Διαφήμιση

Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN

• Application
  • Xiaomi
  • Γεια σας φίλοι.
    Ζητώ συγνώμη από την αρχή λέγοντας ότι δεν έχω διαβάσει τις 103 σελίδες για το smarthome.
    Απέκτησα πρόσφατα το gateway και δύο αισθητήρες για την κίνηση Εχω σετάρει το gateway και πρόσθεσα τον ένα αισθητήρα δεν δεχόταν τον δεύτερο. Στην προσπάθεια μου να τον προσθέσω εγκατέστησα πολλές φορές την εφαρμογή (την τελευταία ελληνική ) και τα έκανα χειρότερα αφού πια δεν μπορώ να προσθέσω κανένα αισθητήρα (subdevice) στο gateway.
    Το πιο πιθανό είναι κάτι παίζει με τον τηλέφωνο μου (note 3 kenzo 3/32 MIUI 8 XTRVbeta2- 7.1.19) γιατί έδωσα το σύστημα σε ένα φίλο και τα έκανε όλα εντάξει στο σπίτι του και με το δικό του τηλέφωνο. Και μάλιστα εγκατέστησε δευτερο gateway (το δικό μου) μαζί με τους αισθητήρες σπίτι του που σημαίνει ότι δουλεύουν.

Αν υπάρχει κάτι για βοήθεια . Ευχαριστώ.
  • Ο/H tsopirs έγραψε:

Ο/H sakisspahos έγραψε:

Παιδιά γεια σας!
    Σκέφτομαι να κάνω Smart Home το σπίτι μου,και λέω να επιλέξω τα products της Xiaomi.
    Πρέπει να πάρω κάποιο Gateway η συνδέονται όλες οι συσκευές της αυτόματα στο Router;
    Αναλόγως τι θες..το gateway είναι απαραίτητο.

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Απλώς ρωτάω επειδή ένα smart plug που πήρα απο το εξωτερικό, δεν ήθελε gateway..Απλώς έβαζες τα στοιχεία του router στο app και συνδεόταν στο Home Network.
    Δεν ήταν μάρκας.Κινέζικο χωρίς logo,αλλά λειτουργεί τέλεια εδώ και 3 μήνες.Το μόνο κακό είναι ότι αν αποφασίσω να κάνω όλο smart,θα πρέπει να διαλέξω μία εταιρία που έχει διάφορα smart προϊόντα για να μπορώ να τα ελέγχω όλα απο 1 Gateway,και όχι 10.000 Gateways συνδεμένα απο διαφορετικές εταιρίες.
  • Διαφήμιση
  • καλησπέρα κ απο εμένα ,εχω gateway που δουλεύει αψογα με την εφαρμογή mi home κ locale mainland china
    παραγγειλα κ μια yi camera η οποία είναι international version κ δουλεύει με την εφαρμογή yi home κ μονο locale north america.
    υπάρχει τροπος να προσθεσω την καμερά στην εφαρμογή mi, γιατι όσο κ να προσπάθησα δεν μπόρεσα για να
    δημιουργήσω σενάρια (π.χ αμα πιάνει κίνηση η κάμερα να χτυπάει ο συναγερμός ) η δεν υπάρχει περίπτωση;
  • Ο/H tmgiorgio24 έγραψε:

καλησπέρα κ απο εμένα ,εχω gateway που δουλεύει αψογα με την εφαρμογή mi home κ locale mainland china
    παραγγειλα κ μια yi camera η οποία είναι international version κ δουλεύει με την εφαρμογή yi home κ μονο locale north america.
    υπάρχει τροπος να προσθεσω την καμερά στην εφαρμογή mi, γιατι όσο κ να προσπάθησα δεν μπόρεσα για να
    δημιουργήσω σενάρια (π.χ αμα πιάνει κίνηση η κάμερα να χτυπάει ο συναγερμός ) η δεν υπάρχει περίπτωση;
    Η international δεν παίζει με το mi home μόνο η κινέζικη. Δοκιμασμένο!!
  • Διαφήμιση
  • καλησπέρα παιδιά,

τις προηγούμενες ημέρες προμηθεύτηκα την yeelight RGB E27. Έχω εγκαταστήσει το μαμίσιο Mihome το οποίο αφού αναγνώρισε τη συσκευή κατέβασε το Yeelight Color Bulb. H Λάμπα είναι λειτουργική, αλλάζει χρώματα κλπ, ωστόσο δεν μου εμφανίζει πεδίο ώστε να ορίσω κάποιο schedule, ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει?

• μια ερώτηση παρακαλώ και πάλι. Ο διακόπτης μπορεί να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το συναγερμό στο smart kit ή χρησιμοποιείται μόνο για σενάρια.
    Αν όχι τότε ο συναγερμός απενεργοποιείται μόνο από το τηλέφωνο ή και από τη βάση του; ,
    Είναι καλή η τιμή των 45,89 $ για το κιτ, ή βλέπετε κάπου καλύτερη;

(Το κατάλαβα μετά την ανάρτηση ότι ο διακόπτης δεν είναι αυτό που δείχνει το βέλος, είναι το μεγαλύτερο στρογγυλό στα δεξιά.)
  • Ο/H efkolo έγραψε:

μια ερώτηση παρακαλώ και πάλι. Ο διακόπτης μπορεί να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το συναγερμό στο smart kit ή χρησιμοποιείται μόνο για σενάρια.
    Αν όχι τότε ο συναγερμός απενεργοποιείται μόνο από το τηλέφωνο ή και από τη βάση του; ,
    Είναι καλή η τιμή των 45,89 $ για το κιτ, ή βλέπετε κάπου καλύτερη;

(Το κατάλαβα μετά την ανάρτηση ότι ο διακόπτης δεν είναι αυτό που δείχνει το βέλος, είναι το μεγαλύτερο στρογγυλό στα δεξιά.)

Τον διακόπτη μπορείς να τον προγραμματίσεις να κάνει ότι θες πχ : να ανάβει τα φώτα, τον συναγερμό κτλπ
  • Διαφήμιση
  • @Dourios δεν φαίνεται να έχεις δώσει κάποια απάντηση μόνο η επισύναψη του μηνύματός μου φαίνεται