Και εγω xiaofang έχω και δουλεύει μια χαρά... Και Share την έχω κάνει, και 2-3 update εχει κατεβάσει μέχρι τωρα ...Ο/H Sotiris_s έγραψε:
Παρέλαβα μια xiaofang και όταν πάω να την συνδέσω μου λέει ότι λειτουργεί μόνο κίνα…
Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 4.1.7 GR - EN
- Application
- Xiaomi
-
-
Από ότι έχω καταλάβει, σα να υπάρχουν πολλές εκδόσεις. Είχα παραγγείλει από gearbest και έλεγε "EU and American version" όπως έλεγε στο ιστορικό των παραγγελιών μου, όταν πατάω το link του προϊόντος όμως δεν το γράφει στη σελίδα του προϊόντος και κάτω στις ερωταπαντησεις λέει ότι δε δουλεύει στην Ευρώπη, όμως δουλεύει. Πριν δυο βδομάδες παρήγγειλα από geekbuying και ακόμα δεν την έχουν στείλει και τώρα μου λένε μπορεί να μη δουλεύει και μου δίνουν αυτό το link GitHub - samtap/fang-hacks: Collection of modifications for the XiaoFang WiFi Camera
@sotiris στις ρυθμίσεις της εφαρμογής διάλεξε Mainland ChinaΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Οκ ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω...
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Εμένα μου έβγαλαν αναβάθμιση την προηγούμενη βδομάδα και δεν την έχω κάνει γιατί άκουσα πως την κλείδωσαν, δηλαδή να δούλευει μόνο στην Κίνα. Οι δικές μου είναι για να δουλεύουν στην Κίνα, ωστόσο το μόνο που έκανα για να δουλέψουν είναι το βάλω στην εφαρμογή πω είμαι στην Κίνα, όπως και σε όλο το Smart Home,
Εχει κάνει κανείς το τελευταίο Update? -
-
Λοιπόν νομίζω ότι έχει δίκιο ο φίλος με το update...
την πρώτη φορά που σύνδεσα την κάμερα μην γνωρίζοντας κινεζικά έβαλα την επιλογή direct δηλαδή να παίξει μόνο στο wifi που είναι συνδεδεμένο, και δούλευε κανονικά...
Μετά έκανε αναβάθμιση κ προσπάθησα να την συνδέσω στην άλλη επιλογή και δεν ξαναδούλεψε... ίσως φταίει τελικά η αναβάθμιση ...
Προσπάθησα πολλές φορές να την συνδέσω απόψε κ άλλες φορές έβγαζε κατευθείαν το μήνυμα ότι δουλεύει μόνο Κίνα κ άλλες κολλούσε στην διαδικασία σύνδεσης 1 από 3...
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα μετά το update. Έχω δυο τέτοιες. Η μια δουλεύει κανονικά η άλλη σταμάτησε. Δεν φορτώνει
Να δοκιμάσω αυτο???? GitHub - samtap/fang-hacks: Collection of modifications for the XiaoFang WiFi Camera
η θα την καταστρεψω???? -
Κάτσε γιατί μπερδεύει το πράγμα.
Για ποιο update μιλάτε;
Της εφαρμογής MI HOME ή κάποιου firmware;
Sent from my m1 note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Για ποιο update μιλάτε;
Sent from my m1 note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Για ποιο update μιλάτε;
Αναβαθμιση καμερας...
μολις συνδεθει καποια νεα συσκευη στο mihome βγαζει αναβαθμιση εαν υπαρχει...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες