Διαφήμιση

Redmi Note 2 ROMs

• Ο/H billucky έγραψε:

Οταν λες κατεβασμα στο κινητο κ μεσα παλι απο το κινητο χειροκινητα

=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)

Όπως περιγράφεται παραπάνω.... ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H billucky έγραψε:

Ωραια!!Ξετικαρα τις αυτοματες ενημερωσεις!!!

Οταν λες κατεβασμα στο κινητο κ μεσα παλι απο το κινητο χειροκινητα??Τελοσπαντων μη σας πρηζω!!Μονο κ μονο που δουλευει μου φτανει!!!!!!!

Κατεβάζεις την ΡΟΜ στο κινητό ή στο PC και τη μεταφέρεις μετά στο κινητό.
      Πας Αναβάθμιση και μόλις ανοίξει πάνω δεξιά να δεν κάνω λάθος θα δεις ένα στρόγγυλο με τελιτσες.
      Το πατάς και επιλέγεις "ΕΠέλεξε Πακέτο Αναβάθμισης"
      Σου ανοίγει ένας explorer, βρίσκεις την ρομ που κατέβασες (δεν χρειάζεται να την μετονομάσεις) και γίνεται η αναβάθμιση.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • φοράω την 5.9.11 και δεν μπορώ με τίποτα να συγχρονίσω το τηλεκοντρόλο σε lg τηλεόραση , βοήθεια.
      έχω ήδη δοκιμάσει την μέθοδο που είπε κάποιος άλλος εδω μέσα δηλαδή πατημένο παρατεταμένα το πάνω αρ. κουμπί
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά, ένα πρόβλημα που διαπίστωσα είναι το εξής:

Επειδή μερικά νούμερα τηλεφώνου στις επαφές μου, είναι εταιρικά με αριθμό της μορφής *789898, όταν καλώ αυτούς τους αριθμούς, αντί για την επαφή πάνω στην οθόνη κλήσης, βγάζει unknown, όπως επίσης και το ίδιο βγάζει στο ιστορικό κλήσεων, μη μπορώντας να ξέρω ποιόν κάλεσα πλέον.

Να σημειώσω ότι δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με το προηγούμενο Redmi Note 3G, στις ίδιες κλήσεις.

Καμιά ιδέα;
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Ο/H topmar έγραψε:

Παιδιά, ένα πρόβλημα που διαπίστωσα είναι το εξής:

Επειδή μερικά νούμερα τηλεφώνου στις επαφές μου, είναι εταιρικά με αριθμό της μορφής *789898, όταν καλώ αυτούς τους αριθμούς, αντί για την επαφή πάνω στην οθόνη κλήσης, βγάζει unknown, όπως επίσης και το ίδιο βγάζει στο ιστορικό κλήσεων, μη μπορώντας να ξέρω ποιόν κάλεσα πλέον.

Να σημειώσω ότι δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με το προηγούμενο Redmi Note 3G, στις ίδιες κλήσεις.

Καμιά ιδέα;

Αν έχεις φέρει αυτά τα τηλέφωνα απο το backup σου στη νέα συσκευή, δεν δοκιμάζεις να σβήσεις ένα και να το ξαναφτιάξεις απο την αρχή σαν νέα επαφή? (ή απλά φτιάξε μια νέα επαφή με ένα τέτοιο νούμερο).
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H topmar έγραψε:

Αν έχεις φέρει αυτά τα τηλέφωνα απο το backup σου στη νέα συσκευή, δεν δοκιμάζεις να σβήσεις ένα και να το ξαναφτιάξεις απο την αρχή σαν νέα επαφή? (ή απλά φτιάξε μια νέα επαφή με ένα τέτοιο νούμερο).

Ναι, οι επαφές είναι συγχρονισμένες από τον λογαριασμό μου στο Gmail... ..

Δοκίμασα και έφτιαξα μια νέα επαφή με αριθμό τέτοιας μορφής και πράγματι δουλεύει σωστά...

Αλλά τί να κάνω για τις υπάρχουσες επαφές τώρα, που είναι πολλές;;
    • Ο/H topmar έγραψε:

Παιδιά, ένα πρόβλημα που διαπίστωσα είναι το εξής:

Καμιά ιδέα;

Για δοκίμασε να κάνεις rebuild index ( Επαφές>Οργάνωση επαφών> Ανακατασκευή στοιχείων δείκτη).
    • Διαφήμιση
    • Ο/H topmar έγραψε:

Ναι, οι επαφές είναι συγχρονισμένες από τον λογαριασμό μου στο Gmail... ..

Δοκίμασα και έφτιαξα μια νέα επαφή με αριθμό τέτοιας μορφής και πράγματι δουλεύει σωστά...

Αλλά τί να κάνω για τις υπάρχουσες επαφές τώρα, που είναι πολλές;;

Δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου είπε ο @dnomikos.
      Μια άλλη ιδέα είναι να συγχρονίσεις τις επαφές απο το Note 3G στο MiCloud και μετά να κάνεις συγχρονισμό των επαφών σου στη νέα συσκευή απο το MiCloud (κλείσε το συγχρονισμό απο το Gmail προσωρινά, όσο κάνεις αυτό).
    • Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. ....θα κάνω rebuild index και θα το δω....
    • Καλημέρα,

μήπως έχει παρατηρήσει κανένας bug με την μπαταρία του κινητού; Το είχα όλη τη νύχτα στην φόρτιση, και το πρωί ήταν στο 94% ακόμα. ....
    • Ο/H topmar έγραψε:

Καλημέρα,

μήπως έχει παρατηρήσει κανένας bug με την μπαταρία του κινητού; Το είχα όλη τη νύχτα στην φόρτιση, και το πρωί ήταν στο 94% ακόμα. ....

Καλημέρα,

δεν πρέπει να είναι bug. Το εχω παρατηρησει και εγω στο 1S. Μάλλον όταν φορτίσει 100% μετά από λίγο (άσχετα αν είναι ακόμα πάνω στο φορτιστή) γυρνάει σε κανονική κατάσταση μπαταρίας (εννοώ όχι φόρτιση)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H topmar έγραψε:

Καλημέρα,

Καλημέρα,

δεν πρέπει να είναι bug. Το εχω παρατηρησει και εγω στο 1S. Μάλλον όταν φορτίσει 100% μετά από λίγο (άσχετα αν είναι ακόμα πάνω στο φορτιστή) γυρνάει σε κανονική κατάσταση μπαταρίας (εννοώ όχι φόρτιση)

Μα δεν είναι φυσιολογικό να κάνει σχεδόν 6 ώρες στον φορτιστή για να πάει έως 94%.......στο 2ωρο έπρεπε να είναι στο 100%....