Δηλαδή αμα μπεις στις ρυθμίσεις του wifi του κινητού και επιλέξεις χειροκίνητα να αλλάξεις το wifi spot(δηλαδή να συνδεθείς με αυτο της επιλογής σου) δεν σε αφήνει; Εγω το έκανα έτσι την πρώτη φορά και απο εκεί και πέρα συνδέεται μόνο του κατευθείαν
Το βλέπει σαν ένα όνομα. Δεν μου το χωρίζει σε ονομα με 5αρι και στο ίδιο όνομα με 2.4. Αρχικά συνδεόταν απο μόνο του και σε 5 αυτόματα και στην 2.4. Τωρα έχει μουλαρώσει και συνδέεται μόνο στην 2.4 και ας πάω και διπλα point. Aν όμως είχα κάπου την επιλογή που έδειξε ο φίλος παραπάνω,δεν θα χα πρόβλημα
Το βλέπει σαν ένα όνομα. Δεν μου το χωρίζει σε ονομα με 5αρι και στο ίδιο όνομα με 2.4. Αρχικά συνδεόταν απο μόνο του και σε 5 αυτόματα και στην 2.4. Τωρα έχει μουλαρώσει και συνδέεται μόνο στην 2.4 και ας πάω και διπλα point. Aν όμως είχα κάπου την επιλογή που έδειξε ο φίλος παραπάνω,δεν θα χα πρόβλημα
Μια στιγμή γιατί αυτο που λες μπορεί να είναι άλλο πρόβλημα... το οτι δεν βλέπει καν την 5αρα μπορεί να σημαίνει κατι άλλο... δώσε μου περισσότερες πληροφορίες... μήπως φταίει ο ρούτερ και για κάποιο λόγο δεν εκπέμπει 5αρα...? μήπως πρέπει να αλλάξεις την συχνότητα που εκπέμπει την 5αρα; δοκίμασε να βάλεις τη χαμηλότερη που μπορείς μέσα απο τα settings του ρουτερ
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
Παιδιά εχω το redmi note 2 prime εδω και 2 εβδομάδες. Κατω στην οθονη παρατηρώ μια μικρή βούλα άσπρη και φαίνεται ποιο έντονα απο την υπόλοιπη οθόνη. Κυρίως φαίνεται οταν εχει άσπρο φόντο πχ στις ρυθμίσεις. Τι λετε να φταίει?
Ποια ρομ έχεις ?
Έχεις βάλει tempered glass ?
Έχεις βάλει screen film ?
Εμφανίζει το πρόβλημα μόνο στο άσπρο φόντο ?
Δοκίμασες χωρίς tempered glass ή screen film μήπως είναι αντανάκλαση ?
Λοιπον εχω την ποιο πρόσφατη ελληνικη ρομ. Την κατέβασα εδω απο το site. Δεν εχω ουτε tempered glass ουτε screen film. Εχω παρατηρήσει το εμφανίζει και στο μαύρο οταν ανοιγει η συσκευή.