Διαφήμιση

Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN

• Application
  • Xiaomi
  • Ο/H xifias21 έγραψε:

Ναι φίλος
    Δεν μπορείς να σεταρεις κάτι για τα notifications.εδώ.
    Αν τα βάλεις στο σενάριο και γίνει trigger το σενάριο, τότε απλά θα ενεργοποιηθεί μια ειδοποίηση στο notification bar για να καταλάβεις ότι κάτι έγινε.

Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Την εφαρμογή πως την κατεβάζουμε παιδιά?
    Αν εννοείς αυτήν στο πρώτο ποστ, δεν υποστηρίζεται εδώ και πολύ καιρό.
    Όλοι δουλεύουμε την επίσημη που ανανεώνεται στα αγγλικά από το Play store.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
    ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
  • Ευχαριστώ για την απάντηση
    RASTAVIPER
    Έχω φτιάξει με το ''Door Sensor'' ότι όταν ανοίξει η πόρτα να στέλνει notification.

''If Door opens then send notification to device.''
    Δεν βλέπω τίποτα στην notification bar του κινητού.
    Περίεργο !!!

Μια βδομάδα που ασχολουμε με το θέμα φαίνεται καλή περίπτωση αλλά μάλλον η xiaomi δεν έχει ασχοληθεί με το προϊόν. Το έχει αφήσει.
    Το θέμα είναι αν θα ασχοληθεί στο μέλλον αν θα παίξουν και οι άλλοι servers κλπ...
  • Ο/H xifias21 έγραψε:

Ευχαριστώ για την απάντηση
    RASTAVIPER
    Έχω φτιάξει με το ''Door Sensor'' ότι όταν ανοίξει η πόρτα να στέλνει notification.

Περίεργο !!!

Μια βδομάδα που ασχολουμε με το θέμα φαίνεται καλή περίπτωση αλλά μάλλον η xiaomi δεν έχει ασχοληθεί με το προϊόν. Το έχει αφήσει.
    Το θέμα είναι αν θα ασχοληθεί στο μέλλον αν θα παίξουν και οι άλλοι servers κλπ...
    Κατά την δημιουργία του σεναρίου τσέκαρες την επιλογή Results notification ;
    Αν όχι τότε ανοίγεις το σενάριο και πάνω δεξιά θα βρεις έναν κύκλο με τρεις τελίες (πρόσθετες ρυθμίσεις) από εκεί θα μπορέσεις να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις για το σενάριο.
    Xiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor
  • Διαφήμιση
  • Ο/H xifias21 έγραψε:

Ευχαριστώ για την απάντηση
    RASTAVIPER

Περίεργο !!!

Μια χαρά δουλεύουν όλα τα notifications σε μένα.
    Και της πόρτας και του αισθητήρα κίνησης σε άλλο σενάριο.

• Καλησπέρα,

Μάλλον κάτι κάνω λάθος...
    Ή είναι θέμα κινητού...
    Τις ρυθμίσεις αυτές έχω βάλει..
    Screenshots
    OffTopic
    Images
    • Mihome2.png

54,7 kB, 1.080×1.920, viewed 129 times
    • Mihome1.png

83,15 kB, 1.080×1.920, viewed 114 times
  • Ο/H xifias21 έγραψε:

Καλησπέρα,

Μάλλον κάτι κάνω λάθος...
    Ή είναι θέμα κινητού...
    Τις ρυθμίσεις αυτές έχω βάλει..
    Screenshots
    OffTopic
    Για δοκιμή, βάλε όλες τις ώρες.
    Σώσε το και άνοιξε την πόρτα.
    Επίσης τσέκαρε το log ότι όντως δουλεύει.

• Διαφήμιση
  • Καλησπέρα ,

Νέος με το Mi Home και εγω, οπως επισης και νεος στο ολο αυτο εγχειρημα του smart home.
    Αν μπορει καποιος να με βοηθησει σε ενα αυτοματισμο που θελω να κανω.
    Εχω την Xiaomi dafang 1080P καθως και το router της χiaomi και θελω να κανω το πολυ απλο: να ενεργοποιειται η καμερα οταν αποσυνδεεται το κινητο μου απο το οικιακο ασυρματο δικτυο (δηλ. οταν φευγω απο το σπιτι). Ειναι δυνατο αυτο με τον υπαρχοντα εξοπλισμο ή χρειαζεται να προσθεσω και κατι ακομα (δεν ξερω τι....)
  • Απλο στη θεωρια, στην πραξη οχι και τοσο.. Δε νομιζω πως γινεται
    Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
  • Ο/H opcast έγραψε:

καποια αλλη ιδεα για το συγκεκριμενο, δηλ να ξεκιναει να λειτουργει η καμερα οταν βγαινω απο το σπιτι;
    Φτιάξε ένα σενάριο όταν ανοίγει η πόρτα του σπιτιού να ανοίγει και η κάμερα.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
    The day is my enemy, the night is my friend
  • Διαφήμιση