Διαφήμιση

Redmi Note 2 ROMs

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H Gk0ur0u έγραψε:

Γιατί στον updater δεν μου βρίσκει αναβάθμιση; Είδα στο σχετικό θέμα ότι έχει βγει 5.10.8 για redmi note2 . τώρα φοράω την 5.9.27

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεβάσουμε ROM στην Κίνα για ΟΤΑ Updates, όσο η ταχύτητα παραμένει στα 800Kbps κατά μέσο όρο.
      Θα κάνουμε χρόνια να ολοκληρώοσουμε το ανέβασμα 15 ROM x 2 (Full ROM & OTA).

Έχω λύση.

Θα τις γράφεις σε δύο DVD και θα τις στέλνεις ταχυδρομικά στους Κινέζους να τις φορτώνουν αυτοί στον σερβερ. Πιο γρήγορα θα κάνει. :D
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Σκεφτόμαστε να επαναφέρουμε την εφαρμογή ΟΤΑ Updater που είχαμε παλιότερα ως μία εναλλακτική μέθοδο. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H Gk0ur0u έγραψε:

Γιατί στον updater δεν μου βρίσκει αναβάθμιση; Είδα στο σχετικό θέμα ότι έχει βγει 5.10.8 για redmi note2 . τώρα φοράω την 5.9.27

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεβάσουμε ROM στην Κίνα για ΟΤΑ Updates, όσο η ταχύτητα παραμένει στα 800Kbps κατά μέσο όρο.
      Θα κάνουμε χρόνια να ολοκληρώοσουμε το ανέβασμα 15 ROM x 2 (Full ROM & OTA).

Πρώτη φορά θα κάνω update, δείξτε επιείκεια! Πρέπει να κρατήσουμε backup? Nα κάνουμε wipes? ή απλά κατεβάζω και κάνω το update?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Gk0ur0u έγραψε:

Πρώτη φορά θα κάνω update, δείξτε επιείκεια! Πρέπει να κρατήσουμε backup? Nα κάνουμε wipes? ή απλά κατεβάζω και κάνω το update?

Πάνε εδώ και θα βρεις τα πάντα
      XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone (Δεν διαβάζεται από TapaTalk)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Λοιπον παιδια,εκανα την αναβαθμηση σε 5.10.8 χωρις ολικη επαναφορα γιατι ειχα την αμεσως προηγουμενη (Ελληνικη παντα),αλλα δε βλεπω καποια ιδιαιτερη αλλαγη,ειδικα στη πληρη Ελληνοποιηση του μενου που λενε τα παιδια και τους ευχαριστω για τη φοβερη προσπαθεια που κανουν εδω!!Μηπως τελικα να εκανα ολικη επαναφορα?
    • Ο/H petran66 έγραψε:

Λοιπον παιδια,εκανα την αναβαθμηση σε 5.10.8 χωρις ολικη επαναφορα γιατι ειχα την αμεσως προηγουμενη (Ελληνικη παντα),αλλα δε βλεπω καποια ιδιαιτερη αλλαγη,ειδικα στη πληρη Ελληνοποιηση του μενου που λενε τα παιδια και τους ευχαριστω για τη φοβερη προσπαθεια που κανουν εδω!!Μηπως τελικα να εκανα ολικη επαναφορα?

Αφού είχες την προηγούμενη DEV και μάλιστα την GTV, δεν χρειάζεται. Μόνο όταν αλλάζεις από Stable σε DEV και το ανάποδο ή αν αποφασίσεις για κάποιο λόγο, να βάλεις κάποια ROM παλαιότερη από αυτή που έχεις.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H petran66 έγραψε:

Λοιπον παιδια,εκανα την αναβαθμηση σε 5.10.8 χωρις ολικη επαναφορα γιατι ειχα την αμεσως προηγουμενη (Ελληνικη παντα),αλλα δε βλεπω καποια ιδιαιτερη αλλαγη,ειδικα στη πληρη Ελληνοποιηση του μενου που λενε τα παιδια και τους ευχαριστω για τη φοβερη προσπαθεια που κανουν εδω!!Μηπως τελικα να εκανα ολικη επαναφορα?

Αφού είχες την προηγούμενη DEV και μάλιστα την GTV, δεν χρειάζεται. Μόνο όταν αλλάζεις από Stable σε DEV και το ανάποδο ή αν αποφασίσεις για κάποιο λόγο, να βάλεις κάποια ROM παλαιότερη από αυτή που έχεις.

Μαλιστα.Ευχαριστω!!Αλλα γιατι δε βλεπω τις αλλαγες που λενε τα παιδια??
    • Διαφήμιση
    • Ο/H petran66 έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H petran66 έγραψε:

Διαβάζοντας ξανά αυτό που είπες "αλλα δε βλεπω καποια ιδιαιτερη αλλαγη,ειδικα στη πληρη Ελληνοποιηση του μενου που λενε τα παιδια" πιστεύω ότι έχεις μπερδευτεί λιγάκι σαν νέος στη MIUI και ίσως αναφέρεσαι στο [GTV-5.10.8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη ! και μάλλον περίμενες να δεις το UI (User Interface) σαν τα εικονίδια που υπάρχουν στο πρώτο post εκεί.

Αυτά είναι παραδείγματα όπως ήταν παλιά στην MIUI V5 ενώ τώρα είμαστε στην V7. Φυσικά υπάρχουν και τώρα αλλαγές από εβδομάδα σε εβδομάδα, άλλες αρκετά εμφανείς στο UI (User Interface) και άλλες όχι γιατί έχουν να κάνουν με την βελτίωση γενικά της λειτουργίας της ROM ή την προσθήκη/αφαίρεση λειτουργιών . Πέρα από αυτά, υπάρχει και συνεχής ενημέρωση, βελτίωση και αποσφαλμάτωση της Ελληνικής μετάφρασης καθώς και διάφορες άλλες τροποποιήσεις που έχουν να κάνουν με την βελτίωση της ROM σύμφωνα με τα δικά μας Ελληνικά δεδομένα όπως είναι η αφαίρεση μερικών Κινέζικων εφαρμογών το κλείδωμα του GPS κλπ .Τις βασικές αλλαγές από την προηγούμενη εβδομάδα μπορείς να τις δεις εδώ. Μην αγχώνεσαι, απόλαυσε το κινητό σου και δώσε στον εαυτό σου λίγο καιρό να αφομοιώσει τόσες πολλές νέες πληροφορίες και θα είσαι εντάξει ;)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H petran66 έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H petran66 έγραψε:

Διαβάζοντας ξανά αυτό που είπες "αλλα δε βλεπω καποια ιδιαιτερη αλλαγη,ειδικα στη πληρη Ελληνοποιηση του μενου που λενε τα παιδια" πιστεύω ότι έχεις μπερδευτεί λιγάκι σαν νέος στη MIUI και ίσως αναφέρεσαι στο [GTV-5.10.8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη ! και μάλλον περίμενες να δεις το UI (User Interface) σαν τα εικονίδια που υπάρχουν στο πρώτο post εκεί.

Αυτά είναι παραδείγματα όπως ήταν παλιά στην MIUI V5 ενώ τώρα είμαστε στην V7. Φυσικά υπάρχουν και τώρα αλλαγές από εβδομάδα σε εβδομάδα, άλλες αρκετά εμφανείς στο UI (User Interface) και άλλες όχι γιατί έχουν να κάνουν με την βελτίωση γενικά της λειτουργίας της ROM ή την προσθήκη/αφαίρεση λειτουργιών . Πέρα από αυτά, υπάρχει και συνεχής ενημέρωση, βελτίωση και αποσφαλμάτωση της Ελληνικής μετάφρασης καθώς και διάφορες άλλες τροποποιήσεις που έχουν να κάνουν με την βελτίωση της ROM σύμφωνα με τα δικά μας Ελληνικά δεδομένα όπως είναι η αφαίρεση μερικών Κινέζικων εφαρμογών το κλείδωμα του GPS κλπ .Τις βασικές αλλαγές από την προηγούμενη εβδομάδα μπορείς να τις δεις εδώ. Μην αγχώνεσαι, απόλαυσε το κινητό σου και δώσε στον εαυτό σου λίγο καιρό να αφομοιώσει τόσες πολλές νέες πληροφορίες και θα είσαι εντάξει ;)

Ναι ακριβως σ αυτο αναφερομουν ( xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9987 )!!!Σ ευχαριστω πολυ και παλι!! :)
    • Redmi Note 2 ROMs

Καλημέρα σε όλους, έχω την 5.9.27 ελληνική developer rom, μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία για update της 5.10.9 διαβαζω οτι γίνεται κατευθείαν από την εφαρμογή αναβάθμιση αλλά όταν μπαίνω μου γράφει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση...

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H LeonTsi έγραψε:

Καλημέρα σε όλους, έχω την 5.9.27 ελληνική developer rom, μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία για update της 5.10.9 διαβαζω οτι γίνεται κατευθείαν από την εφαρμογή αναβάθμιση αλλά όταν μπαίνω μου γράφει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση...

-Την κατεβάζεις στο pc σου απο ΕΔΩ (την έκδοση για τη συσκευή σου).
      -Την περνάς με το καλώδιο χύμα στο κινητό
      -Μπαίνεις στην εφαρμογή "Αναβάθμιση"
      -Επιλέγεις τις 3 τελείες πάνω δεξιά
      -"επιλογή πακέτου αναβάθμισης"
      -Επιλέγεις το αρχείο της rom που πέρασες απο το pc
      -Μόλις σου βγάλει reboot το πατάς και έχεις τη νέα rom.
    • Διαφήμιση
    • Redmi Note 2 ROMs

Άρα δεν την βλέπει αυτόματα, πρέπει να την κάνεις χειροκίνητα..... Εσύ την έχεις βάλει, γιατί βλέπω έχεις το ίδιο κινητό... Έχει διαφορές αξίζει να την βάλω?