XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone
Γεια σας παιδιά
Σήμερα παρατήρησα κάτι παραξενο...
Ενώ στην αρχή στις ρυθμίσεις έλεγε GTV 5.12.17/Beta, τώρα ξαφνικά λέει Developer...
Τυχαία το παρατήρησα μήπως έκανα κανένα update καταλάθος;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οποτε μπαίνω σε recovery ότι και να κάνω,είτε install,είτε wipes,είτε backup......όταν τελειώσει .....και πατήσω reboot.....απλά δεν κάνει τίποτα-μένει εκεί.
Αναγκάζομαι ή να πατήσω το power off για να κλείσει το τηλέφωνο....ή πολλές φορές μέχρι κι να βγάλω την μπαταρία.
Είμαι με TWRP 2.8.7.0 by cloud.....και σε σας έτσι συμπεριφέρεται ?
Εdit:Βρήκα τυχαία την απάντηση σε άλλο νήμα "TWRP tips"......Στην αρχική οθόνη (μόλις ξεκινάει το twrp) κάνεις απλά swipe τέρμα κάτω(από αριστερά στα δεξιά) και μ αυτόν τον τρόπο δεν μου ξανακόλλησε και κάνει τα reboot κανονικά.Ευχαριστώ και τον stefanos1985
Οποτε μπαίνω σε recovery ότι και να κάνω,είτε install,είτε wipes,είτε backup......όταν τελειώσει .....και πατήσω reboot.....απλά δεν κάνει τίποτα-μένει εκεί.
Αναγκάζομαι ή να πατήσω το power off για να κλείσει το τηλέφωνο....ή πολλές φορές μέχρι κι να βγάλω την μπαταρία.
Είμαι με TWRP 2.8.7.0 by cloud.....και σε σας έτσι συμπεριφέρεται ?
οταν μπενεις στο twrp σου λεει να κανεις Mount; αν ναι κανε το με swipe στην μπαρα κατω αλλιως πηγαινε στο mount και κανε το μονος σου
Ρε παιδιά τι θα γίνει ή φάση με το να έχω μόνο 2.5 on screen και να κλείνει το κινητό ; Δεν βγάζω ούτε μισή μέρα . το έχω σχεδόν μια εβδομάδα. Ενω τα αλλά 2 κινητά ίδια με το δικό μου μια χαρά αντέχει ή μπαταρία τους με την ίδια rom.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk