έχω το ίδιο πρόβλημα...από την αρχή που το έχω με GTV developed, όλες τις εκδόσειςΟ/H geobas έγραψε:
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ...........GTV 5.11.12 ...Redmi Note 2 ......... Ρυθμίσεις -> Κλείδωμα Οθόνης -> Σβήσιμο Οθόνης , ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η επιλογή χρόνου σβησίματος .
Η οθόνη κλειδώματος σβήνει στα 5 δεύτερα ότι χρόνο κι' αν επιλέξεις .
Το έχει παρατηρήσει άλλος?????
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ...........GTV 5.11.12 ...Redmi Note 2 ......... Ρυθμίσεις -> Κλείδωμα Οθόνης -> Σβήσιμο Οθόνης , ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η επιλογή χρόνου σβησίματος .
διάφορες επιλογές όταν στην πραγματικότητα είναι άχρηστες όταν τις χρειάζεσαι . -
Ο/H NasDriver έγραψε:
έχω το ίδιο πρόβλημα...από την αρχή που το έχω με GTV developed, όλες τις εκδόσεις
και όχι στο χρόνο που είναι αναμένη η οθόνη κλειδώματος. Καταλαβαίνω κάτι λάθος; -
Ο/H dmarccos έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
έχω το ίδιο πρόβλημα...από την αρχή που το έχω με GTV developed, όλες τις εκδόσεις
και όχι στο χρόνο που είναι αναμένη η οθόνη κλειδώματος. Καταλαβαίνω κάτι λάθος;
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Η απενεργοποίηση της οθόνης κλειδώματος είναι ενεργή . Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Επιλ. για προγραμματιστές -> άμεση πρόσβαση στο σύστημα -
Ο/H geobas έγραψε:
Τότε ποιος ο λόγος να υπάρχουν όλες αυτές οι επιλογές που αναφέρονται στη lock screen .
Η απενεργοποίηση της οθόνης κλειδώματος είναι ενεργή . Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Επιλ. για προγραμματιστές -> άμεση πρόσβαση στο σύστημα
Κοιτούσα λάθος ρύθμιση!
Αυτό που δοκίμαζα ήταν το Ρυθμίσεις-->Γραμμη κατάστασης-->Ενεργοπ. οθόνης κλειδώματος (έκλεισα το διακόπτη) -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Τότε ποιος ο λόγος να υπάρχουν όλες αυτές οι επιλογές που αναφέρονται στη lock screen .
Η απενεργοποίηση της οθόνης κλειδώματος είναι ενεργή . Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Επιλ. για προγραμματιστές -> άμεση πρόσβαση στο σύστημα
Κοιτούσα λάθος ρύθμιση!
Αυτό που δοκίμαζα ήταν το Ρυθμίσεις-->Γραμμη κατάστασης-->Ενεργοπ. οθόνης κλειδώματος (έκλεισα το διακόπτη)
-
-
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
καλησπερα παιδια!να κανω μια ερωτηση ? μπορω να απεγκαταστησω μερικεσ εφαρμογες που δεν μου ειναι χρησιμες ? πχ να αφσηω μονο το google gapps κ οποιες εφαρμογες χρειαζεται(αν χρειαζεται)to miui ?
-
Κατάλαβα! Αυτί με ενδιέφερε πιο πολύ για τη ραμ!να κάνω κ μια τελευταία ερώτηση επειδή ειμαι από κινητό και δεν έχω ψάξει όλα τα φόρουμ ! Έχω καταλάβει ότι οι stable στην ουσία είναι παλαιότερες Ρομ που είχαν κολλήματα και διορθώθηκαν και έγινε stable,σωστά? Που αυτό σημαίνει ότι οι developer κάποια στιγμή θα γίνει stable!έχει διάφορα αν βάλω μια stable αντί για developer ? Γιατί εγώ δν πολύ ασχολούμαι με Ρουτ με εφαρμογές απ ότι καταλαβες θέλω κάτι πιο απλό να έχει τα βασικά και να μπορώ να σηκωνο εφαρμογές παιχνίδια κ ρ λοιπά
-
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
Κατάλαβα! Αυτί με ενδιέφερε πιο πολύ για τη ραμ!να κάνω κ μια τελευταία ερώτηση επειδή ειμαι από κινητό και δεν έχω ψάξει όλα τα φόρουμ ! Έχω καταλάβει ότι οι stable στην ουσία είναι παλαιότερες Ρομ που είχαν κολλήματα και διορθώθηκαν και έγινε stable,σωστά? Που αυτό σημαίνει ότι οι developer κάποια στιγμή θα γίνει stable!έχει διάφορα αν βάλω μια stable αντί για developer ? Γιατί εγώ δν πολύ ασχολούμαι με Ρουτ με εφαρμογές απ ότι καταλαβες θέλω κάτι πιο απλό να έχει τα βασικά και να μπορώ να σηκωνο εφαρμογές παιχνίδια κ ρ λοιπά
Ναι φυσικά μπορείς να βάλεις stable εάν θέλεις. Απλα να γνωρίζεις ότι η μετάβαση απο Developer σε Stable ή/και το αντίστροφο, προϋποθέτει ότι πρέπει να κάνουμε εργοστασιακές ρυθμίσεις στην συσκευή μας, ΠΡΙΝ την αλλαγή! Κατά τ''αλλα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... Άνετα θα σηκώνεις και εφαρμογές και παιχνίδια (που δεν χρειάζονται root συσκευή)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα