Διαφήμιση

Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN

• Application
  • Xiaomi
  • Κάποια βοήθεια με τα κινέζικα παρακάτω? Είναι όταν πάω να κάνω σενάριο με την 1080 την φθηνη. Την έκδοση mihome του Playstore έχω και έχω συνάντηση κινέζικα στο ircontroler και σε αυτήν την κάμερα.. Στο ircontroler μετά από δοκιμές βγάζεις άκρη.. Εδώ με την κάμερα δύσκολα.
    Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που διαβάζει από φωτογραφία κινέζικα και να τα μεταφράζει? Όπως μπορείς να κάνεις με κάποια scanner τις υπόλοιπες γλώσσες?
  • Διαφήμιση
  • Ο/H dimitrisdmtriou έγραψε:

Κάποια βοήθεια με τα κινέζικα παρακάτω? Είναι όταν πάω να κάνω σενάριο με την 1080 την φθηνη. Την έκδοση mihome του Playstore έχω και έχω συνάντηση κινέζικα στο ircontroler και σε αυτήν την κάμερα.. Στο ircontroler μετά από δοκιμές βγάζεις άκρη.. Εδώ με την κάμερα δύσκολα.
    Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που διαβάζει από φωτογραφία κινέζικα και να τα μεταφράζει? Όπως μπορείς να κάνεις με κάποια scanner τις υπόλοιπες γλώσσες?
    εδώ είσαι, πολύ εύκολο
  • Ο/H efkolo έγραψε:

Ο/H dimitrisdmtriou έγραψε:

Κάποια βοήθεια με τα κινέζικα παρακάτω? Είναι όταν πάω να κάνω σενάριο με την 1080 την φθηνη. Την έκδοση mihome του Playstore έχω και έχω συνάντηση κινέζικα στο ircontroler και σε αυτήν την κάμερα.. Στο ircontroler μετά από δοκιμές βγάζεις άκρη.. Εδώ με την κάμερα δύσκολα.
    εδώ είσαι, πολύ εύκολο
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.. Δεν ήξερα πως γίνεται και από φωτογραφία.. Βέβαια ότι νανε μετάφραση αλλά βγάζεις άκρη..
  • τελικα επειδη εχω χασει την μπαλα η mi home εχει μεταφραστει ? η οχι? και επισης τα plugin...?? Γιατι εβαλα μια καμερα και μου βγαζει παλι κινεζικα ενω εβαλα την μεταφρασμενη 3.9.5 και το Plugin το 6. 110 | αρχείο 3601.apk | 360 Mija Smart Camera | 06/09/2016 (OK) (el-en-fr-de-it-hu) για την 360 panorama.
    red rice, mi3, mi4c, redmi note4, mi max2, redmi note 5 and continue....
  • Ο/H geotok έγραψε:

τελικα επειδη εχω χασει την μπαλα η mi home εχει μεταφραστει ? η οχι? και επισης τα plugin...?? Γιατι εβαλα μια καμερα και μου βγαζει παλι κινεζικα ενω εβαλα την μεταφρασμενη 3.9.5 και το Plugin το 6. 110 | αρχείο 3601.apk | 360 Mija Smart Camera | 06/09/2016 (OK) (el-en-fr-de-it-hu) για την 360 panorama.

Το my home του Play store έχει αγγλικά

Sent from my m1 note using Tapatalk
    ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
  • Διαφήμιση
  • Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Ο/H geotok έγραψε:

τελικα επειδη εχω χασει την μπαλα η mi home εχει μεταφραστει ? η οχι? και επισης τα plugin...?? Γιατι εβαλα μια καμερα και μου βγαζει παλι κινεζικα ενω εβαλα την μεταφρασμενη 3.9.5 και το Plugin το 6. 110 | αρχείο 3601.apk | 360 Mija Smart Camera | 06/09/2016 (OK) (el-en-fr-de-it-hu) για την 360 panorama.

δεν τα μεταφραζει ολα πχ στην κεντρικη σελιδα οταν εχεις τα ελληνικα σου τα βγαζει τα εικονιδια σε κινεζικα.απο κατω αν εχεις συσκευές οπως εγω την καμερα το ιδιο...Η εφαρμογη μετα της καμερα και παλι ειναι στα κινεζικα....πολυ λιγα στα αγγλικα.....
  • Ο/H geotok έγραψε:

Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Ο/H geotok έγραψε:

δεν τα μεταφραζει ολα πχ στην κεντρικη σελιδα οταν εχεις τα ελληνικα σου τα βγαζει τα εικονιδια σε κινεζικα.απο κατω αν εχεις συσκευές οπως εγω την καμερα το ιδιο...Η εφαρμογη μετα της καμερα και παλι ειναι στα κινεζικα....πολυ λιγα στα αγγλικα.....

Η κάμερα δεν έχει δική της εφαρμογή όπως έχει η yi home?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
    The day is my enemy, the night is my friend
  • Έχει δημιουργήσει κάνεις απο εσας σενάριο να περιελαμβάνει φωτογραφία ή βιντεο απο κάμερα?
    π.χ. να ανοιγει η πορτα και να τραβαει φωτογραφια ή βιντεο και να στο στελνει.

όσες προσπάθειες και να έκανα δεν μπόρεσα να το κάνω. και κάποιες φορές δεν κατεβαίνει το βίντεο όσο και να περιμένω,

έχω τις 1080 τις τετράγωνες τις φθηνές τις κινέζικες
  • Ο/H dimitrisdmtriou έγραψε:

Έχει δημιουργήσει κάνεις απο εσας σενάριο να περιελαμβάνει φωτογραφία ή βιντεο απο κάμερα?
    π.χ. να ανοιγει η πορτα και να τραβαει φωτογραφια ή βιντεο και να στο στελνει.

όσες προσπάθειες και να έκανα δεν μπόρεσα να το κάνω. και κάποιες φορές δεν κατεβαίνει το βίντεο όσο και να περιμένω,

έχω τις 1080 τις τετράγωνες τις φθηνές τις κινέζικες

Έχω σενάριο όταν χτυπήσει συναγερμός να ανοίγει η κάμερα και να αρχίσει να καταγράφει βίντεο με την yi home camera.

Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk
    The day is my enemy, the night is my friend
  • Διαφήμιση
  • Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Ο/H zananiro έγραψε:

Έχω σενάριο όταν χτυπήσει συναγερμός να ανοίγει η κάμερα και να αρχίσει να καταγράφει βίντεο με την yi home camera.

Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk
    το σεναριο πως το εκανες μεσω ποιας εφαρμογής? της Mi home? η εβαλες αλλη αυτονομη που ειναι μονο για την camera? μπορεις να μου πεις πως???Αυτο ψαχνω εδω και ποσες ωρες και δεν μπορω γιατι με εχουν μπερδεψει τα κινεζικα στην mi home app.