Διαφήμιση

Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN

• Application
  • Xiaomi
  • Να ρωτησω , μου ρθε η πριζα η zigbee . Την πηρα μαζι με εναν φιλο ο οποιος ξενερωσε λεγοντας οτι θελει και το gateway για να δουλεψει . Και εγω τωρα προσπαθησα να την βρω στο mi home αλλα για κανένα λογο . Κάνω κάτι λαθος ή οντως παιζει μόνο με το gateway ? Αναγκαστηκα και το παρηγγειλα και αυτο και ειναι στο δρομο τωρα. Τα video tutorials του youtube δεν δειχνουν το gateway .... αλλα παρολο που εκανα τα ιδια βηματα , δεν την βρισκει ουτε με scan οτι με manual configuration.
  • Ο/H papeipa έγραψε:

Να ρωτησω , μου ρθε η πριζα η zigbee . Την πηρα μαζι με εναν φιλο ο οποιος ξενερωσε λεγοντας οτι θελει και το gateway για να δουλεψει . Και εγω τωρα προσπαθησα να την βρω στο mi home αλλα για κανένα λογο . Κάνω κάτι λαθος ή οντως παιζει μόνο με το gateway ? Αναγκαστηκα και το παρηγγειλα και αυτο και ειναι στο δρομο τωρα. Τα video tutorials του youtube δεν δειχνουν το gateway .... αλλα παρολο που εκανα τα ιδια βηματα , δεν την βρισκει ουτε με scan οτι με manual configuration.
    Μόνο μέσω του gateway
  • Σήμερα παρατήρησα και κάτι άλλο, ενω κάποιον αισθητήρα μου το εχει offline λειτουργούν τα σενάρια που είναι με αυτόν τον αισθητήρα, όπως επίσης λειτουργούν τα σεναρια με άλλους 2 αισθητήρες που άπλα εξαφανιστικαν ,δεν μπορω να τα βρω στο mihome,αλλά λειτουργούν, και οι 3 αισθητήρες αυτοί είναι πόρτας-παραθύρου.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H papeipa έγραψε:

Να ρωτησω , μου ρθε η πριζα η zigbee . Την πηρα μαζι με εναν φιλο ο οποιος ξενερωσε λεγοντας οτι θελει και το gateway για να δουλεψει . Και εγω τωρα προσπαθησα να την βρω στο mi home αλλα για κανένα λογο . Κάνω κάτι λαθος ή οντως παιζει μόνο με το gateway ? Αναγκαστηκα και το παρηγγειλα και αυτο και ειναι στο δρομο τωρα. Τα video tutorials του youtube δεν δειχνουν το gateway .... αλλα παρολο που εκανα τα ιδια βηματα , δεν την βρισκει ουτε με scan οτι με manual configuration.
    Την έχω παραγγείλει και εγώ και δεν είδα πουθενά να λέει ότι δουλεύει μόνο με το gateway, ξενέρωμα όντως. Αλλού λέει zigbee version και αλλού δε λέει, υπάρχουν διαφορετικές version ή απλά γράφουν ότι να'ναι;
    Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
  • Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 3.9.5 GR - EN

Παιδιά έχω δυο προβληματάκια με το smart home. Πρώτο θέλω όταν πατάω το σενάριο sleep να μου ανάβει η yeelight της κρεβατοκάμαρας σε συγκεκριμένο mode (πχ sunset mode) . Μόνο τότε. Την υπόλοιπη μέρα να ανάβει κανονικά. Δεν μπορώ να το καταφέρω με τίποτα. Δεύτερο ερώτημα. Θέλω όταν πατάω το sleep mode και ενεργοποιείται ο συναγερμός να μην περιλαμβάνει τους αισθητήρες κίνησης. Ενώ όταν φεύγω από το σπίτι και πατάω leave home ο συναγερμός να περιλαμβάνει και τους αισθητήρες κίνησης. Έχει βρει κάποιος την λύση;

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • να ρωτησω κατι εχω το Mi Wifi Amplifier 2 και ενω ηταν συνδεδεμενο κανονικα καποια στιγμη το εδειχνε εκτος οποτε λεω οκ ας το βγαλω και το ξαναβαζω , ετσι με οποια εφαρμογη και αν εχω δοκιμασει και την 3.9.5 και την original tou play store , μετα που το βρισκει και παει να κανει κατι σαν αναβαθμιση βγζει συνεχεια CONNECTION TIMEOUT δοκιμασε παλι και οσες φορεες και να δοκιμασω γινεται αυτο . Το εχω δοκιμασει με xiaomi mi max & xiaomi 3s , προσπαθησα και με το ipad αλλα η εφαρμογη στο apple stopre μετα την αναβαθμιση 17/3 ειναι ολη στα κινεζικα , καμμια βοηθεια ? ευχαριστω εκ των προτερων !!
    :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
  • Κανε το ένα κινητό σου Hotspot με ακριβώς το ίδιο SSID και password που έχεις στο router.

Κλείσε το router και σεταρε το Amplifier ξανά.

Όταν τελειώσει η διαδικασία, κλείσε το hotspot και άνοιξε το router για να συνδεθεί.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Chris K έγραψε:

Κανε το ένα κινητό σου Hotspot με ακριβώς το ίδιο SSID και password που έχεις στο router.

Κλείσε το router και σεταρε το Amplifier ξανά.

Όταν τελειώσει η διαδικασία, κλείσε το hotspot και άνοιξε το router για να συνδεθεί.
    Ευχαριστω φιλε , δουλεψε ετσι , με παιδεψε λιγο γιατι στο τελικο σταδιο παροτι ειχα την Ελληνικη του φιλου μας εδω εβγαζε κινεζικα .
    Να ρωτησω κατι ακομα , αυτο που γραφει ο φιλος maddoctor στην αρχη με το αρχειακι που βαζουμε μπορειτε να μου πειτε πιο ειναι , και πως να το περασω ?
    πχ παω με τον ES file manager αλλα δε μ αφηνει να ανβοιξω τη διαδρομη που γραφει στην αρχη .
    :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
  • Ο/H homer66 έγραψε:

να ρωτησω κατι εχω το Mi Wifi Amplifier 2 και ενω ηταν συνδεδεμενο κανονικα καποια στιγμη το εδειχνε εκτος οποτε λεω οκ ας το βγαλω και το ξαναβαζω , ετσι με οποια εφαρμογη και αν εχω δοκιμασει και την 3.9.5 και την original tou play store , μετα που το βρισκει και παει να κανει κατι σαν αναβαθμιση βγζει συνεχεια CONNECTION TIMEOUT δοκιμασε παλι και οσες φορεες και να δοκιμασω γινεται αυτο . Το εχω δοκιμασει με xiaomi mi max & xiaomi 3s , προσπαθησα και με το ipad αλλα η εφαρμογη στο apple stopre μετα την αναβαθμιση 17/3 ειναι ολη στα κινεζικα , καμμια βοηθεια ? ευχαριστω εκ των προτερων !!

Ποιά κινέζικα λες;
    Η εφαρμογή του Play store μια χαρά Αγγλικά έχει.

Sent from my m1+note using Tapatalk
    ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
  • Ο/H flowin_through έγραψε:

Την έχω παραγγείλει και εγώ και δεν είδα πουθενά να λέει ότι δουλεύει μόνο με το gateway, ξενέρωμα όντως. Αλλού λέει zigbee version και αλλού δε λέει, υπάρχουν διαφορετικές version ή απλά γράφουν ότι να'ναι;
    Τελικά έχει δύο versions, τη zigbee και μη. Αυτή που δε λέει zigbee, δουλεύει standalone
    Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
  • Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Ποιά κινέζικα λες;
    Η εφαρμογή του Play store μια χαρά Αγγλικά έχει.

Sent from my m1+note using Tapatalk
    Ποια έκδοση έχει τώρα στο Playstore, γιατί γράφει μόνο πότε ενημερώθηκε, όχι ποια είναι για ένα περίεργο λόγο (ίσως γιατί αυτή που δίνω εγώ, επειδή είναι από την κινέζικη, είναι πιο ενημερωμένη και δεν θέλει να φαίνεται αυτό....)!? 8) :D

Θα συμφωνήσω πάντως με τα αγγλικά. :thumbup:
  • Διαφήμιση