Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H geobas έγραψε:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ...........GTV 5.11.12 ...Redmi Note 2 ......... Ρυθμίσεις -> Κλείδωμα Οθόνης -> Σβήσιμο Οθόνης , ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η επιλογή χρόνου σβησίματος .
      Η οθόνη κλειδώματος σβήνει στα 5 δεύτερα ότι χρόνο κι' αν επιλέξεις .
      Το έχει παρατηρήσει άλλος ?( ?????
      έχω το ίδιο πρόβλημα...από την αρχή που το έχω με GTV developed, όλες τις εκδόσεις
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ...........GTV 5.11.12 ...Redmi Note 2 ......... Ρυθμίσεις -> Κλείδωμα Οθόνης -> Σβήσιμο Οθόνης , ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η επιλογή χρόνου σβησίματος .
      έχω το ίδιο πρόβλημα...από την αρχή που το έχω με GTV developed, όλες τις εκδόσεις
      Αναρωτιέμαι αν σημειώνονται τέτοιου είδους παρατηρήσεις από την ομάδα , κι' αν είναι εφικτή η αποκατάσταση . Αρχίζουν και με κουράζουν οι πολλές και
      διάφορες επιλογές όταν στην πραγματικότητα είναι άχρηστες όταν τις χρειάζεσαι .
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Η ρύθμιση αναφέρεται στο χρόνο που είναι η οθόνη ξεκλείδωτη, υποθέτω
      και όχι στο χρόνο που είναι αναμένη η οθόνη κλειδώματος. Καταλαβαίνω κάτι λάθος;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dmarccos έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Η ρύθμιση αναφέρεται στο χρόνο που είναι η οθόνη ξεκλείδωτη, υποθέτω
      και όχι στο χρόνο που είναι αναμένη η οθόνη κλειδώματος. Καταλαβαίνω κάτι λάθος;
      Μάλλον ........ Χαρακτηριστικά λέει "Σβήσιμο Οθόνης" και ο χρόνος που επιλέγεις αναφέρεται στο πόσο μένει αδρανές το κινητό (οθόνη)
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Παιδιά, η ρύθμιση δουλεύει κανονικά στην οθόνη, αλλά ΟΧΙ στην οθόνη κλειδώματος... Επίσης η "ενεργοποίηση/απενεργοποίηση" της οθόνης κλειδώματος δεν δουλεύει, με αποτέλεσμα εάν κάποιος θέλει να απενεργοποιήσει την οθόνη κλειδώματος να μην μπορεί... Πάντως αυτό το feature είναι έτσι και στις αγγλικινέζικες ρομ...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Παιδιά, η ρύθμιση δουλεύει κανονικά στην οθόνη, αλλά ΟΧΙ στην οθόνη κλειδώματος... Επίσης η "ενεργοποίηση/απενεργοποίηση" της οθόνης κλειδώματος δεν δουλεύει, με αποτέλεσμα εάν κάποιος θέλει να απενεργοποιήσει την οθόνη κλειδώματος να μην μπορεί... Πάντως αυτό το feature είναι έτσι και στις αγγλικινέζικες ρομ...
      Τότε ποιος ο λόγος να υπάρχουν όλες αυτές οι επιλογές που αναφέρονται στη lock screen .
      Η απενεργοποίηση της οθόνης κλειδώματος είναι ενεργή . Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Επιλ. για προγραμματιστές -> άμεση πρόσβαση στο σύστημα
    • Ο/H geobas έγραψε:

Τότε ποιος ο λόγος να υπάρχουν όλες αυτές οι επιλογές που αναφέρονται στη lock screen .
      Η απενεργοποίηση της οθόνης κλειδώματος είναι ενεργή . Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Επιλ. για προγραμματιστές -> άμεση πρόσβαση στο σύστημα
      Χμμμ... ναι, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!
      Κοιτούσα λάθος ρύθμιση!
      Αυτό που δοκίμαζα ήταν το Ρυθμίσεις-->Γραμμη κατάστασης-->Ενεργοπ. οθόνης κλειδώματος (έκλεισα το διακόπτη) :roll:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Χμμμ... ναι, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!
      Κοιτούσα λάθος ρύθμιση!
      Αυτό που δοκίμαζα ήταν το Ρυθμίσεις-->Γραμμη κατάστασης-->Ενεργοπ. οθόνης κλειδώματος (έκλεισα το διακόπτη) :roll:
      " Ειρήσθω εν παρόδω " μπορούμε να βάλουμε animated image στην οθόνη κλειδώματος , κι' αν ΝΑΙ , τι φορμάτ πρέπει να είναι ?
    • καλησπερα παιδια!να κανω μια ερωτηση ? μπορω να απεγκαταστησω μερικεσ εφαρμογες που δεν μου ειναι χρησιμες ? πχ να αφσηω μονο το google gapps κ οποιες εφαρμογες χρειαζεται(αν χρειαζεται)to miui ?
    • Ο/H Xaris Skr έγραψε:

καλησπερα παιδια!να κανω μια ερωτηση ? μπορω να απεγκαταστησω μερικεσ εφαρμογες που δεν μου ειναι χρησιμες ? πχ να αφσηω μονο το google gapps κ οποιες εφαρμογες χρειαζεται(αν χρειαζεται)to miui ?
      Μπορείς να απεγκαταστήσεις χωρίς φόβο και πάθος ότι κινέζικες εφαρμογές έχουν απομείνει στη συσκευή σου (εάν έχουν απομείνει). Απο τις υπόλοιπες, όσες δεν είναι εφαρμογές του συστήματος, μπορείς να τις απεγκαταστήσεις χωρίς πρόβλημα, αλλά επειδή δεν πιάνουν καθόλου μνήμη και ο αποθηκευτικός χώρος που πιάνουν είναι εξαιρετικά ελάχιστος, θα σου πρότεινα να φτιάξεις ένα φάκελο και να τις βάλεις όλες εκεί μέσα... Ποτέ δεν ξέρεις εάν καιπότε θα σου χρειαστούν στο μέλλον....
    • Κατάλαβα! Αυτί με ενδιέφερε πιο πολύ για τη ραμ!να κάνω κ μια τελευταία ερώτηση επειδή ειμαι από κινητό και δεν έχω ψάξει όλα τα φόρουμ ! Έχω καταλάβει ότι οι stable στην ουσία είναι παλαιότερες Ρομ που είχαν κολλήματα και διορθώθηκαν και έγινε stable,σωστά? Που αυτό σημαίνει ότι οι developer κάποια στιγμή θα γίνει stable!έχει διάφορα αν βάλω μια stable αντί για developer ? Γιατί εγώ δν πολύ ασχολούμαι με Ρουτ με εφαρμογές απ ότι καταλαβες θέλω κάτι πιο απλό να έχει τα βασικά και να μπορώ να σηκωνο εφαρμογές παιχνίδια κ ρ λοιπά
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Xaris Skr έγραψε:

Κατάλαβα! Αυτί με ενδιέφερε πιο πολύ για τη ραμ!να κάνω κ μια τελευταία ερώτηση επειδή ειμαι από κινητό και δεν έχω ψάξει όλα τα φόρουμ ! Έχω καταλάβει ότι οι stable στην ουσία είναι παλαιότερες Ρομ που είχαν κολλήματα και διορθώθηκαν και έγινε stable,σωστά? Που αυτό σημαίνει ότι οι developer κάποια στιγμή θα γίνει stable!έχει διάφορα αν βάλω μια stable αντί για developer ? Γιατί εγώ δν πολύ ασχολούμαι με Ρουτ με εφαρμογές απ ότι καταλαβες θέλω κάτι πιο απλό να έχει τα βασικά και να μπορώ να σηκωνο εφαρμογές παιχνίδια κ ρ λοιπά

Ναι φυσικά μπορείς να βάλεις stable εάν θέλεις. Απλα να γνωρίζεις ότι η μετάβαση απο Developer σε Stable ή/και το αντίστροφο, προϋποθέτει ότι πρέπει να κάνουμε εργοστασιακές ρυθμίσεις στην συσκευή μας, ΠΡΙΝ την αλλαγή! Κατά τ''αλλα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... Άνετα θα σηκώνεις και εφαρμογές και παιχνίδια (που δεν χρειάζονται root συσκευή)