Διαφήμιση

Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN

• Application
  • Xiaomi
  • Ο/H geotok έγραψε:

το σεναριο πως το εκανες μεσω ποιας εφαρμογής? της Mi home? η εβαλες αλλη αυτονομη που ειναι μονο για την camera? μπορεις να μου πεις πως???Αυτο ψαχνω εδω και ποσες ωρες και δεν μπορω γιατι με εχουν μπερδεψει τα κινεζικα στην mi home app

Με το mihome του google play.
    Για να κανεις σεναρια πρεπει να ειναι συνδεμενη η καμερα στο ιδιο mihome που ειναι και το smart home.
    κινεζικα εχω συναντησει στην καμερα αυτην την 1080 και στο ir controler.αλλα βαζεις σε ενα αλλο κινητο το translate της google ή (στο ιδιο το κινητο με printscreen) kai me metafrash φωτογραφιaς βρισκεις ακρη. εσυ ποια καμερα εχεις?
  • OffTopic
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ
  • Ο/H geotok έγραψε:

Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

το σεναριο πως το εκανες μεσω ποιας εφαρμογής? της Mi home? η εβαλες αλλη αυτονομη που ειναι μονο για την camera? μπορεις να μου πεις πως???Αυτο ψαχνω εδω και ποσες ωρες και δεν μπορω γιατι με εχουν μπερδεψει τα κινεζικα στην mi home app.

Εγώ έχω την official κινέζικη εφαρμογή mi home, έχει σχεδόν 100% αγγλικά. Επιλέγεις το gateway, scene, add scene. Στα meet conditions επιλέγεις το gateway, μετά alarm και στο add instructions επιλέγεις την κάμερα και έχει επιλογή Για recording και push notification. Το τελικό scene εμφανίζεται έτσι
    Images
    • Screenshot_2017-02-25-11-25-37-432x768.png

28,35 kB, 432×768, viewed 122 times
    The day is my enemy, the night is my friend
  • Διαφήμιση
  • ποια καμερα εχεις? εγω εχω την xiaomi xiaofang 1080 και εχει 5 εντολες. η πρωτη ειναι record and upload to cloud.
    αυτην την επιλογη εχω και μπαινω μεσα στην καμερα στο video record και μου τα εχει μεσα, 16 δευτερολεπτα video . αλλα δεν μου τα ανοιγει παντα, μαλλον ειναι φορτομενος ο server. ολα αυτα χωρις sd
  • Ο/H dimitrisdmtriou έγραψε:

ποια καμερα εχεις? εγω εχω την xiaomi xiaofang 1080 και εχει 5 εντολες. η πρωτη ειναι record and upload to cloud.
    αυτην την επιλογη εχω και μπαινω μεσα στην καμερα στο video record και μου τα εχει μεσα, 16 δευτερολεπτα video . αλλα δεν μου τα ανοιγει παντα, μαλλον ειναι φορτομενος ο server. ολα αυτα χωρις sd

Όπως είπα και πιο πάνω εχω τη yi home την κινέζικη. Δοκίμασε με μια sd card για να μην χρειάζεσαι cloud. Στο cloud γράφει μέχρι κάποια δευτερόλεπτα.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
  • Ο/H dimitrisdmtriou έγραψε:

Ο/H geotok έγραψε:

το σεναριο πως το εκανες μεσω ποιας εφαρμογής? της Mi home? η εβαλες αλλη αυτονομη που ειναι μονο για την camera? μπορεις να μου πεις πως???Αυτο ψαχνω εδω και ποσες ωρες και δεν μπορω γιατι με εχουν μπερδεψει τα κινεζικα στην mi home app
    Με το mihome του google play.
    Για να κανεις σεναρια πρεπει να ειναι συνδεμενη η καμερα στο ιδιο mihome που ειναι και το smart home.
    κινεζικα εχω συναντησει στην καμερα αυτην την 1080 και στο ir controler.αλλα βαζεις σε ενα αλλο κινητο το translate της google ή (στο ιδιο το κινητο με printscreen) kai me metafrash φωτογραφιaς βρισκεις ακρη. εσυ ποια καμερα εχεις?

Ο/H dimitrisdmtriou έγραψε:

ποια καμερα εχεις? εγω εχω την xiaomi xiaofang 1080 και εχει 5 εντολες. η πρωτη ειναι record and upload to cloud.
    εχω την καινουρια Original Xiaomi Wireless Smart IP Camera Home Security System-74.77 Online Shopping| GearBest.com mijia 360....με φουλ hd αναλυση. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να την παραμετροποιησω ενταξει τα βρηκα τα κινεζικα και το τι ενοουν πχ στα settings τα βρήκα απο εδω αλλα με το σεναριο και παλι δεν καταλαβα πως λειτουργει. βγαζει και παλι κινεζικα εκει. Αν και θα ήθελα πχ να βγαζει αντι για video φωτογραφίες και να το στελνει σε ενα email οπως εχω μια αλλη πολυ ποιο φθηνη βεβαια ποιο χαμηλης αναλυσης αλλα ανιχνευει κινηση και στελνει φωτογραφίες. Τωρα αν βαλεις sd καρτα αν γεμίσει τι γινεται? Σβήνει τα πολια να γραψει τα καινουρια απο πανω? γιατι αν σταματαει να γραφει οταν γεμίσει ειναι αχρηστη η καρτα.....Οταν μπεις καποιος και σε κλεψει και δεν γραψει ενω εχει γεμισει η καρτα....ειναι αχρηστη λειτουργια....Εκτος αν γραφει σαν dam camera οπως των αυτοκινήτων τα νεα δεδομενα πανω απο τα παλια. Γενικώς μου την εχει σπασει με τα κωλοκινεζικα ενω σαν κατασκευή ειναι φοβερη...δεν μπορουν να φτιαξουν μια εστω με αγγλικη εκδοση app που να μπορουμε να βγαλουμε ακρη???? τι πολιτικη ειναι αυτή απο τους κινεζους δεν μπορω να καταλαβω ....Δεν θελουν να πουλανε στον αλλον κοσμο μονο η κινα τους ενδιαφερει????

by the way εβαλα και μια sd καρτουλα να δοκιμασω να δω τι κανει....αλλα απ οτι ειδα καταγραφει τωρα πως και τι δεν ξερω....Δεν ξερω αν καταγραφει οταν δει κινηση η συνεχως...Αν θα πρεπει να μπει σε σεναριο η το κανει μεσα αποτ ο setup.Γιατι και εκει εχει μια επιλογη για καταγραφη. Εχω μπερδευτει δεν ξερω....Αν την εχει κανεις και δουλευει ας μου πει
    red rice, mi3, mi4c, redmi note4, mi max2, redmi note 5 and continue....
  • Άλλαξα ρούτερ μετα απο αναβάθμιση της γραμμής σε ευρυζωνική και δεν μπορώ να συνδέσω την κεντρική μονάδα του mi home με τίποτα. Πριν δούλευε κανονικά. Έχει κάνεις καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?
    Έκανα restart το ρούτερ άλλα τίποτα. Μέσα στο ρούτερ βλέπω ότι συνδεδεμένο Αλλά στην εφαρμογή δεν υπάρχει σύνδεση.

• Διαφήμιση
  • Ο/H zananiro έγραψε:

Άλλαξα ρούτερ μετα απο αναβάθμιση της γραμμής σε ευρυζωνική και δεν μπορώ να συνδέσω την κεντρική μονάδα του mi home με τίποτα. Πριν δούλευε κανονικά. Έχει κάνεις καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?
    Έκανα restart το ρούτερ άλλα τίποτα. Μέσα στο ρούτερ βλέπω ότι συνδεδεμένο Αλλά στην εφαρμογή δεν υπάρχει σύνδεση.

Η μονάδα συνδέεται στα 2.4. Παίξε με τα κανάλια.
  • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H zananiro έγραψε:

Άλλαξα ρούτερ μετα απο αναβάθμιση της γραμμής σε ευρυζωνική και δεν μπορώ να συνδέσω την κεντρική μονάδα του mi home με τίποτα. Πριν δούλευε κανονικά. Έχει κάνεις καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?

δες τι ασφάλεια έχει το ρουτερ και κάντο wpa2/Psk και μάλλον θα παίξει
  • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H zananiro έγραψε:

Ο/H Peterredmi έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H zananiro έγραψε:

δες τι ασφάλεια έχει το ρουτερ και κάντο wpa2/Psk και μάλλον θα παίξει

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα όλα, δεν συνδεόταν με τίποτα. Το τελευταίο πράγμα που έκανα πριν το σπάσω ήταν να βάλω το παλιό password στο wifi. Ανοίγω σε μία φάση την εφαρμογή και βλέπω είχε συνδεθεί :o :thumbup: . Τώρα τι και πως μόνο οι Κινέζοι γνωρίζουν. Σημασία έχει ότι συνδέθηκε :thumbup:

Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk

Edit: Τζίφος τελικά, μου τη βγάζει πάλι offline τη συσκευή σήμερα. Έλεος. Γενικά έχει αποσυνδέσεις. Για μερικές ώρες είναι online και μετά ξαφνικά εμφανίζεται offline.
  • Καλησπέρα,

Με ποιον τροπο μπορουμε να αφοπλίσουμε τον συναγερμό εκτος απο το να μπουμε στην εφαρμογη του κινητου?
    δεν υπαρχει δυνατοτητα να μπει καποια συσκευη εκτος χωρου που προστατευεται οποτε ψαχνω να βρω καθυστέρηση στην ενεργοποίηση του συναργεμου.
    Βρηκα καθυστέρηση κατα τον οπλισμό του συναγερμου αλλα οχι στον αφοπλισμο

επισης εαν φτιαξω δικο μου σεναριο συναγερμου θα μπορεσω να εχω ειδοποίηση συναγερμου στο κινητο η απλα μια ειδοποιηση ενος σεναριου?
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα.
    Μπορεί να είμαι λίγο εκτός αλλά ψάχνω μια xiaomi smart plug v1 με το USB όπως το link:Original XiaoMi Smart Plug Mini Wireless Remote Control Socket EU US AU Plugs-20.38 and Online Shopping | GearBest.com Mobile.
    Είναι εξαντλημένη μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να το βρω πουθενά? Η έχει κάποιος που να μην το χρησιμοποιεί νά τό αγοράσω.