εννοείται πως όλους. αν και δεν με βοήθησε αυτό που είπες και εσύ, ευχαριστώ και εσένα γιατί ξόδεψες από τον χρόνο σου να με εξυπηρετήσεις. εδώ ρωτάμε εμείς που δεν ξέρουμε και δεν ψάχνουμε σωστά πριν ρωτήσουμε να λέμε και τις αλήθειες, αλλά ερωτήματα του τύπου <ποιον από όλους> δεν είναι σωστά ελπίζω καταλαβαίνεις τον λόγο. Καλή συνέχεια.
Όχι φίλε μου δεν ρώτησε με την έννοια ποιός θα πάρει τα εύσημα , αλλά κάποιος που θα έχει παρόμοιο πρόβλημα με ποιόν τρόπο το έλυσες, για να τον ακολουθήσει και αυτός. Δεν κάνω τον δικηγόρο κανενούς, εγώ αυτό εκλαμβάνω.
δεν είναι σωστά ελπίζω καταλαβαίνεις τον λόγο. Καλή συνέχεια.
ελπιζω να χρησιμοποιείς το humor σου στην πορεία των συζητησεων που θα κανεις.
Εδώ μεσα ειμαστε μια παρέα και αλλοτε πειραζομαστε ώστε να περναει ευχαριστα η ωρα
Το ''ποιον απο όλους'' προφανως ειναι πειραγμα και όχι για δοξα κυρίως είναι εναυσμα ώστε να χρησιμοποιείς παραθέσεις στα μηνυματα
Στο συγκεκριμενο τοπικ μιλαμε πάνω απο 1000 άτομα
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
'Εχω ένα θεματάκι σε 2 RN2 που βρίσκονται στο σπίτι. Αν πχ απομακρυνθείς από την εμβέλεια του Wifi και αποσυνδεθεί ή αν έρχεσαι από έξω δεν συνδέεται αυτόματα στο Wifi πάλι αλλά πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις δικτύων και τότε αμέσως συνδέεται. Οι roms που φοράνε είναι οι 5.12.10 και 5.12.17 αλλά και σε παλιότερες ρομς το έκανε (πχ 5.10.29). Εννοείται είναι επιλεγμένη η ρύθμιση για αυτόματη σύνδεση.
Δοκίμασε κανένα wipe cache και davik cache, εάν έχεις twrp και έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση, εάν δεν στρώσει βάλε μια πιο πρόσφατη ρομ, διότι αυτές που έχεις, ναι μεν είχαν καλή διαχείρηση μπαταρίας αλλά έχαναν σε αυτό που αναφέρεις. Πάντως οι τελευταίες 6.3.3 και 6.2.25 είναι καλές κατά την γνώμη μου και στα δύο αυτά θέματα μπαταρίας και συνδεσιμότητας σε wifi δύκτιο.
Δοκίμασε κανένα wipe cache και davik cache, εάν έχεις twrp και έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση, εάν δεν στρώσει βάλε μια πιο πρόσφατη ρομ, διότι αυτές που έχεις, ναι μεν είχαν καλή διαχείρηση μπαταρίας αλλά έχαναν σε αυτό που αναφέρεις. Πάντως οι τελευταίες 6.3.3 και 6.2.25 είναι καλές κατά την γνώμη μου και στα δύο αυτά θέματα μπαταρίας και συνδεσιμότητας σε wifi δύκτιο.
Με wipe cache και dalvik δεν έχει φτιάξει, το έχω κάνει. Καθαρή εγκατάσταση είχε γίνει όταν πρωταγοράστηκε το καθένα, έκτοτε μπήκε dev πάνω σε dev 2-3 φορές με τα 2 προαναφερόμενα wipes. Αλλά πιστεύω είναι θέμα rom. Σκεφτόμουν την 6.3.3 αλλά με κρατάει το γεγονός ότι διάβασα στο διπλανό φόρουμ ότι το dolby atmos που προστέθηκε αύξησε την ένταση και χάλασε τις ειδοποιήσεις εφαρμογών. Ισχύει αυτό;
Σκεφτόμουν την 6.3.3 αλλά με κρατάει το γεγονός ότι διάβασα στο διπλανό φόρουμ ότι το dolby atmos που προστέθηκε αύξησε την ένταση και χάλασε τις ειδοποιήσεις εφαρμογών. Ισχύει αυτό;
Τι εννοείς χαλάει ειδιποιήσεις εφαρμογών; εμένα δουλεύουν άψογα.
Μελέτησε λιγό και θα σου πρότεινα ως εναλλακτική μια stable rom. Μια που δεν ψάχνεσαι για συνεχείς αναβαθμίσεις κάθε εβδομάδα, αφού από Δεκέμβριο δεν έχεις αναβαθμίσει.