι μηπως αυτη ειναι η τελευταια μου λυση. μηπως εχει θεμα η καρτα. οχι δεν την εκοωα με το χερι ειχε ολους τουυς τυπους κι εκοωα αυτο που χρειαζονταν. την εχω βαλει και την θεση 1 και παλι τα ιδια. ενω με vodafone kai cosmote κανενα θεμα
-
Αν με άλλες εταιρείες η συσκευή λειτουργεί κανονικά...μάλλον η wind έχει θέμα με το δίκτυό της στην περιοχή που είσαι
-
Καλησπέρα στους φίλους του forum
Επειδή το 3G θα καταργηθεί στα τέλη του 2022. Είμαι στην αναζήτηση ενός φθηνού 4G LTE USB Dongle για ένα ΧΙΑΟΜΙ λαπτοπ. Οι bands που υποστηρίζει το κινεζάκι (USB Dongle) είναι :
4G/LTE-FDD:B1/B3 (1800/2100MHz)
4G/LTE-TDD: No
Θα είμαι οκ? Το Chipset είναι της Qualcomm 9600 (μέχρι 100Mbps). Θα χρησιμοποιώ SIM της Vodafone λόγο κόστους ανα GB, Παρακαλώ τις γνώμες σας όσοι έχετε χρόνο.
Φιλικά
Κώστας
Νέα Σμύρνη -
Απουσιάζει η band 20 (800Mhz)
Για giga δες και cosmote...με 10 ευρώ απεριόριστα δεδομένα για έναν μήνα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-