η δική μου εμπειρία με τους αισθητήρες θερμοκρασίας δείχνει ότι δεν δουλεύουν σε real time στα σενάρια. Εγώ πχ που έχω σενάρια για on/off του air condition σε συνδυασμό με το Aqara A/C companion, και λειτουργεί όπως το λες και εσύ. Δηλαδή ενώ μπορεί να έχει ανέβει η θερμοκρασία πάνω από το όριο που έχω ορίσει, το air condition δεν έχει ανάψει. Άλλες φορές γίνεται άμεσα, άλλες μπορεί να περάσει αρκετός χρόνος. Προφανώς χρειάζεται δουλειά στο software από πλευράς xiaomi, aqara ή δεν ξέρω ποιου άλλου.
Από κει και πέρα ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τίποτα από τα σενάρια που θέλεις να δημιουργήσεις. Που έχεις βάλει τον αισθητήρα θερμοκρασίας, τι θέλεις να κάνει το σενάριο ανάλογα τη θερμοκρασία την υγρασία κτλ. δώσε μας μερικές πληροφορίες παραπάνω για να δούμε αν υπάρχει λύση...
Από κει και πέρα ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τίποτα από τα σενάρια που θέλεις να δημιουργήσεις. Που έχεις βάλει τον αισθητήρα θερμοκρασίας, τι θέλεις να κάνει το σενάριο ανάλογα τη θερμοκρασία την υγρασία κτλ. δώσε μας μερικές πληροφορίες παραπάνω για να δούμε αν υπάρχει λύση...