Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
εχεις ανοιχτα τα δεδομενα της κινητης αυτο σου "τρωει" την μπαταρια
Ο/H makis1024 έγραψε:
Βέβαια το φορτίζουμε και μια ώρα αφού δείχνει φορτισμένο 100%. Τόσο τελοσπάντων ώστε να μην είναι ζεστός ο φορτιστής δηλ. ότι έχει ολοκληρωθεί ή φόρτιση.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ε και; Αυτό θέλω να κάνω ώστε να είμαι online κτλ.
Ξανά λέω ότι σε ίδιο κινητό με όλα ίδια δεν πέφτει ή μπαταρία με ανοιχτή και 4g
Εγώ μιλάω καθαρά σαν κινητό είναι ή πιο χαλιά κατανάλωση που έχω δει ποτέ μου.
Με την ίδια χρήση στο ,Samsung s4 και στο lenovo s60 έφτανε νύχτα με άνεση !!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγώ θα δοκίμαζα μια μπαταρία από τα άλλα δύο στα οποία έχεις πρόσβαση μπας και είναι αστοχία υλικού , της μπαταρίας σου δηλαδή
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Το facebook σε χαλάει (όπως και πολύ κόσμο) και μαζί με τα δεδομένα τη σκιζουν τη μπαταρία, λογικό μου φαινεταιΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
πρωτα απο ολα επιβεβαιωσε οτι ειναι οντως τα δεδομενα που κανουν "ζημια"
κατεβασε το Wakelock Detector [ROOT] πηγαινε στο κεντρο ασφαλειας =>Δικαιωματα=>προνομια Root και δωσε δικαιωματα στο Wakelock Detector
τρεξε την εφαρμογη και δες τι φταιειΔωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Ο/H MANVLIS έγραψε:
Η τιμή παίζει και χωρίς να κουνάω το χέρι μου πάνω από το ακουστικό. Μόλις βάλω το χέρι μου στο ακουστικό ανεβαίνει από 117-121 στο 400+. Βέβαια έβγαλε μία τιμή κάτω από το calibration, αλλά το οκ δεν ενεργοποιείται γι ανα προχωρήσω παρακάτω. Μόνο το error μπορώ να πατήσω.
-
Ο/H MANVLIS έγραψε:
Την καινούργια 6.1.29. Έγινα όπως τα λες, με την αλλαγή στην τιμή και πήγα πίσω χωρίς να βγάλει ένδειξη error, αλλά στη δοκιμή πάλι έσβησε!
-
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
κατεβασε το Wakelock Detector [ROOT] πηγαινε στο κεντρο ασφαλειας =>Δικαιωματα=>προνομια Root και δωσε δικαιωματα στο Wakelock Detector
τρεξε την εφαρμογη και δες τι φταιει
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Ο/H flowin_through έγραψε:
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
Ο/H flowin_through έγραψε:
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
Ή φωτό μπήκε πιο πριν και έχω δώσει δικαίωμα . θα δικιμασω μπαταρία από τα αλλά κινητά γτ τέτοια κατανάλωση πρώτη φορά βλέπω σε κινητό
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Ο/H MANVLIS έγραψε:
Την καινούργια 6.1.29. Έγινα όπως τα λες, με την αλλαγή στην τιμή και πήγα πίσω χωρίς να βγάλει ένδειξη error, αλλά στη δοκιμή πάλι έσβησε!
-
Ο/H MANVLIS έγραψε:
Έκλεισε η οθόνη κατά τη διάρκεια της κλήσης και μετά για να τερματίσω την κλήση πρέπει να πατήσω το power
Εαν θέλεις πάντως να λύσεις το πρόβλημα σου προσωρινά, υπάρχει η επιλογή μέσα στο "settings->Additional settings->Accessibility-> Power button ends call" έτσι ώστε απλά οταν θέλεις να κλείσεις την κλήση, να πατάς απλά το power button και να κλείνει η κλήση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα