Σ'ευχαριστώ πολύ.Θα δοκιμάσω μέσο updater κ αν δεν δω φώς θα ανατρέξω στον οδηγό για την καθαρή εγκατάσταση,φαίνεται κατατοπιστικός και γενικά αξίζετε συγχαρητήρια όλοι εδώ που μοιράζεστε τις γνώσεις σας για το αντικείμενο.
Redmi Note 2 ROMs
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μπορείς να δοκιμάσεις από τον Updater, αλλά θα δεις μάλλον πως δεν σου περνάει το Update.
Πρέπει να έχεις TWRP Recovery για να περάσεις οποιαδήπτε ROM (Stable ή Developer)
Peter.gr -
-
Ο/H bomberb17 έγραψε:
Παιδιά επειδή η developer που έχω μου τρώει αρκετά κολλήματα, σκέφτομαι να πάω σε stable. Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα έχω root, και αν όχι πως θα έχω;
Πρόσεξε .... μην εγκαταστήσεις το superSU όταν σε ρωτήσει το TWRP. Θα έχεις προβλήματα αν εγκαταστήσεις εκείνο.
Γιατί χρειάζεσαι το root;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Αν εννοείς το κλείδωμα των αρχείων δες τον παρακάτω οδηγό
Privacy και κρύψιμο αρχείων, μηνυμάτων, φωτογραφιών κ.λ.π.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Αν εννοείς το κλείδωμα των αρχείων δες τον παρακάτω οδηγό
Privacy και κρύψιμο αρχείων, μηνυμάτων, φωτογραφιών κ.λ.π.
Peter.gr -
εχει δοκιμασει κανεις την slimiui που βρισκεται στους xda;
-
Ο/H MrAntonis έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Όταν ξεκινάς την διαδικασία με το Note 2 δεν πρέπει να είναι paired το headset με άλλη συσκευή. Οκ??
-
Παλικάρια πήρα ενα redmi note 2 32G ,τι rom βάζω γιατί εχω μπερδευτεί εχει redmi note 2 kai redmi note 2 hermes
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Παλικάρια πήρα ενα redmi note 2 32G ,τι rom βάζω γιατί εχω μπερδευτεί εχει redmi note 2 kai redmi note 2 hermes
-
Ναι δάσκαλε, αλλά γιατί στα download έχει ROMs για redmi note 2 και αλλού για redmi note 2 Hermes ; Εγώ ποιά να κατεβάσω ;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα