Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
Αν δεν σε χαλάει το μέγεθος του s1 παρτο είναι πιο συνεργασιμο,με αγγλικά και οδηγίες και όσο το έχω δουλέψει σε φιλο πιο γρήγορο και πιο σωστά ρυθμισμένο.Επίσης Αύριο μεθαύριο αλλάζεις μπαταρια..Στο xiaomi πετάς τον αισθητηρα.το καλό στο xiaomi είναι το πλήθος αισθητηρων,το μικρό μεγεθος και τίποτα αλλο
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H anexitilos έγραψε:
κάτι κάνω λάθος. ξεκινάω με αυτο
Έχω την τελευταια xtrv stable για RN3 pro.
Με την προεγκατεστημένη mihome δεν μπορούσα να συνδεθώ με το Mi account.
Την απεγκατέστησα, έβαλα αυτήν από το playstore δούλεψε το miaccount κανονικά.
Περνάω την 3.9.5 απo εδώ και έχω πάλι το πρόβλημα με mi account. "δεν θα μπορούσε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό mi MI(31-60575)"
EDIT έκανα clear cashe για 100 φορά και σήμερα δούλεψε. οποτε ολα οκ -
Ο/H zananiro έγραψε:
Παιδιά το scene when back home-> disable arming mode το έχει δοκιμάσει κάνεις? Δουλεύει?
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
Ο/H tsopirs έγραψε:
Αν δεν σε χαλάει το μέγεθος του s1 παρτο είναι πιο συνεργασιμο,με αγγλικά και οδηγίες και όσο το έχω δουλέψει σε φιλο πιο γρήγορο και πιο σωστά ρυθμισμένο.Επίσης Αύριο μεθαύριο αλλάζεις μπαταρια..Στο xiaomi πετάς τον αισθητηρα.το καλό στο xiaomi είναι το πλήθος αισθητηρων,το μικρό μεγεθος και τίποτα αλλο
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στους αισθητήρες μπορείς να αλλάξεις την μπαταρία. Τσεκάρετε το . Η βάση βγαίνει από κάτω και αλλάζεις μπαταρία
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Ο/H panox έγραψε:
Ο/H zananiro έγραψε:
Παιδιά το scene when back home-> disable arming mode το έχει δοκιμάσει κάνεις? Δουλεύει?
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
Κάτσε γιατί δεν κατάλαβα, ποιο κουμπί πατάω? Δεν απενεργοποιείται αυτόματα μόλις φτάσω σπίτι? Γιατί και πριν πατούσα κουμπί για disarm, το ζήτημα είναι να μην χρειάζεται να πατήσω κουμπί.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Ο/H liakpan83 έγραψε:
Ο/H tsopirs έγραψε:
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στους αισθητήρες μπορείς να αλλάξεις την μπαταρία. Τσεκάρετε το . Η βάση βγαίνει από κάτω και αλλάζεις μπαταρία
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι λάθος μου, εννοούσα τους αισθητήρες πόρτας παραθυρου.
Κουμπί παρα πατας,πως θα καταλάβει αν είσαι εσυ?
Μπορείς πολύ απλά να αποφασίσεις στην τύχη. Συνήθως βγάζει σε καλύτερα αποτελέσματα.
-
Ο/H efkolo έγραψε:
-
Εγώ πάντως δεν βρήκα πως αλλάζω μπαταρίες στους αισθητήρες πόρτας της xiaomi.. Για τα άλλα πάντως συμφωνω.αν πχ εγώ ήθελα να βάλω την ants με το που πιάσει κίνηση να ανάψει της yelight εξω και δεν γίνεται.
Έχω γράψει και στο νήμα για την ants αλλά δεν πήρα απάντηση.
Έχω την Camera 720p international έκδοση και δεν μου συνδέεται με το Mi Home γιατί έχω τοποθεσία Κίνα. Ενώ η international έκδοση θέλει Αμερική. Έχω παραγγείλει 2 1080 τις φθηνές που πιστεύω αυτές θα συνδεθούν χωρίς πρόβλημα.
Μπορώ να αλλάξω firmware στην κάμερα να την κάνω κινεζική για να συνεργάζεται με το Mi Home?
Σε όλα αλλάζεις μπαταρία και γράφει από πίσω τι μπαταρία περνει το καθένα. Ο αισθητήρας πόρτας ανοίγει πανεύκολα από κάτω που έχει μια εγκοπή για νύχι..
Πραγματικά ότι ήθελα να κάνω με αυτό το σύστημα το έχω κάνει.. Έχω παραγγείλει από όλους τους Αισθητήρες για δοκιμή..
Απο ότι κατάλαβα όμως από τις ρυθμίσεις το Ir controller δεν συνεργάζεται με του Αισθητήρες?
Πρέπει να βάλω αυτήν τη έκδοση εδώ στα ελληνικά για να δουλεύει σωστά? Πλέον ότι και να πάτησα(εκτός από τα online) είναι στα αγγλικά, δεν είχα πρόβλημα με κινέζικα. Μήπως τα κινέζικα υπήρχαν στις πρώτες εκδόσεις?
Πολλά σαν να είπα. Αν μπορεί να απαντήσει κάποιος θα ήμουν ευγνώμων.
Thanks -
Ο/H dimitrisdmtriou έγραψε:
Έχω γράψει και στο νήμα για την ants αλλά δεν πήρα απάντηση.
Έχω την Camera 720p international έκδοση και δεν μου συνδέεται με το Mi Home γιατί έχω τοποθεσία Κίνα. Ενώ η international έκδοση θέλει Αμερική. Έχω παραγγείλει 2 1080 τις φθηνές που πιστεύω αυτές θα συνδεθούν χωρίς πρόβλημα.
Μπορώ να αλλάξω firmware στην κάμερα να την κάνω κινεζική για να συνεργάζεται με το Mi Home?
Σε όλα αλλάζεις μπαταρία και γράφει από πίσω τι μπαταρία περνει το καθένα. Ο αισθητήρας πόρτας ανοίγει πανεύκολα από κάτω που έχει μια εγκοπή για νύχι..
Πραγματικά ότι ήθελα να κάνω με αυτό το σύστημα το έχω κάνει.. Έχω παραγγείλει από όλους τους Αισθητήρες για δοκιμή..
Απο ότι κατάλαβα όμως από τις ρυθμίσεις το Ir controller δεν συνεργάζεται με του Αισθητήρες?
Πρέπει να βάλω αυτήν τη έκδοση εδώ στα ελληνικά για να δουλεύει σωστά? Πλέον ότι και να πάτησα(εκτός από τα online) είναι στα αγγλικά, δεν είχα πρόβλημα με κινέζικα. Μήπως τα κινέζικα υπήρχαν στις πρώτες εκδόσεις?
Πολλά σαν να είπα. Αν μπορεί να απαντήσει κάποιος θα ήμουν ευγνώμων.
Thanks
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες