Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
Αμα γινεται μπλε σταθερο, τοτε συνδεθηκε. Αλλου θα ειναι το προβλημα, μαλλον στην εφαρμογη, βγες και ξαναμπες στην εφαρμογη, δοκιμασε τοσο απο yi home app οσο και απο το mi home app. Εμενα τη dome camera τη βλεπει το yi home απο Playstore και τις yi ant cams τις βλεπει η ελληνικη yi home (ναι, παιζουν παραλληλα στο κινητο μου οι εφαρμογες).Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
-
Τη βλεπει η εφαρμογη, αλλα βγαζει το κυκλικο βελακι και δε συνδεεται; Παντα ή καποιες φορες;
Κανε reset στο ρουτερ. Μια καλη λυση ειναι να παρεις το mi wifi 3, ειχα συνεχως διακοπες και με το ρουτερ εχω σωθει (σε πολλα επιπεδα)Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Δούλεψε τελικά με δήλωση ότι είμαι China Mainland και όχι Αμερική που είχα βάλει μιας και το είχε recommended!
Βέβαια παίζουν πολλά κινέζικα στα μενου αλλά τι να κάνουμε!
=============== Μαι 18th 2017, 4:43pm ===============
Κάνω update τώρα την κάμερα σε 3.3.9_0110 και το mi home σε 4.1.25 από 4.1.7
=============== Μαι 18th 2017, 4:52pm ===============
Μετά τα updates έχω και χρώμα στην εικόνα!
=============== Μαι 18th 2017, 8:14pm ===============
Καινούριο θέμα προέκυψε.
Ενώ το Yi Home app μπορεί να γίνει install σε tablet το Mi Home app δεν μπορεί!!! -
-
Έκανα κ reset στο ρουτερ αλλά τίποτα πάλι
Από τότε που έκανα αναβάθμιση δεν ξανά δούλεψε....
Αναβοσβήνει μπλε λαμπάκι ... εκεί μένει κολλημένο ....
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Σήμερα πάντως έβγαλε νέα αναβάθμιση 4.1.26. Για βάλτε την μήπως διορθώσει τα προβλήματα. Επίσης η τελευταία έκδοση της εφαρμογής για την κάμερα είναι η Yeelight 2.3.20.
-
Παίδες υπάρχει άλλο θέμα για την κάμερα ειδικά και το ΥΙ ΗΟΜΕ.
Γιατί να τα μπερδεύουμε όλα εδώ μέσα;
Sent from my m1 note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Κάνοντας μια έρευνα στο ιντερνετ διαπίστωσα ότι το πρόβλημα στην xiaofang είναι γενικό ( Ιταλια Ισπανια)
Άλλες κάμερες δουλεύουν άλλες όχι. Ακόμη και στο ίδιο σπίτι με δυο xiaofang ,η μια δουλεύει η άλλη όχι…
Μια λύση που προτείνουν είναι η εξής:
github.com/samtap/fang-hacks/w…factory-reset)#via-sdcard
κάποιοι γράφουν ότι τους δούλεψε,
δε πρόλαβα να το δοκιμάσω -
Ο/H newsformobiles έγραψε:
Σήμερα πάντως έβγαλε νέα αναβάθμιση 4.1.26. Για βάλτε την μήπως διορθώσει τα προβλήματα. Επίσης η τελευταία έκδοση της εφαρμογής για την κάμερα είναι η Yeelight 2.3.20.
Που βρήκες την 4.1.26 ? Η 4.1.25 δεν είναι η τελευταία;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Ο/H paiktaras έγραψε:
Που βρήκες την 4.1.26 ? Η 4.1.25 δεν είναι η τελευταία;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες