Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H pechr έγραψε:

@makis1024 Χαχαχα ο επομενος οδηγος του @caeser θα ονομάζεται:
      "Καθαρη εγκατάσταση με τον βρωμικο τροπο" :lol:

Βρε σεις, αν όντως ήταν "dirty" αυτός ο τρόπος, τότε γιατί τα patch roms του MIUI_ART που προσφέρει στους VIPs να μην λέγονται "dirty updates"?

Μάλλον έχετε...ευαίσθητη μύτη! Χαχαχα!

• @caeser στα upgrade δεκτά αυτά που αναφέρεις, εδώ είχαμε όμως downgrade, εγώ την έχω πατήσει έτσι σε downgrade λόγω μη συμβατότητας driver, και αναγκάστηκα να κάνω καθαρή εγκατάσταση εκ νέου.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Παιδιά, εγώ αφού είδα κάποια θέματα με την 6.4.28 (κρασάρει η εφαρμογή μηνυμάτων) ξαναγύρισα στην 6.4.21 (την πέρασα από πάνω απλά).

Ήθελα να σημειώσω (προς τους δημιουργούς) ότι με παραξένεψε η μεγάλη διαφορά μεγέθους της νέας ΡΟΜ 6.4.28 (783 ΜΒ) σε σχέση με την προηγούμενη ΡΟΜ 6.4.21 (849 ΜΒ).....ίσως κάτι δεν περάστηκε στην καινούργια, λείπει και έχει θέματα.....

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H topmar έγραψε:

Παιδιά, εγώ αφού είδα κάποια θέματα με την 6.4.28 (κρασάρει η εφαρμογή μηνυμάτων) ξαναγύρισα στην 6.4.21 (την πέρασα από πάνω απλά).

Ήθελα να σημειώσω (προς τους δημιουργούς) ότι με παραξένεψε η μεγάλη διαφορά μεγέθους της νέας ΡΟΜ 6.4.28 (783 ΜΒ) σε σχέση με την προηγούμενη ΡΟΜ 6.4.21 (849 ΜΒ).....ίσως κάτι δεν περάστηκε στην καινούργια, λείπει και έχει θέματα.....

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

Κάνανε ότι λέω στο τοπικ με τα μαγείρεματα , αφαίρεσαν τους φακέλους arm και arm64 από το framework και από το plugin , γι'αυτο μίκρυνε ..
      Αλλά θέλει κάποιο edit στα jar για να ταιριάξουν όλα καλά , τουλάχιστον αυτό έκανα στο δικό μου ρομ ..
      Το'χω δοκιμάσει κι εγώ στη GTV και είχα προβλήματα χωρίς να πειράζουν τα jars

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ή 6.4.28 μου δημιουργεί και μένα αρκετά προβλήματα με εφαρμογές.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Επιβεβαιώνω και εγώ πολλαπλά προβλήματα "κρασαρίσματος" σε διάφορες εφαρμογές με την 6.4.28

Χαρακτηριστικό και επαναλαμβανόμενο για παράδειγμα ο τερματισμός του Google play όταν επιλέξεις να δεις τις λεπτομέρειες μιας εφαρμογής.

• RE: XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone

Ο/H mkasapidis έγραψε:

Ή 6.4.28 μου δημιουργεί και μένα αρκετά προβλήματα με εφαρμογές.

Ο/H deltaman έγραψε:

Επιβεβαιώνω και εγώ πολλαπλά προβλήματα "κρασαρίσματος" σε διάφορες εφαρμογές με την 6.4.28

Χαρακτηριστικό και επαναλαμβανόμενο για παράδειγμα ο τερματισμός του Google play όταν επιλέξεις να δεις τις λεπτομέρειες μιας εφαρμογής.

Αν θέλετε την 6.4.28 λειτουργική κατεβάστε το παρακάτω ρομ ..
      Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ , αφαιρέθηκαν κάποιοι φάκελοι από τη ρομ χωρίς ν'αλλαχτουν τα jar και έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα που ειχε το δικό μου ρομ όταν δοκιμασα το ίδιο κόλπο ..
      Τώρα πια δεν υπάρχουν βέβαια ..

Update σε 6.4.28 για RedmiNote2 Hermes....

DOWNLOAD
      RedmiNote2 Hermes 6.4.28
      Στα downloads , εδώ ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ermes-MiUi7-6-4-28/#files

Δοκιμαστε το , ίσως σωθείτε από κάποια προβλήματα ...
      Φλασαρισμα κατευθείαν πάνω από GTV για δοκιμη , δεν χάνεται τίποτα κι αν τα προβλήματα συνεχιστούν ξαναμπαινει η GTV από πάνω ...
      Μία δοκιμή θα'ναι ότι πρέπει , παρόμοια προβλήματα με αυτά που αναφέρεται εδώ δεν υπάρχουν στη συγκεκριμένη ρομ ..
      Μπορεί να δοκιμαστεί όπως είπα και χωρίς full wipes ..

• Διαφήμιση
    • Παιδιά μία γενική ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί πολλές φορές.

Κινητό με clean install που δουλεύει άριστα ολο αυτό το καιρό , με έκδοση dev 6.1.21 , μπορεί να γίνει αναβάθμιση μέσα από το κινητο;
      Να γίνω και πιο συγκεκριμένος, κατεβαζω το αντίστοιχο latest update και κάνω manual update μέσω του updater.
      Θα χάσω τυχον αρχεία και εφαρμογές και θα πρέπει πάλι όλα από το μηδέν η οχι;

Ευχαριστώ πολύ !

• Ο/H PetranEVO έγραψε:

Παιδιά μία γενική ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί πολλές φορές.

Κινητό με clean install που δουλεύει άριστα ολο αυτό το καιρό , με έκδοση dev 6.1.21 , μπορεί να γίνει αναβάθμιση μέσα από το κινητο;
      Να γίνω και πιο συγκεκριμένος, κατεβαζω το αντίστοιχο latest update και κάνω manual update μέσω του updater.

Ευχαριστώ πολύ !

Το κάνεις όπως λες και δεν χάνεις τίποτα.

Redmi Note 2 Rom 7.2.3
    • Ο/H chrdes έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ !

Redmi Note 2 Rom 7.2.3

Παρά πολύ όμορφα. Μόνο αν θελησω να περάσω stable θα πρέπει να κάνω clean install σωστά;

• Ο/H PetranEVO έγραψε:

Ο/H chrdes έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ !

Redmi Note 2 Rom 7.2.3

Παρά πολύ όμορφα. Μόνο αν θελησω να περάσω stable θα πρέπει να κάνω clean install σωστά;

Σωστά. Κάνεις factory reset και χάνεις τα δεδομένα. Αν θέλεις κράτα backup.

Redmi Note 2 Rom 7.2.3
    • Διαφήμιση
    • XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone

ΛΥΣΗ 2 ΓΙΑ ΤΗΝ 6.4.28 GTV
      Όσοι δε θέλουν να φλασαρουν το δικό μου ρομ για οποιοδήποτε λόγο μπορεί να φανταστούν , υπάρχει και η λύση του φτιαξτε το μόνοι σας ...

Κατεβαστε το ρομ για το Hermes από δω .. xiaomi.eu_multi_hermes_6.4.28_v7-5.0.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device
      Αυτό το ρομ από την Xiaomi eu , είναι και το ρομ που χρησιμοποιούμε όλοι σαν base για να φτιάχνουμε custom roms , το GTV , το Πολωνικό , το Ιταλικό κ.λ.π. , χρησιμοποιούν αυτο το ρομ σαν base , εκτός από τους Ρωσσους που κάνουν δικιά τους δουλειά ...
      Θα έρθετε στο λινκ της υπογραφής μου για να δείτε screenshots και πώς αλλάζουμε πράγματα μέσα σ'ενα ζιπ ...
      Θ'ανοιξετε τα ζιπ της ρομ από το xiaomi eu 6.4.28 και απο την GTV 6.4.28 ..
      Θα βαλτε μέσα στο φάκελο framework τους φακέλους arm και arm64 που λείπουν από το GTV και θα σβήσετε τον φάκελο plugin από τη GTV και θα βαλτε τον φάκελο plugin από το xiaomi eu ..
      Κλειστε το GTV ζιπ και φλασαρετε ..
      Μπορείτε να κάνετε την ίδια διαδικασία και με τους φακέλους από την προηγούμενη GTV 6.4.21 , πάλι θα δουλέψει.
      αυτα τα κανουμε απο το xiaomi eu στο GTV και φλασαρουμε το GTV

ΛΥΣΗ 3
      Κατά τον προηγούμενο τρόπο μπορούμε να κάνουμε και το ανάποδο , για πιο προχωρημένους αυτο ...
      Βάζουμε μέσα στο ρομ της xiaomi eu , το build.prop , το settings.apk , το mms.apk , το υpdater script από την GTV , βάζουμε και τους φακέλους dolby , superuser , recovery , βαζουμε και μεσα στο φακελο data τον φακελο app και φλασαρουμε το ρομ της xiaomi eu ...
      αυτα τα κανουμε απο το GTV στο xiaomi eu και φλασαρουμε το xiaomi eu

EDIT
      Αυτά ειναι μόνο για όσους θελουν , ξέρουν κι ασχολούνται η θέλουν ν'ασχοληθουν ...
      Όρεξη να'χετε ...