Διαφήμιση

Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN

• Application
  • Xiaomi
  • Ο/H Manolis Vest έγραψε:

Ο/H xifias21 έγραψε:

Ο/H xifias21 έγραψε:

Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Ο/H xifias21 έγραψε:

Καλησπέρα,

Μάλλον κάτι κάνω λάθος...
    Ή είναι θέμα κινητού...
    Τις ρυθμίσεις αυτές έχω βάλει..
    Screenshots
    OffTopic

Για δοκιμή, βάλε όλες τις ώρες.Σώσε το και άνοιξε την πόρτα.Επίσης τσέκαρε το log ότι όντως δουλεύει.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatal

Καλησπέρα και πάλι ,
    Χωρίς να κάνω καμιά αλλαγή απλά έκανα share τα devices μου στο κινητό της γυναίκας μου(Elephone P8 mini) παίζουν τα notifications σωστά :o :o :o
    Σε μένα όχι ακόμα.
    Πολύ περίεργο .

Καμιά ιδέα ;

Καλησπέρα και πάλι ,Έγινε update του Gateway σήμερα και ξεκίνησαν τα notifications να δουλεύουν ...

Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος . Έχει διαφορά αν κάνεις εγκατάσταση της εφαρμογής (Mi Home) από Play Store ή manually ?
    Το ίδιο θέμα έχω και εγώ.. στο κινητό της γυναίκας μου λειτουργεί μια χαρα (nexus 5) στο δικό μου δεν έχω καμία ειδοποίηση... ειναι ρύθμιση του κινητού μου;
    Καλησπέρα ,

Φίλε μου μετά το τελευταίο update ...παίζει μπόμπα....θα πρότεινα μια επανεκκίνηση στο κινητό σου
  • καλημερα! κάτι έγινε με την αναβάθμιση και ολα πάνε καλα επιτέλους!
    Θέλω να πάρω τον διακόπτη του τοίχου της xiaomi. Εχει ίδιες διαστάσεις με τους δικούς μας? Θα μπαίνει στην θέση του παλιού?
    Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου πει.. σας ευχαριστώ.
  • Διαφήμιση

καλημερα! κάτι έγινε με την αναβάθμιση και ολα πάνε καλα επιτέλους!
    Θέλω να πάρω τον διακόπτη του τοίχου της xiaomi. Εχει ίδιες διαστάσεις με τους δικούς μας? Θα μπαίνει στην θέση του παλιού?
    Δεν υπάρχει ελληνικός διακόπτης, γερμανικός κλπ.
    Πάρε τις διαστάσεις αυτού που έχεις και σύγκρινε τον με αυτόν της ΧΙΑΟΜΙ.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
    ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel

καλημερα! κάτι έγινε με την αναβάθμιση και ολα πάνε καλα επιτέλους!
    Κατηγορηματικά όχι δεν ταιριάζει. Θα πρέπει πρώτα να ξυλώσεις τον υπάρχον διακόπτη και το κουτί του στην συνέχεια να αγοράσεις κουτί διακόπτη διαστάσεων 86x86x50mm στην συνέχεια να μεγαλώσεις τις διαστάσεις της τρύπας για το κουτί και τέλος να κουμπώσεις τον διακόπτη, διπλό ή μονό δεν παίζει ρόλο.
    Xiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor
  • Μάλιστα.. οποτε πάμε σε άλλες λύσεις.. ελπίζω στο μέλλον να κάνουν υποστήριξη και για Ευρώπη.
    Εχει καταφέρει άλλος να βάλει ευρωπαϊκα ραδιόφωνα ? Προσπαθώ με τον τροπο που αναφέρετε εδω στην ομάδα. Δεν τα καταφέρνω. Πρέπει να βάλω κάποιο dns μέσα στις ρυθμίσεις του rooter μου? Έχω ενα tp link apacer 2. Δεν έχω βγάλει άκρη.
    Πάντως το συστημα της xiaomi ειναι πολυ υποσχόμενο. Αν βγάλει και καμία έξτρα σειρήνα να κάνει και λίγη παραπάνω φασαρία θα ειναι πολυ πιο αποτελεσματικό..
  • Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN

Η λύση για διακοπτες λέγετε sonoff ..φθηνή ποιοτική με.wifi.και άψογη και γρήγορη σύνδεση..Δεν μπαίνουν σε σενάρια βέβαια αλλά είναι πολύ πιο σωστοί και με ευρωπαϊκή θήκη

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN

Το θέμα είναι να τα έχουμε όλα σε μια εφαρμογή και πιο σημαντικό τα σενάρια.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  • Είμαι μεταξύ των δύο παρακάτω καμερών.
    found a very interesting good in Gearbest:Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera yf7nkaUi7K

found a very interesting good in Gearbest:Xiaomi mijia Smart 720P WiFi IP Camera Pan-tilt Version hHtkyWSi7K

Είναι στα ίδια χρήματα, η μια είναι 720p αλλά έχει περιστροφή, η άλλη είναι 1080p αρκετά ευρυγώνια και έχει dual band WiFi και το ρούτερ μου το υποστηρίζει.
    Την θέλω για κάμερα ασφαλείας, θα την βάλω στο σαλόνι μου.
    Ποια είναι η γνώμη σας για το ποια πρέπει να πάρω;
    Έχει μεγάλη σημασία η ανάλυση;
  • Διαφήμιση
  • Ο/H chris_g έγραψε:

Πηρα τον αισθητήρα θερμοκρασίας χωρίς να έχω gateway. Κρίμα νόμιζα γίνονταν να συνδεθεί στο mi home κατευθείαν.
    Κρίμα που δεν είδες προηγούμενα ποστ.
    Είχα ρωτήσει επανειλημμένα για αυτό το θέμα μέχρι να το αγοράσω.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
    ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel