Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Νομιζω ότι δεν χρειάζεται μια τέτοια επιλογή στο κινητό. Είναι καθαρά σε ποια συχνότητα εκπέμπει το router στο οποίο θέλουμε να συνδέσουμε. Εμένα πάντως σε xiaomi mini router συνδέεται μια χαρά και σε 5 και σε 2,4!!
    • Ασφαλώς και στο note 2 θα έπρεπε να υπάρχει,αφού στο κουτί γράφει ότι υποστηρίζει και a/ac
      Kαι θα πρέπει να υπάρχει πάντα τέτοια επιλογή όπως είχε και το παλιό μου htc one x γιατί για παράδειγμα εγώ που έχω το unifi ubiquiti acess point και έχει δύο πάντες και είναι και ac δεν τβγάζει δύο ξεχωριστά δίκτυα για να επιλέξω να συνδεθώ
    • @maddoctor μια εικονα χιλιες λεξεις :lol:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Ο/H civilathens έγραψε:

Μα δεν είναι δυνατόν κινητό με δύο πάντες να μην έχει επιλογή να διαλέξεις! Και να αχρηστεύει την 5! Τι πάει να πει πέφτει η ταχύτητα?Εγώ θέλω να μαι πάνω απο το router! Φυσικά και πέφτει η ταχύτητα στα 5 σε σχέση με το 2.4. Επηρεάζεται πολύ απο τους τοίχους,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
      Ποιος σου είπε οτι αχρηστεύεται η 5αρα...; δεν μπορώ να καταλάβω πως το έβγαλες αυτο το συμπέρασμα... εμένα δουλεύει κανονικά απλα δεν έχει επιλογή να σου προτιμάει την 5αρα απο οτι την 2,4 θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα... Προσωπικά εμένα επιλέγει την 5αρα χωρίς να έχω ρυθμήσει κάτι...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • OffTopic
      Είσαι VIP....και ξαφνικά ακούς τον ήχο του κινητού..
      Ξεκλειδώνεις την οθόνη και βλέπεις ότι έχεις νέο e-mail από Xiaomi-Miui Hellas.
      Το ανοίγεις και βλέπεις ότι σου έχει σκάσει η νέα ROM GTV-6.2.18 ROM

Αυτά είναι.....τα καλά του να είσαι VIP...κατεβάζεις σφαίρα την νέα ROM γιατί δεν τραβούν άλλοι 1000 μαζί σου την ίδια ROM και σε 10 λεπτά έχεις ένα καινούργιο κινητό
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • καλησπερα κατεβασα την romτην περασα με recovery αλλα μετα την μπαρα εμενε στο λογοτιπο της μιουι το θεμα ειναι παω να την ξαναπερασω και μου βγαζει σφαλμα σιν οτι παω να κανω restore to buckup μου αλλα μου το βγαζει και αυτο failed τι να κανω??????
    • Διαφήμιση
    • Βγήκε η 6.2.18 Dev ελληνική;;

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:

Ποιος σου είπε οτι αχρηστεύεται η 5αρα...; δεν μπορώ να καταλάβω πως το έβγαλες αυτο το συμπέρασμα... εμένα δουλεύει κανονικά απλα δεν έχει επιλογή να σου προτιμάει την 5αρα απο οτι την 2,4 θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα... Προσωπικά εμένα επιλέγει την 5αρα χωρίς να έχω ρυθμήσει κάτι...
      Μα ακριβώς αυτό είναι το θέμα.Οπως εσένα σου επιλέγει την 5αρα έτσι και μένα μου επιλέγει το 2.4 και ας πάω δίπλα στο point. Και δεν έχω την δυνατότητα να το γυρίσω αυτό θέλω να πω
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H kinezakias έγραψε:

Το έχω ήδη κάνει, αλλά δεν βελτιώνεται καθόλου, στηνω αυτί σχεδόν.
      Δεν γνωρίζω να σε βοηθησω περαιτέρω.Λογικά θα σου απαντήσει κάποιος expert σύντομα
      Ευχαριστώ anyway.
    • Ο/H civilathens έγραψε:

Μα ακριβώς αυτό είναι το θέμα.Οπως εσένα σου επιλέγει την 5αρα έτσι και μένα μου επιλέγει το 2.4 και ας πάω δίπλα στο point. Και δεν έχω την δυνατότητα να το γυρίσω αυτό θέλω να πω

Δηλαδή αμα μπεις στις ρυθμίσεις του wifi του κινητού και επιλέξεις χειροκίνητα να αλλάξεις το wifi spot(δηλαδή να συνδεθείς με αυτο της επιλογής σου) δεν σε αφήνει; Εγω το έκανα έτσι την πρώτη φορά και απο εκεί και πέρα συνδέεται μόνο του κατευθείαν
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
    • καλημερα εχω μεγαλο προβλημα με το τηλεφωνο χτες βραδυ κατεβασα την τελευτεα ρομ την περασα κανονικα με ινσταλ αλλα μετα την μπαρα κολησε στο λογοτιπο τησ μιουι γυρναω παλη στο twrp να κανω restore τοbuckup μου αλλα τιποτα τσιφος το κανω εργοστασιακες και κατα λαθος αλλαζω της ρυθμησεις στο twrp και του κανω reeboot το θεμα ειναι οτι κατεβασα παλη την ρομ αλλα το twrp δεν μου την κανει φλας και σε καποια μενου κολαει και πρεπει να βγαλω μπαταρια για να ξεκοληση παρακαλω βοηθεια γιατι εχω μηνει χωρης τηλεφωνο προσπαθησαμε και χτες με τον μεγα miui art αλλα εδω σε μενα το κατεβασμα ειναι πιο αργο και απο ριπλευ και πηγε πολυ αργα....ασχετα που για να κατεβασω μονο απο androidfileshop που μου περασε την ρομ ο αρχηγος γιατι απο αλλου μου σταματαγε.αυτα