Σ'ευχαριστώ πολύ.Θα δοκιμάσω μέσο updater κ αν δεν δω φώς θα ανατρέξω στον οδηγό για την καθαρή εγκατάσταση,φαίνεται κατατοπιστικός και γενικά αξίζετε συγχαρητήρια όλοι εδώ που μοιράζεστε τις γνώσεις σας για το αντικείμενο.
Redmi Note 2 ROMs
-
-
Αυτό έκανα και εγώ αφού διάβασα τους οδηγούς του καίσαρα και επέλεξα να φλασάρω με τον δεύτερο οδηγό ήτοι μέσω usb stick και otg καλωδίου. Ήμουν τυχερός γιατί στην δική μου περίπτωση το vickmall μου έστειλε το νέο μου redmi Note 2 με προηγούμενη ελληνική develloper rom και την άλλαξα με την stable ελληνική.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μπορείς να δοκιμάσεις από τον Updater, αλλά θα δεις μάλλον πως δεν σου περνάει το Update.
Πρέπει να έχεις TWRP Recovery για να περάσεις οποιαδήπτε ROM (Stable ή Developer)
Peter.gr -
-
Αν βάλεις stable κανονικά δεν εχεις root, αλλα μπορείς να εγκαταστήσεις με διαδικασία φλασαρισματος το superSU και θα έχεις root (όπως εγκαθιστούμε τις ROMs και τα mod160).Ο/H bomberb17 έγραψε:
Παιδιά επειδή η developer που έχω μου τρώει αρκετά κολλήματα, σκέφτομαι να πάω σε stable. Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα έχω root, και αν όχι πως θα έχω;
Πρόσεξε .... μην εγκαταστήσεις το superSU όταν σε ρωτήσει το TWRP. Θα έχεις προβλήματα αν εγκαταστήσεις εκείνο.
Γιατί χρειάζεσαι το root;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Αν εννοείς το κλείδωμα των αρχείων δες τον παρακάτω οδηγό
Privacy και κρύψιμο αρχείων, μηνυμάτων, φωτογραφιών κ.λ.π.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το βρήκα. Σώζω τον οδηγό.Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Αν εννοείς το κλείδωμα των αρχείων δες τον παρακάτω οδηγό
Privacy και κρύψιμο αρχείων, μηνυμάτων, φωτογραφιών κ.λ.π.
Peter.gr -
εχει δοκιμασει κανεις την slimiui που βρισκεται στους xda;
-
Εγώ πάλι, ο, τι και να κάνω, το κινητό μου με τίποτα δεν "βλέπει" το Samsung Bluetooth headset ' μου. Αντίθετα με Samsung κινητό έκανε συζευξη μια χαρά...Ο/H MrAntonis έγραψε:
Ναι είχες δίκιο, άνοιξα το παλιό, το αποσύζευξα και το είδε μέτα! ΕυχαριστώΟ/H Bodai έγραψε:
Όταν ξεκινάς την διαδικασία με το Note 2 δεν πρέπει να είναι paired το headset με άλλη συσκευή. Οκ??

-
Παλικάρια πήρα ενα redmi note 2 32G ,τι rom βάζω γιατί εχω μπερδευτεί εχει redmi note 2 kai redmi note 2 hermes
-
Όλα όσα έγραψες είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιες συσκευές... Ο αποθηκευτικός τους χώρος αλλάζει και σε ένα από αυτά η συχνότητα του επεξεργαστή, αλλά δεν έχει καμμία σημασία. Όλα είναι REDMI NOTE 2 και φοράνε την ίδια ρομ (που ονομάζεται Hermes) και που θα βρεις ΕΔΩΟ/H takisfrag έγραψε:
Παλικάρια πήρα ενα redmi note 2 32G ,τι rom βάζω γιατί εχω μπερδευτεί εχει redmi note 2 kai redmi note 2 hermes

-
Ναι δάσκαλε, αλλά γιατί στα download έχει ROMs για redmi note 2 και αλλού για redmi note 2 Hermes ; Εγώ ποιά να κατεβάσω ;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα