Διαφήμιση

Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN

• Application
  • Xiaomi
  • Ο/H zananiro έγραψε:

@efkolo να υποθέσω ότι την έκανες reset τη συσκευή, έτσι? Δοκίμασε στο router να βάλεις το ίδιο password με αυτό που είχες συνδέσει πρώτη φορά το mihome. Επίσης χρησιμοποίησε το τελευταίο διαθέσιμο app του mihome.

Γενικά, όταν κανείς προσπάθεια σύνδεσης, να έχεις κάνει reset πριν. Και όταν δεις ότι απέτυχε η σύνδεση, μην δοκιμάζεις στα καπάκια να ξανασυνδεθεις, άστο 5-10 λεπτά περίπου γιατί μπορεί να οφείλεται στο ότι το σήμα του router κάνει διακοπές.

Στο router φαίνεται να έχει συνδεθεί το gateway? Δες το είτε μέσα απο τις ρυθμίσεις του router είτε κατέβασε την εφαρμογή fing. Θα την βλέπει ως lumi-gateway.
    ναι είναι συνδεμένη στο ρούτερ (το βλέπω στο DHCP) αλλά δεν το βλέπει το fing. Tο βλέπω με το dcc (το παλιό εργαλείο για dreambox)

Το βρήκα και στο fing
    Δεν αλλάζει κάτι, κάνει πάντα το ίδιο
  • Ο/H efkolo έγραψε:

ναι είναι συνδεμένη στο ρούτερ αλλά δεν το βλέπει το ifng
    Δοκίμασε να κάνει Ping στην ip που παίρνει ..
  • Διαφήμιση
  • @efkolo έχεις το καινούργιο router του ΟΤΕ με ευρυζωνική σύνδεση μήπως? Αν ναι, πιθανό ποτέ να μην σου δείξει επιτυχής σύνδεση. Αυτό έχω και εγώ, παιδευομουνα ώρες, κάνε αυτά που σου έγραψα πιο πάνω και δοκίμασε βράδυ που δεν έχει πολλές παρεμβολές. Εμένα έτσι συνδέθηκε. Δηλαδή έκανα reset, ποτέ δεν έδειξε επιτυχής σύνδεση, το παράτησα και μετα απο καμία ώρα που κοίταξα το app από το κινητό είχε συνδεθεί κανονικά.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
    The day is my enemy, the night is my friend
  • zananiro Ευχαριστώ κατ' αρχήν μου δίνεις κουράγιο. Θα βάλω ένα άλλο ρούτερ για να το συνδέσω και μετά θα γυρίσω στου ΟΤΕ γιατί τώρα που μας βάλανε και το voip μεγάλος μπελάς να ξεφύγεις

Συνέχεια του έργου: Το μηχάνημα δεν συνδέεται ούτε σε forthnet ούτε πουθενά. Μίλησα με τον πωλητή και παρήγγειλα ένα ακόμα. Όταν έρθει και αν συνδεθεί το καινούργιο θα με αποζημιώσει για το παλιό.
    Το μόνο που κάνει είναι λαμπάκι νυχτός αλλά και αυτό σε ένα σταθερό χρώμα και φωτεινότητα.
    Στη φάση που έκανα update την κάμερα (xiaofang Smart 1080P WiFi IP Camera) μόλις ολοκληρώθηκε το update, μίλησε κινέζικα. Τι είπε δεν μπορώ να σας πω.
  • Όταν ανοίγω να μπω στο gateway μέσω Mi home κάποιες φορές μου φέρνει τις ενδείξεις άμεσα αλλά τις περισσότερες φορές κάνει 1-2 λεπτά. Το έχετε παρατηρήσει και εσείς? Η μόνο σε μένα το κάνει? (έχω 2 κινητά και το κάνει και στα δυο)

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
  • Ο/H cyberguy έγραψε:

Όταν ανοίγω να μπω στο gateway μέσω Mi home κάποιες φορές μου φέρνει τις ενδείξεις άμεσα αλλά τις περισσότερες φορές κάνει 1-2 λεπτά. Το έχετε παρατηρήσει και εσείς? Η μόνο σε μένα το κάνει? (έχω 2 κινητά και το κάνει και στα δυο)

Οι ενδείξεις έρχονται μέσω Κίνας, από τον σέρβερ της Μι που είναι ο λογαριασμός σου, στον οποίο κάνεις log-in
  • Διαφήμιση
  • Ο/H newsformobiles έγραψε:

Ο/H cyberguy έγραψε:

Όταν ανοίγω να μπω στο gateway μέσω Mi home κάποιες φορές μου φέρνει τις ενδείξεις άμεσα αλλά τις περισσότερες φορές κάνει 1-2 λεπτά. Το έχετε παρατηρήσει και εσείς? Η μόνο σε μένα το κάνει? (έχω 2 κινητά και το κάνει και στα δυο)

Οι ενδείξεις έρχονται μέσω Κίνας, από τον σέρβερ της Μι που είναι ο λογαριασμός σου, στον οποίο κάνεις log-in

Το γνωρίζω αυτό, απλά μου φαίνεται περίεργο κάποιες φορές να είναι άμεσο και κάποιες να αργεί.

• Ο/H efkolo έγραψε:

zananiro Ευχαριστώ κατ' αρχήν μου δίνεις κουράγιο. Θα βάλω ένα άλλο ρούτερ για να το συνδέσω και μετά θα γυρίσω στου ΟΤΕ γιατί τώρα που μας βάλανε και το voip μεγάλος μπελάς να ξεφύγεις

Συνέχεια του έργου: Το μηχάνημα δεν συνδέεται ούτε σε forthnet ούτε πουθενά. Μίλησα με τον πωλητή και παρήγγειλα ένα ακόμα. Όταν έρθει και αν συνδεθεί το καινούργιο θα με αποζημιώσει για το παλιό.
    Το μόνο που κάνει είναι λαμπάκι νυχτός αλλά και αυτό σε ένα σταθερό χρώμα και φωτεινότητα.
    .

Δοκίμασες στο router να βάλεις το ίδιο password με αυτό που είχε συνδεθεί αρχικά? Επίσης region να υποθέσω έβαλες China mainland?

Ο/H cyberguy έγραψε:

Έχεις ορίσει ώστε οι εφαρμογή να παραμένει συνεχώς ανοικτή στο παρασκήνιο?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
    The day is my enemy, the night is my friend
  • Καλησπέρα ήθελα να πάρω τα προϊόντα της xiaomi για το έξυπνο σπίτι αλλά διαβάζοντας το νήμα εδώ είδα ότι δεν είναι τόσο απλό όσο νόμιζα...έχω μερικές απορίες πριν προχωρήσω σε αγορά και θα ειμουν ευγνώμων αν βοηθούσατε. 1) πρέπει όλα τα προϊόντα να είναι η κινεζική version για να λειτουργήσουν;πχ αν η κάμερα είναι international version θα έχει ασυμβατότητα;αν ναι με το tv box xiaomi international version τι γίνεται;πάει άχρηστο και αυτό;
    2)το κουτάκι που είναι για τις ir για να μπορείς να σεταρεις στο mi home συσκευές όπως το air contrition κτλ δουλεύει;το έχει δοκιμάσει κανενας;
    3)έχω το ρουτερ του ΟΤΕ..υπάρχει πρόβλημα με αυτό;θα πρέπει να πάρω της xiaomi για να κάνω την δουλειά μου; τότε ίσως έχω πρόβλημα με το σταθερό τηλέφωνο αλλά οκ ένα πρόβλημα κάθε φορά χεχε..όταν έρθει η ώρα θα ανησυχήσω για αυτό
    Αυτά είχα να ρωτισω(νόμιζα πως ήταν περισσότερα...μάλλον ξέχασα κανα δυο χεχε)
  • Ο/H Evil santa έγραψε:

Καλησπέρα ήθελα να πάρω τα προϊόντα της xiaomi για το έξυπνο σπίτι αλλά διαβάζοντας το νήμα εδώ είδα ότι δεν είναι τόσο απλό όσο νόμιζα...έχω μερικές απορίες πριν προχωρήσω σε αγορά και θα ειμουν ευγνώμων αν βοηθούσατε. 1) πρέπει όλα τα προϊόντα να είναι η κινεζική version για να λειτουργήσουν;πχ αν η κάμερα είναι international version θα έχει ασυμβατότητα;αν ναι με το tv box xiaomi international version τι γίνεται;πάει άχρηστο και αυτό;
    2)το κουτάκι που είναι για τις ir για να μπορείς να σεταρεις στο mi home συσκευές όπως το air contrition κτλ δουλεύει;το έχει δοκιμάσει κανενας;
    3)έχω το ρουτερ του ΟΤΕ..υπάρχει πρόβλημα με αυτό;θα πρέπει να πάρω της xiaomi για να κάνω την δουλειά μου; τότε ίσως έχω πρόβλημα με το σταθερό τηλέφωνο αλλά οκ ένα πρόβλημα κάθε φορά χεχε..όταν έρθει η ώρα θα ανησυχήσω για αυτό
    Αυτά είχα να ρωτισω(νόμιζα πως ήταν περισσότερα...μάλλον ξέχασα κανα δυο χεχε)

To tv box πώς ακριβώς μπορεί να συνδεθεί με το mi home;
    Τι περιμένεις να κάνουν δηλαδή μαζί;

Sent from my m1 note using Tapatalk
    ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
  • Διαφήμιση
  • Για αρχή θέλω περνώντας από τον αισθητήρα του σαλονιού να ανοίγει η τηλεόραση και αυτό μαζί...αργότερα θα το ψάξω περισσότερο αν γίνεται να ανοίγει πχ το πρωί με το ξυπνητήρι και να παίζει μουσική ας πούμε