Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
εχεις ανοιχτα τα δεδομενα της κινητης αυτο σου "τρωει" την μπαταρια
Ο/H makis1024 έγραψε:
Βέβαια το φορτίζουμε και μια ώρα αφού δείχνει φορτισμένο 100%. Τόσο τελοσπάντων ώστε να μην είναι ζεστός ο φορτιστής δηλ. ότι έχει ολοκληρωθεί ή φόρτιση.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ε και; Αυτό θέλω να κάνω ώστε να είμαι online κτλ.
Ξανά λέω ότι σε ίδιο κινητό με όλα ίδια δεν πέφτει ή μπαταρία με ανοιχτή και 4g
Εγώ μιλάω καθαρά σαν κινητό είναι ή πιο χαλιά κατανάλωση που έχω δει ποτέ μου.
Με την ίδια χρήση στο ,Samsung s4 και στο lenovo s60 έφτανε νύχτα με άνεση !!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγώ θα δοκίμαζα μια μπαταρία από τα άλλα δύο στα οποία έχεις πρόσβαση μπας και είναι αστοχία υλικού , της μπαταρίας σου δηλαδή
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Το facebook σε χαλάει (όπως και πολύ κόσμο) και μαζί με τα δεδομένα τη σκιζουν τη μπαταρία, λογικό μου φαινεταιΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
πρωτα απο ολα επιβεβαιωσε οτι ειναι οντως τα δεδομενα που κανουν "ζημια"
κατεβασε το Wakelock Detector [ROOT] πηγαινε στο κεντρο ασφαλειας =>Δικαιωματα=>προνομια Root και δωσε δικαιωματα στο Wakelock Detector
τρεξε την εφαρμογη και δες τι φταιειΔωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Την καινούργια 6.1.29. Έγινα όπως τα λες, με την αλλαγή στην τιμή και πήγα πίσω χωρίς να βγάλει ένδειξη error, αλλά στη δοκιμή πάλι έσβησε!Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Κάτω απο το calibration, είχε μια τιμή σωστά; Μόλις πάτησες το calibration η τιμή αυτή άλλαξε και μπήκε η απο πάνω τιμή στη θέση της. Σωστά; Εαν έγινε αυτό, δε χρειάζεται να πατήσεις ΟΚ ή κάτι άλλο. Απλά πατάς πίσω, ή απλά το home button για να επιστρέψεις πίσω. Έτσι έχει ολοκληρωθεί το calibration. Έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα με τις κλήσεις; Τι έκδοση φοράς εσύ;Ο/H MANVLIS έγραψε:
Η τιμή παίζει και χωρίς να κουνάω το χέρι μου πάνω από το ακουστικό. Μόλις βάλω το χέρι μου στο ακουστικό ανεβαίνει από 117-121 στο 400+. Βέβαια έβγαλε μία τιμή κάτω από το calibration, αλλά το οκ δεν ενεργοποιείται γι ανα προχωρήσω παρακάτω. Μόνο το error μπορώ να πατήσω.
-
Τι εννοείς "στη δοκιμή πάλι έσβησε" ;Ο/H MANVLIS έγραψε:
Την καινούργια 6.1.29. Έγινα όπως τα λες, με την αλλαγή στην τιμή και πήγα πίσω χωρίς να βγάλει ένδειξη error, αλλά στη δοκιμή πάλι έσβησε!
-
Έβαλε screenshot δυο σελίδες πριν, το fb messenger κάνει τη ζημιά +τα δεδομένα φυσικαΟ/H stefanos1985 έγραψε:
κατεβασε το Wakelock Detector [ROOT] πηγαινε στο κεντρο ασφαλειας =>Δικαιωματα=>προνομια Root και δωσε δικαιωματα στο Wakelock Detector
τρεξε την εφαρμογη και δες τι φταιει
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
ναι αυτο ειναι το πιο πιθανο, αλλα ας το επιβεβαιωσει καλου κακου...Ο/H flowin_through έγραψε:
Έβαλε screenshot δυο σελίδες πριν, το fb messenger κάνει τη ζημιά +τα δεδομένα φυσικαΟ/H stefanos1985 έγραψε:
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
ναι αυτο ειναι το πιο πιθανο, αλλα ας το επιβεβαιωσει καλου κακου...Ο/H flowin_through έγραψε:
Ή φωτό μπήκε πιο πριν και έχω δώσει δικαίωμα . θα δικιμασω μπαταρία από τα αλλά κινητά γτ τέτοια κατανάλωση πρώτη φορά βλέπω σε κινητό
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έκλεισε η οθόνη κατά τη διάρκεια της κλήσης και μετά για να τερματίσω την κλήση πρέπει να πατήσω το powerΟ/H iAmLiakos έγραψε:
Τι εννοείς "στη δοκιμή πάλι έσβησε" ;Ο/H MANVLIS έγραψε:
Την καινούργια 6.1.29. Έγινα όπως τα λες, με την αλλαγή στην τιμή και πήγα πίσω χωρίς να βγάλει ένδειξη error, αλλά στη δοκιμή πάλι έσβησε!
-
Χμμμ κατάλαβα εσύ έχεις το άλλο πρόβλημα. Εαν δεν κάνω λάθος πάντως (επειδή κατα καιρούς με διάφορες roms το είχα και εγώ το θέμα στο mi3) συνήθως αυτό είναι πρόβλημα απο σκουπίδια εγκατάστασης. Άλλοτε μου είχε λυθεί με clean install και άλλοτε απο απλή αναβάθμιση της έκδοσης. Θα έλεγα για αρχή, να κάνεις ένα clear cache/clear dalvik cache εαν δεν έχεις κάνει, και εαν δε διορθωθεί, να περιμένεις την επόμενη rom που μπορεί να φτιάξει με το update.Ο/H MANVLIS έγραψε:
Έκλεισε η οθόνη κατά τη διάρκεια της κλήσης και μετά για να τερματίσω την κλήση πρέπει να πατήσω το power
Εαν θέλεις πάντως να λύσεις το πρόβλημα σου προσωρινά, υπάρχει η επιλογή μέσα στο "settings->Additional settings->Accessibility-> Power button ends call" έτσι ώστε απλά οταν θέλεις να κλείσεις την κλήση, να πατάς απλά το power button και να κλείνει η κλήση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα