ξαφνικα σταμάτησε να περιστρέφεται ή οθόνη
Το κουμπί είναι αναμενόμενο της περιστροφής
Μήπως κάνω κάτι λάθος;
Μήπως κάνω κάτι λάθος;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούκαλα οκ είμαι απίστευτοςΟ/H wolfaki έγραψε:
ξαφνικα σταμάτησε να περιστρέφεται ή οθόνη
Μήπως κάνω κάτι λάθος;
Θα πρέπει να κάνεις calibration τον proximity sensor. Πάτησε στο dial, *#*#64663#*#* και βρες τον proximity sensor και κάνε calibration. (πρόσεχε να μην είναι καλυμμένος ο αισθητήρας-που βρίσκεται δίπλα απο το ακουστικό- για να γίνει σωστά η αρχικοποίηση)Ο/H flowin_through έγραψε:
Εμένα εχει σταματήσει να σβήνει η οθόνη στις κλήσεις..![]()
Σβήνει μόνο μετά από το λεπτό μονη της και όταν θέλω να το κλείσω, πρέπει πρώτα να πατήσω το power..
Η ρύθμιση για σβήσιμο από τις ρυθμίσεις των εισ. κλήσεων είναι ενεργοποιημενη
Όταν φορτίζεις το κινητό το βγάζεις αμέσως με το που πρασινίσει το λαμπάκι-δείξει ότι έχει φορτίσει η μπαταρία;Ο/H PetranEVO έγραψε:
Ρε παιδιά τι θα γίνει ή φάση με το να έχω μόνο 2.5 on screen και να κλείνει το κινητό ; Δεν βγάζω ούτε μισή μέρα . το έχω σχεδόν μια εβδομάδα. Ενω τα αλλά 2 κινητά ίδια με το δικό μου μια χαρά αντέχει ή μπαταρία τους με την ίδια rom.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό διαρκεί κάποια ώρα, γιατί δε με αφήνει να πατήσω οκ και έχει μόνο το error. Επίσης το calibration δε φαίνεται να δουλεύει, απλά έχει κάτι τιμές στο value. και μετά δείχνει ένδειξη fail αν πάω πίσωΟ/H iAmLiakos έγραψε:
Θα πρέπει να κάνεις calibration τον proximity sensor. Πάτησε στο dial, *#*#64663#*#* και βρες τον proximity sensor και κάνε calibration. (πρόσεχε να μην είναι καλυμμένος ο αισθητήρας-που βρίσκεται δίπλα απο το ακουστικό- για να γίνει σωστά η αρχικοποίηση)Λογικά μετά απο αυτό θα σου φτιάξει!Ο/H flowin_through έγραψε:
Σβήνει μόνο μετά από το λεπτό μονη της και όταν θέλω να το κλείσω, πρέπει πρώτα να πατήσω το power..
Ο/H NasDriver έγραψε:
κάποιο apk σου τρώει πολύ μπαταρία...βάλε το wakelock detector να δεις που γίνεται η κατανάλωση
εχεις δωσει δικαιωματα root στην εφαρμογη απο το κεντρο ασφαλειας;Ο/H PetranEVO έγραψε:
Μόλις πατήσεις το calibration κάνε λίγο υπομονή μέχρι να το δεχτεί και αλλάξει η τιμή (η κάτω τιμή). Τότε και μόνο τότε, θα σου βγάλει pass. Πρόσεχε να μην υπάρχει κάτι πάνω στον proximity.Ο/H MANVLIS έγραψε:
Αυτό διαρκεί κάποια ώρα, γιατί δε με αφήνει να πατήσω οκ και έχει μόνο το error. Επίσης το calibration δε φαίνεται να δουλεύει, απλά έχει κάτι τιμές στο value. και μετά δείχνει ένδειξη fail αν πάω πίσω
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
εχεις δωσει δικαιωματα root στην εφαρμογη απο το κεντρο ασφαλειας;Ο/H PetranEVO έγραψε:
Λέει ότι πρέπει να είμαι root ...Ο/H NasDriver έγραψε:
κάποιο apk σου τρώει πολύ μπαταρία...βάλε το wakelock detector να δεις που γίνεται η κατανάλωση
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μηπως εχεις stabe rom ;
Δε βλέπω τι πρέπει να κάνω. Έχει κουμπι calibration, αλλά εγώ τι κάνω;Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Θα πρέπει να κάνεις calibration τον proximity sensor. Πάτησε στο dial, *#*#64663#*#* και βρες τον proximity sensor και κάνε calibration. (πρόσεχε να μην είναι καλυμμένος ο αισθητήρας-που βρίσκεται δίπλα απο το ακουστικό- για να γίνει σωστά η αρχικοποίηση)Λογικά μετά απο αυτό θα σου φτιάξει!Ο/H flowin_through έγραψε: