Διαφήμιση

Redmi Note 2 ROMs

• Ο/H Terminous έγραψε:

ευχαριστω πολυ φιλε μου και παλι για την βοηθεια σου..

Και ότι άλλο χρειαστείς για τη συσκευή σου διάβασε ΕΔΩ : XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone
    • Παιδιά καλησπέρα, πέρασα και εγώ στο prime την τελευταία ρομ και όλα μπορώ να πω ότι είναι υπέροχα. Και αφού δεν έχω να βρω κάποιο πρόβλημα άρχισα (σαν ανήσυχο πνεύμα ) να ψάχνω τα όρια του κινητού…. Στο antutu το έφτασα μέχρι 48000 με όλα στα όρια και όλα κλειστά. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν πάει παραπάνω και διαπίστωσα ότι στα 3D γραφικά το ανώτερο που φτάνει είναι 11000 ενώ πχ το S5 βγάζει 15000+ . Τώρα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνετε να ανέβει κάπως αυτό το νούμερο (όχι δεν έχω κάποιο θέμα σε εργασίες η παιχνίδια απλά για να δω τα όρια του)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H stavrinos86 έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα, πέρασα και εγώ στο prime την τελευταία ρομ και όλα μπορώ να πω ότι είναι υπέροχα. Και αφού δεν έχω να βρω κάποιο πρόβλημα άρχισα (σαν ανήσυχο πνεύμα ) να ψάχνω τα όρια του κινητού…. Στο antutu το έφτασα μέχρι 48000 με όλα στα όρια και όλα κλειστά. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν πάει παραπάνω και διαπίστωσα ότι στα 3D γραφικά το ανώτερο που φτάνει είναι 11000 ενώ πχ το S5 βγάζει 15000+ . Τώρα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνετε να ανέβει κάπως αυτό το νούμερο (όχι δεν έχω κάποιο θέμα σε εργασίες η παιχνίδια απλά για να δω τα όρια του)

Η GPU δεν είναι το δυνατό του σημείο, το αντίθετο θα έλεγα. Έχω διαβάσει όμωςότι έχει και κάποια επιλογή που λέει performance mode. Μη με ρωτήσεις που δεν ξέρω δεν έχω το κινητό. Βάλτο λοιπόν εκεί βάλτο και στο ψυγείο μέσα άστο λίγο ώρα να κατεβάσει θερμοκρασία και κάντου antutu, σίγουρα θα εκλπαγείς... :)

Τώρα πέρα από την πλάκα αν είσαι ικανοποιήμενος γιατί σε απασχολεί φίλε μου το νούμερο στο antutu; Πραγματικά νομίζω΄ότι δεν έχει νόημα...
      Από μπαταρία τι λέει το δικό σου; Γιατί αυτά που βλέπω εως τώρα στο θέμα αυτονομίας τα πράγματα δεν είναι καλά...
    • Ο/H karlesg έγραψε:

Ο/H stavrinos86 έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα, πέρασα και εγώ στο prime την τελευταία ρομ και όλα μπορώ να πω ότι είναι υπέροχα. Και αφού δεν έχω να βρω κάποιο πρόβλημα άρχισα (σαν ανήσυχο πνεύμα ) να ψάχνω τα όρια του κινητού…. Στο antutu το έφτασα μέχρι 48000 με όλα στα όρια και όλα κλειστά. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν πάει παραπάνω και διαπίστωσα ότι στα 3D γραφικά το ανώτερο που φτάνει είναι 11000 ενώ πχ το S5 βγάζει 15000+ . Τώρα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνετε να ανέβει κάπως αυτό το νούμερο (όχι δεν έχω κάποιο θέμα σε εργασίες η παιχνίδια απλά για να δω τα όρια του)

Η GPU δεν είναι το δυνατό του σημείο, το αντίθετο θα έλεγα. Έχω διαβάσει όμωςότι έχει και κάποια επιλογή που λέει performance mode. Μη με ρωτήσεις που δεν ξέρω δεν έχω το κινητό. Βάλτο λοιπόν εκεί βάλτο και στο ψυγείο μέσα άστο λίγο ώρα να κατεβάσει θερμοκρασία και κάντου antutu, σίγουρα θα εκλπαγείς... :)

Τώρα πέρα από την πλάκα αν είσαι ικανοποιήμενος γιατί σε απασχολεί φίλε μου το νούμερο στο antutu; Πραγματικά νομίζω΄ότι δεν έχει νόημα...
      Από μπαταρία τι λέει το δικό σου; Γιατί αυτά που βλέπω εως τώρα στο θέμα αυτονομίας τα πράγματα δεν είναι καλά...

Φίλε ρίχτο και στη κατάψυξη για καλύτερα αποτελέσματα ...αλλά αν βραχυκυκλώσει μετά, μόνο σε μάντρα οικοδομικών υλικών θα μπορέσεις να το πουλήσεις ! :rolleyes:

Images
      • 59C11BA9132A9A220D70F6F7BE9E870A.jpg

20,17 kB, 622×257, viewed 109 times
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H karlesg έγραψε:

Ο/H stavrinos86 έγραψε:

Φίλε ρίχτο και στη κατάψυξη για καλύτερα αποτελέσματα ...αλλά αν βραχυκυκλώσει μετά, μόνο σε μάντρα οικοδομικών υλικών θα μπορέσεις να το πουλήσεις ! :rolleyes:

• Ο/H karlesg έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H karlesg έγραψε:

Ο/H stavrinos86 έγραψε:

Αμ τι άλλο εντυπωσιακό! Όπως και τα τεστ πτώσης του Mi Note Pro (κοίτα και αυτό) Θα το παίρνω μαζί και στο ψαρεντούφεκο! :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Θα το παίρνω μαζί και στο ψαρεντούφεκο! :thumbsup:

Εύκολα όμως... :P

Γι αυτό το έκαναν έτσι. Επίσης υπάρχει και app που δε ρίχνεις πλέον γαλαζόπετρες και άλλα τέτοια περίεργα στα χταπόδια, αλλά αφήνεις εκεί δίπλα το κινητό και στο ξεθαλαμώνει μόνο του!!!
    • Στα όρια είναι ατό νούμερο που είπα απλά μου κάνει εντύπωση ότι το mx4 με την ιδία GPU βγάζει παραπάνω νούμερα , μια χαρά είναι το κινητό και δεν έχω κανένα πρόβλημα απλά όπως είπα (ανήσυχο πνεύμα). όσο για την ψύξη … το ψυγείο είναι επίφοβο γιαυτο καλυτέρα είναι στις γρίλιες του A/C :P για την μπαταρία εγώ κατέβασα ένα battery fix καθώς και κατέβασα την cup στα 1.4 από 2.2 (αυτά με root βεβαία) για δυο λογούς 1ον. αν το πιέσω πολύ με παιχνίδια η πολλά προγράμματα μαζί είναι έτοιμο να ψήσει αβγό και 2ον. Για να κρατεί η μπαταρία ποιο πολύ , είμαι στον 6ο κύκλο φόρτισης και μου βγάζει για πλακά μια μέρα με όχι και τόσο ελαφριά χρήση .
    • Ο/H karlesg έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Γι αυτό το έκαναν έτσι. Επίσης υπάρχει και app που δε ρίχνεις πλέον γαλαζόπετρες και άλλα τέτοια περίεργα στα χταπόδια, αλλά αφήνεις εκεί δίπλα το κινητό και στο ξεθαλαμώνει μόνο του!!!

Η αλήθεια είναι ότι ΠΟΤΕ δεν θα μάθουμε τι απέγινε στη συσκευή του πειράματος του βίντεο παραπάνω, 10 λεπτά μετά, ή όταν έκλεισε και ξανάνοιξε... Για ένα redmi 1s όμως που προσποιήθηκε τον Ο.Υ.Κά έχουμε μάθει... Δες ΕΔΩ.
      Για το θέμα με τη ψύξη, που μίλησες παραπάνω, υπάρχει ένα point όταν κυρίως μιλάμε για snapdragon επεξεργαστές, που όντως υπερθερμένονται περισσότερο απο τους MTKs. Για τον Helio, πραγματικά δεν ξέρω να σου πω ακόμα (παραλαμβάνω σε καμμιά 10αριά μέρες και θα έχουμε περισσότερα επι του θέματος). Το να συστήσεις όμως σε κάποιον να το βάλει για "λίγο" στο ψυγείο δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να παρερμηνευτεί, αφού το "λίγο" είναι σχετική έννοια για μια τέτοια περίπτωση... Μπορεί οι απανταχού Antutu-hunders να θεωρήσουν, "the most, the better"... Το αποτέλεσμα σε μια τέτοια περίπτωση είναι ότι η απότομη διαφορά θερμοκρασίας θα σχηματίσει επάνω στα πηνία της μητρικής, αυτό που λέμε "πάχνη" ή "δροσοσταλίδες" (=αρνητικά ιόντα), τόσο μικρά όσο να σχηματίσουν μια υπέροχη "γέφυρα" που θα είναι υπεύθυνη για ένα θαυμάσιο βραχυκύκλωμα, το οποίο θα είναι "fatal", στην προκειμένη περίπτωση. Ο ψυχρός αέρας του A/C συνιστάται περισσότερο σε τέτοιου είδους πειράματα, όπως επίσης ένα κρύο έως παγωμένο χειμωνιάτικο περιβάλλον (οι εφαρμογές που υποτίθεται ότι ψύχουν τον επεξεργαστή δεν κάνουν για αυτή τη δουλειά!)

Υ.Γ. Γαλαζόπετρες, χλωρίνες, δυναμίτες και άλλα τέτοια καλούδια, δεν χρησιμοποιούμε, λόγω κουλτούρας και σεβασμού προς το περιβάλλον... :) Σε κάθε περίπτωση όμως μια εφαρμογούλα που θα δείχνει μια καβουρίνα να πηγαίνει τσάρκα, θα ήταν το καλύτερο δόλωμα για ξεθαλάμομα χταποδιού..! :thumbsup:
    • Ο/H stavrinos86 έγραψε:

για την μπαταρία εγώ κατέβασα ένα battery fix καθώς και κατέβασα την cup στα 1.4 από 2.2 (αυτά με root βεβαία) για δυο λογούς 1ον. αν το πιέσω πολύ με παιχνίδια η πολλά προγράμματα μαζί είναι έτοιμο να ψήσει αβγό και 2ον. Για να κρατεί η μπαταρία ποιο πολύ , είμαι στον 6ο κύκλο φόρτισης και μου βγάζει για πλακά μια μέρα με όχι και τόσο ελαφριά χρήση .

Τι εννοείς κατέβασες battery fix? Κάποια εφαρμογή εννοείς;

Όσο για τα υπόλοιπα δεν είναι λογικό κάποιος να μπαίνει στη λογική του underclocking για να μη ζεσταίνεται η συσκευή του ή να έχει υποφερτή αυτονομία..
      Θεωρητικά όλα αυτά διορθώνονται πάντως... Ελπίζω να υπάρξει το ανάλογο feedback και οι Κινέζοι να αλλάξουν αυτά που πρέπει. Είναι πολύ φρέσκια η συσκευή τώρα κυκλοφόρησε, οπότε ας δώσουμε λίγο χρόνο στους Κινέζους μπας και το στρώσουν...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H karlesg έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι ΠΟΤΕ δεν θα μάθουμε τι απέγινε στη συσκευή του πειράματος του βίντεο παραπάνω, 10 λεπτά μετά, ή όταν έκλεισε και ξανάνοιξε... Για ένα redmi 1s όμως που προσποιήθηκε τον Ο.Υ.Κά έχουμε μάθει... Δες ΕΔΩ.
      Για το θέμα με τη ψύξη, που μίλησες παραπάνω, υπάρχει ένα point όταν κυρίως μιλάμε για snapdragon επεξεργαστές, που όντως υπερθερμένονται περισσότερο απο τους MTKs. Για τον Helio, πραγματικά δεν ξέρω να σου πω ακόμα (παραλαμβάνω σε καμμιά 10αριά μέρες και θα έχουμε περισσότερα επι του θέματος). Το να συστήσεις όμως σε κάποιον να το βάλει για "λίγο" στο ψυγείο δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να παρερμηνευτεί, αφού το "λίγο" είναι σχετική έννοια για μια τέτοια περίπτωση... Μπορεί οι απανταχού Antutu-hunders να θεωρήσουν, "the most, the better"... Το αποτέλεσμα σε μια τέτοια περίπτωση είναι ότι η απότομη διαφορά θερμοκρασίας θα σχηματίσει επάνω στα πηνία της μητρικής, αυτό που λέμε "πάχνη" ή "δροσοσταλίδες" (=αρνητικά ιόντα), τόσο μικρά όσο να σχηματίσουν μια υπέροχη "γέφυρα" που θα είναι υπεύθυνη για ένα θαυμάσιο βραχυκύκλωμα, το οποίο θα είναι "fatal", στην προκειμένη περίπτωση. Ο ψυχρός αέρας του A/C συνιστάται περισσότερο σε τέτοιου είδους πειράματα, όπως επίσης ένα κρύο έως παγωμένο χειμωνιάτικο περιβάλλον (οι εφαρμογές που υποτίθεται ότι ψύχουν τον επεξεργαστή δεν κάνουν για αυτή τη δουλειά!)

Υ.Γ. Γαλαζόπετρες, χλωρίνες, δυναμίτες και άλλα τέτοια καλούδια, δεν χρησιμοποιούμε, λόγω κουλτούρας και σεβασμού προς το περιβάλλον... :) Σε κάθε περίπτωση όμως μια εφαρμογούλα που θα δείχνει μια καβουρίνα να πηγαίνει τσάρκα, θα ήταν το καλύτερο δόλωμα για ξεθαλάμομα χταποδιού..! :thumbsup:

Φίλε μου πολύ καλά τα λες αλλά νομίζω ότι με παρεξήγησες! Νομίζω είναι εμφανές από την αρχή ότι δεν εννοούσα κυριολεκτικά κάποια πράγματα και τα είπα σαν αστείο, με την έννοια ότι δε χρειάζεται κάποιος να κηνυγάει νούμερα στο αντουτου....
      Νομίζω παρεξήγησες λοιπόν αυτό που έγραψα αρχικά....

Σε όλα τα άλλα συμφωνώ 100% και κυρίως στα του ψαρέματος 1000%!!!!!!!!!!!!!!!!!