where the download link???
Deviantart: Please enter the id from the deviation (the number in the last part from the url).
Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
Ο/H bujursangkar έγραψε:
where the download link??? Deviantart: Please enter the id from the deviation (the number in the last part from the url).
-
but i can't find the download direct link. Only find original chinese cersion. Please help
-
Ο/H bujursangkar έγραψε:
but i can't find the download direct link. Only find original chinese cersion. Please help
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H yAuMe έγραψε:
Maddoctor, I just tested the new version with the integration of French and frankly it's great! There are some errors automatically linked to Google translations but the whole is already very clean. If you wish, I could provide you screenshots with the necessary corrections. Do you think it is possible to translate also plug in?
-
Ο/H yAuMe έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H yAuMe έγραψε:
Maddoctor, I just tested the new version with the integration of French and frankly it's great! There are some errors automatically linked to Google translations but the whole is already very clean. If you wish, I could provide you screenshots with the necessary corrections. Do you think it is possible to translate also plug in?
Γίνε VIP!!!
Βγήκε η 3.4.0.....μετά τα Φώτα και αυτή.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Εγώ πάντως μάλλον γυρίζω σε παλαιότερη έκδοση. Μετά τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις έχω force closes, battery drain και γενικά η εφαρμογή δεν λειτουργεί σωστά. Γέμισε και με διαφημίσεις και είναι πολύ σπαστικό.
Sent from my huawei honor 3c using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Ο/H zananiro έγραψε:
Εγώ πάντως μάλλον γυρίζω σε παλαιότερη έκδοση. Μετά τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις έχω force closes, battery drain και γενικά η εφαρμογή δεν λειτουργεί σωστά. Γέμισε και με διαφημίσεις και είναι πολύ σπαστικό.
Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
Λες με την τελευταία του γιατρού ή την τελευταία επίσημη;
Γιατί δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα με του γιατρού.
Sent from my m1 note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ουτε εγώ βλέπω προβλήματα. Υπόψιν τις τελευταίες ημερες είχε πρόβλημα ο server της mi για το smart home και δεν μπορούσες να κάνεις log-in. Μετά όταν έφτιαχνε, ξανακατέβαζε τα κινέζικα plugin από την αρχή.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο/H zananiro έγραψε:
Λες με την τελευταία του γιατρού ή την τελευταία επίσημη;
Sent from my m1 note using Tapatalk
Με την official. Ούτως ή άλλως ομως δεν νομιζω να παίζει ρόλο αν είναι η official ή η μεταφρασμένη, απλώς μετάφραση γίνεται. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο γιατρος. Θα δοκιμασω να γυρίσω σε μια παλαιότερη έκδοση που έχω σώσει να δω αν στρώσει.
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ουτε εγώ βλέπω προβλήματα. Υπόψιν τις τελευταίες ημερες είχε πρόβλημα ο server της mi για το smart home και δεν μπορούσες να κάνεις log-in. Μετά όταν έφτιαχνε, ξανακατέβαζε τα κινέζικα plugin από την αρχή.
Λες να είναι αυτό? Όντως είχα πρόβλημα με αποσυνδεσεις από το λογαριασμό, μετά δεν συνδεόταν και πολλές φορές τις συσκευές του smart home τις έδειχνε offline.
Sent from my Onda V975m using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο/H zananiro έγραψε:
Sent from my m1 note using Tapatalk
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ουτε εγώ βλέπω προβλήματα. Υπόψιν τις τελευταίες ημερες είχε πρόβλημα ο server της mi για το smart home και δεν μπορούσες να κάνεις log-in. Μετά όταν έφτιαχνε, ξανακατέβαζε τα κινέζικα plugin από την αρχή.
Sent from my Onda V975m using Tapatalk
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες