Να ρωτησω , μου ρθε η πριζα η zigbee . Την πηρα μαζι με εναν φιλο ο οποιος ξενερωσε λεγοντας οτι θελει και το gateway για να δουλεψει . Και εγω τωρα προσπαθησα να την βρω στο mi home αλλα για κανένα λογο . Κάνω κάτι λαθος ή οντως παιζει μόνο με το gateway ? Αναγκαστηκα και το παρηγγειλα και αυτο και ειναι στο δρομο τωρα. Τα video tutorials του youtube δεν δειχνουν το gateway .... αλλα παρολο που εκανα τα ιδια βηματα , δεν την βρισκει ουτε με scan οτι με manual configuration.
Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
Ο/H papeipa έγραψε:
Να ρωτησω , μου ρθε η πριζα η zigbee . Την πηρα μαζι με εναν φιλο ο οποιος ξενερωσε λεγοντας οτι θελει και το gateway για να δουλεψει . Και εγω τωρα προσπαθησα να την βρω στο mi home αλλα για κανένα λογο . Κάνω κάτι λαθος ή οντως παιζει μόνο με το gateway ? Αναγκαστηκα και το παρηγγειλα και αυτο και ειναι στο δρομο τωρα. Τα video tutorials του youtube δεν δειχνουν το gateway .... αλλα παρολο που εκανα τα ιδια βηματα , δεν την βρισκει ουτε με scan οτι με manual configuration.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Σήμερα παρατήρησα και κάτι άλλο, ενω κάποιον αισθητήρα μου το εχει offline λειτουργούν τα σενάρια που είναι με αυτόν τον αισθητήρα, όπως επίσης λειτουργούν τα σεναρια με άλλους 2 αισθητήρες που άπλα εξαφανιστικαν ,δεν μπορω να τα βρω στο mihome,αλλά λειτουργούν, και οι 3 αισθητήρες αυτοί είναι πόρτας-παραθύρου.
-
Ο/H papeipa έγραψε:
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Παιδιά έχω δυο προβληματάκια με το smart home. Πρώτο θέλω όταν πατάω το σενάριο sleep να μου ανάβει η yeelight της κρεβατοκάμαρας σε συγκεκριμένο mode (πχ sunset mode) . Μόνο τότε. Την υπόλοιπη μέρα να ανάβει κανονικά. Δεν μπορώ να το καταφέρω με τίποτα. Δεύτερο ερώτημα. Θέλω όταν πατάω το sleep mode και ενεργοποιείται ο συναγερμός να μην περιλαμβάνει τους αισθητήρες κίνησης. Ενώ όταν φεύγω από το σπίτι και πατάω leave home ο συναγερμός να περιλαμβάνει και τους αισθητήρες κίνησης. Έχει βρει κάποιος την λύση;
Sent from my iPhone using Tapatalk -
να ρωτησω κατι εχω το Mi Wifi Amplifier 2 και ενω ηταν συνδεδεμενο κανονικα καποια στιγμη το εδειχνε εκτος οποτε λεω οκ ας το βγαλω και το ξαναβαζω , ετσι με οποια εφαρμογη και αν εχω δοκιμασει και την 3.9.5 και την original tou play store , μετα που το βρισκει και παει να κανει κατι σαν αναβαθμιση βγζει συνεχεια CONNECTION TIMEOUT δοκιμασε παλι και οσες φορεες και να δοκιμασω γινεται αυτο . Το εχω δοκιμασει με xiaomi mi max & xiaomi 3s , προσπαθησα και με το ipad αλλα η εφαρμογη στο apple stopre μετα την αναβαθμιση 17/3 ειναι ολη στα κινεζικα , καμμια βοηθεια ? ευχαριστω εκ των προτερων !!
POCO X3 PRO (8/128)
-
-
Ο/H Chris K έγραψε:
Να ρωτησω κατι ακομα , αυτο που γραφει ο φιλος maddoctor στην αρχη με το αρχειακι που βαζουμε μπορειτε να μου πειτε πιο ειναι , και πως να το περασω ?
πχ παω με τον ES file manager αλλα δε μ αφηνει να ανβοιξω τη διαδρομη που γραφει στην αρχη .POCO X3 PRO (8/128)
-
Ο/H homer66 έγραψε:
να ρωτησω κατι εχω το Mi Wifi Amplifier 2 και ενω ηταν συνδεδεμενο κανονικα καποια στιγμη το εδειχνε εκτος οποτε λεω οκ ας το βγαλω και το ξαναβαζω , ετσι με οποια εφαρμογη και αν εχω δοκιμασει και την 3.9.5 και την original tou play store , μετα που το βρισκει και παει να κανει κατι σαν αναβαθμιση βγζει συνεχεια CONNECTION TIMEOUT δοκιμασε παλι και οσες φορεες και να δοκιμασω γινεται αυτο . Το εχω δοκιμασει με xiaomi mi max & xiaomi 3s , προσπαθησα και με το ipad αλλα η εφαρμογη στο apple stopre μετα την αναβαθμιση 17/3 ειναι ολη στα κινεζικα , καμμια βοηθεια ? ευχαριστω εκ των προτερων !!
Ποιά κινέζικα λες;
Η εφαρμογή του Play store μια χαρά Αγγλικά έχει.
Sent from my m1+note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H flowin_through έγραψε:
Την έχω παραγγείλει και εγώ και δεν είδα πουθενά να λέει ότι δουλεύει μόνο με το gateway, ξενέρωμα όντως. Αλλού λέει zigbee version και αλλού δε λέει, υπάρχουν διαφορετικές version ή απλά γράφουν ότι να'ναι;
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ποιά κινέζικα λες;
Η εφαρμογή του Play store μια χαρά Αγγλικά έχει.
Sent from my m1+note using Tapatalk
Θα συμφωνήσω πάντως με τα αγγλικά.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Γιατρέ..............καιρός μετά από τόσες αγορές να μάθουμε κανένα Κινέζικο....δεν νομίζεις;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες