great post, thank you for translations
Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
Κάποια βοήθεια με τα κινέζικα παρακάτω? Είναι όταν πάω να κάνω σενάριο με την 1080 την φθηνη. Την έκδοση mihome του Playstore έχω και έχω συνάντηση κινέζικα στο ircontroler και σε αυτήν την κάμερα.. Στο ircontroler μετά από δοκιμές βγάζεις άκρη.. Εδώ με την κάμερα δύσκολα.
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που διαβάζει από φωτογραφία κινέζικα και να τα μεταφράζει? Όπως μπορείς να κάνεις με κάποια scanner τις υπόλοιπες γλώσσες? -
Κάνε αναζήτηση με εικόνα ή ρώτα απευθείας τον Κινέζο στη Xiaomi να σου πει τι σημαίνουν αυτά.
-
Ο/H dimitrisdmtriou έγραψε:
Κάποια βοήθεια με τα κινέζικα παρακάτω? Είναι όταν πάω να κάνω σενάριο με την 1080 την φθηνη. Την έκδοση mihome του Playstore έχω και έχω συνάντηση κινέζικα στο ircontroler και σε αυτήν την κάμερα.. Στο ircontroler μετά από δοκιμές βγάζεις άκρη.. Εδώ με την κάμερα δύσκολα.
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που διαβάζει από φωτογραφία κινέζικα και να τα μεταφράζει? Όπως μπορείς να κάνεις με κάποια scanner τις υπόλοιπες γλώσσες?
-
Ο/H efkolo έγραψε:
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που διαβάζει από φωτογραφία κινέζικα και να τα μεταφράζει? Όπως μπορείς να κάνεις με κάποια scanner τις υπόλοιπες γλώσσες?
-
τελικα επειδη εχω χασει την μπαλα η mi home εχει μεταφραστει ? η οχι? και επισης τα plugin...?? Γιατι εβαλα μια καμερα και μου βγαζει παλι κινεζικα ενω εβαλα την μεταφρασμενη 3.9.5 και το Plugin το 6. 110 | αρχείο 3601.apk | 360 Mija Smart Camera | 06/09/2016 (OK) (el-en-fr-de-it-hu) για την 360 panorama.
-
Ο/H geotok έγραψε:
τελικα επειδη εχω χασει την μπαλα η mi home εχει μεταφραστει ? η οχι? και επισης τα plugin...?? Γιατι εβαλα μια καμερα και μου βγαζει παλι κινεζικα ενω εβαλα την μεταφρασμενη 3.9.5 και το Plugin το 6. 110 | αρχείο 3601.apk | 360 Mija Smart Camera | 06/09/2016 (OK) (el-en-fr-de-it-hu) για την 360 panorama.
Το my home του Play store έχει αγγλικά
Sent from my m1 note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο/H geotok έγραψε:
Sent from my m1 note using Tapatalk
-
Ο/H geotok έγραψε:
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο/H geotok έγραψε:
Η κάμερα δεν έχει δική της εφαρμογή όπως έχει η yi home?
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Έχει δημιουργήσει κάνεις απο εσας σενάριο να περιελαμβάνει φωτογραφία ή βιντεο απο κάμερα?
π.χ. να ανοιγει η πορτα και να τραβαει φωτογραφια ή βιντεο και να στο στελνει.
όσες προσπάθειες και να έκανα δεν μπόρεσα να το κάνω. και κάποιες φορές δεν κατεβαίνει το βίντεο όσο και να περιμένω,
έχω τις 1080 τις τετράγωνες τις φθηνές τις κινέζικες -
Έχει δημιουργήσει κάνεις απο εσας σενάριο να περιελαμβάνει φωτογραφία ή βιντεο απο κάμερα?
π.χ. να ανοιγει η πορτα και να τραβαει φωτογραφια ή βιντεο και να στο στελνει.
όσες προσπάθειες και να έκανα δεν μπόρεσα να το κάνω. και κάποιες φορές δεν κατεβαίνει το βίντεο όσο και να περιμένω,
έχω τις 1080 τις τετράγωνες τις φθηνές τις κινέζικες
Έχω σενάριο όταν χτυπήσει συναγερμός να ανοίγει η κάμερα και να αρχίσει να καταγράφει βίντεο με την yi home camera.
Sent from my TbooK 16 Pro using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Το my home του Play store έχει αγγλικά
Ο/H zananiro έγραψε:
Έχω σενάριο όταν χτυπήσει συναγερμός να ανοίγει η κάμερα και να αρχίσει να καταγράφει βίντεο με την yi home camera.
Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες