Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Χαχα ...
Δεν έχει να κάνει με κάποιο προγραμματισμό και δεν είμαι προγραμματιστής , κάποιοι φάκελοι λείπουν μέσα από το ρομ.
Όσοι παρακολουθούν το τοπικ με τα μαγείρεματα και φλασαρουν το Custom rom , το'χουνε ήδη δει αυτό το έργο , το'χουμε δοκιμάσει κι εμείς και είχαμε ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με κρασαρισματα εφαρμογών και του playstore στα "περισσότερα" ...
Τώρα αν φαίνεται βουνό να βάλεις 3 φακέλους σ'ενα ζιπ η να θέλει κάποια εξειδίκευση , βάζουμε κατευθείαν το Custom , το είπα αλλωστε και σαν πρωτη λύση.
Με τον michael το είχαμε συζητήσει αυτό το θέμα με τους φακέλους arm και arm64 και μου είχε πει ότι καλύτερο θα ήταν να μην διαγραφούν οι φάκελοι διότι θα δημιουργουσαν προβλήματα και όντως είχε δίκιο .
Του είχα εξηγήσει όμως ότι μπορεί να γίνει η διαγραφή των φακέλων αν επεξεργαστούν και τα jar και όπως το'χω κάνει στο Custom και παρ'οτι δεν έχω μέσα τους φακέλους αυτούς το τηλ... δουλεύει χωρίς πρόβλημα.
Το δοκιμασαμε πριν δύο βδομάδες με τα παιδιά χωρίς αλλαγή στα jar και είχαμε τα προβλήματα που λέτε εσείς τώρα.
Και για το θέμα downgrade , θα συμφώνησω μαζί σου , το σύνηθες είναι να μην αναγνωρίζει σιμ και έτσι το τηλ.. γίνεται άχρηστο , δεν επανέρχεται ούτε με φλασαρισμα του τελευταίου ρομ , αν δεν έχεις backup αναγκαστικά πας για clean install ..
Τώρα πως έκατσε αυτό στον caeser δεν μπορώ να το εξηγήσω , εγώ θα'παιζα κι ένα τζόκερ μεθαύριο , ποιος ξέρει ίσως είναι η βδομάδα του :p
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
OffTopic
Τη rom είπαμε...τη...she's a lady
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Και για το θέμα downgrade , θα συμφώνησω μαζί σου , το σύνηθες είναι να μην αναγνωρίζει σιμ και έτσι το τηλ.. γίνεται άχρηστο , δεν επανέρχεται ούτε με φλασαρισμα του τελευταίου ρομ , αν δεν έχεις backup αναγκαστικά πας για clean install ..
Τώρα πως έκατσε αυτό στον caeser δεν μπορώ να το εξηγήσω , εγώ θα'παιζα κι ένα τζόκερ μεθαύριο , ποιος ξέρει ίσως είναι η βδομάδα του :p
Επίσης όπως είπα χθες στη συζήτηση, αυτό το κάνω συχνά-πυκνά και μάλιστα έτυχε να το κάνω και το Μ. Σάββατο, σε Redmi Note 2, όταν πήγα "μπρος -πίσω" κάμποσες φορές, λόγω του bug, "τριμερής κλήση". Επίσης αυτό το έχω κάνει, κατά καιρούς, σε 6 διαφορετικά μοντέλα συσκευών μέχρι τώρα. Προς το παρόν δεν το έχω κάνει ακόμα στο Redmi 3 που έχω στη κατοχή μου, επειδή δεν χρειάστηκε ακόμα. Σε κανένα και ΠΟΤΕ δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό πρόβλημα!
Τέλος δύο χρόνια τώρα έχει τύχει κάμποσες φορές να βγει μια buggy rom και οι χρήστες να κάνουν ΟΜΑΔΙΚΑ downgrade και να επιτρέψουν στη ρομ της προηγούμενης βδομάδας με τον ίδιο επίσης τρόπο! Είναι πολύ πιθανό να το έχεις ζήσει και εσύ αυτό.
Λες όλοι όσοι το έχουν κάνει αυτό μετά να τρέχανε στα πρακτορεία να παίξουν Τζόκερ?
Τι άλλο να σου πω? Εγώ δεν είμαι ούτε "ειδικός", ούτε "Developer", αλλά ένας απλός Beta tester χρήστης και δεν έχω απολύτως κανένα λόγο να διεστραυλώσω την αλήθεια, από αυτό που πραγματικά έχει συμβεί! Άλλωστε γιατί να έκανα ένα τέτοιο πράγμα? -
Ναι, έκανα απλά downgrade στην προτελευταία 6.4.21 απλά περνώντας την από πάνω από την 6.4.28.....όλα δουλεύουν ρολόι....
YΓ: @caeser Πες και σε μένα τα νούμερα του Joker φίλε....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H gkalen έγραψε:
Και μη ξεχνάς! Ο @caeser το έχει πει καιρό τώρα... Η ρομ είναι θηλυκό, όχι ουδέτερο. -
@caeser
Δεν λεω ότι κανείς κάπου λάθος , απλά εμένα δε μου'χει τύχει ποτέ σε downgrade να δουλεύει η Σιμ ..
Τώρα τι παίζει δεν ξέρω , κι εγώ λέω αυτό που έχει τύχει σε μένα πολλές φορές , ΝΟ Σιμ δηλαδή μετά από downgrade.
Το ότι δουλεύει το ρομ κανονικά μετά από downgrade δεν το'χω δει πολλές φορές , ισα-ισα το αντίθετο.
Ακόμα και στους οδηγούς για downgrade σε Miui λέμε για clean install αν θυμάμαι καλά .
Βέβαια όπως βλέπω στο RN2 κάνετε μπρος-πισω χωρίς πρόβλημα , αυτό είναι καλό και όχι κακό .
Δεν αμφισβητω τίποτα από αυτά που λες πάντως , το τζόκερ ήταν χαριτολογώντας γιατί εμένα δε μου'χει κάτσει ποτέ downgrade. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@caeser
Δεν λεω ότι κανείς κάπου λάθος , απλά εμένα δε μου'χει τύχει ποτέ σε downgrade να δουλεύει η Σιμ ..
Τώρα τι παίζει δεν ξέρω , κι εγώ λέω αυτό που έχει τύχει σε μένα πολλές φορές , ΝΟ Σιμ δηλαδή μετά από downgrade.
Το ότι δουλεύει το ρομ κανονικά μετά από downgrade δεν το'χω δει πολλές φορές , ισα-ισα το αντίθετο.
Ακόμα και στους οδηγούς για downgrade σε Miui λέμε για clean install αν θυμάμαι καλά .
Βέβαια όπως βλέπω στο RN2 κάνετε μπρος-πισω χωρίς πρόβλημα , αυτό είναι καλό και όχι κακό .
Δεν αμφισβητω τίποτα από αυτά που λες πάντως , το τζόκερ ήταν χαριτολογώντας γιατί εμένα δε μου'χει κάτσει ποτέ downgrade.
Βρε συ, μήπως τελικά οφείλεται στο γεγονός ότι εμείς χρησιμοποιούμε θηλυκή ρομ, ενώ εσύ ουδέτερη? Χαχαχαχα!
(Εεεεε...τι? Μόνοι οι άλλοι θα σου την "λένε" για εκείνο το άρθρο "ΤΟ" που βάζεις μπροστά από την λέξη "ρομ"? Να σε πειράξω και γω λίγο... )
Σοβαρά τώρα... αυτό το πρόβλημα με το downgrade συμβαίνει με την δική σου rom ή με την GTV?
Επειδή εγώ τουλάχιστον δεν έχω κάνει downgrade με τη δική σου, αλλά μόνο με τη GTV (και πάντα Developer εννοείται!) -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Επίσης όπως είπα χθες στη συζήτηση, αυτό το κάνω συχνά-πυκνά και μάλιστα έτυχε να το κάνω και το Μ. Σάββατο, σε Redmi Note 2, όταν πήγα "μπρος -πίσω" κάμποσες φορές, λόγω του bug, "τριμερής κλήση". Επίσης αυτό το έχω κάνει, κατά καιρούς, σε 6 διαφορετικά μοντέλα συσκευών μέχρι τώρα. Προς το παρόν δεν το έχω κάνει ακόμα στο Redmi 3 που έχω στη κατοχή μου, επειδή δεν χρειάστηκε ακόμα. Σε κανένα και ΠΟΤΕ δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό πρόβλημα!
Τέλος δύο χρόνια τώρα έχει τύχει κάμποσες φορές να βγει μια buggy rom και οι χρήστες να κάνουν ΟΜΑΔΙΚΑ downgrade και να επιτρέψουν στη ρομ της προηγούμενης βδομάδας με τον ίδιο επίσης τρόπο! Είναι πολύ πιθανό να το έχεις ζήσει και εσύ αυτό.
Λες όλοι όσοι το έχουν κάνει αυτό μετά να τρέχανε στα πρακτορεία να παίξουν Τζόκερ?
Τι άλλο να σου πω? Εγώ δεν είμαι ούτε "ειδικός", ούτε "Developer", αλλά ένας απλός Beta tester χρήστης και δεν έχω απολύτως κανένα λόγο να διεστραυλώσω την αλήθεια, από αυτό που πραγματικά έχει συμβεί! Άλλωστε γιατί να έκανα ένα τέτοιο πράγμα?
@caeser οι προθέσεις μου δεν ήταν να αμφισβητήσω τις γνώσεις σου ούτε βέβαια και να σε μειώσω, όπως σίγουρα και του @gkalen , ξέρεις τουλάχιστον εσύ πόσο σε εκτιμώ. Το ότι έκανες downgrade με τον τρόπο που το έκανες, όπως και οι άλλοι δεν το αμφισβητώ. Έμένα δεν μου είχε κάτσει, παλαιότερα βέβαια.
Εδώ είμαστε για να συζητήσουμε, οι γνώσεις μου είναι πολύ κάτω του μετρίου, δεν το παίζω γνώστης.
Συγνώμη εάν σε έθιξα, απλά ήταν μια εμπειρία μου που ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας περί downgrade.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H makis1024 έγραψε:
@caeser οι προθέσεις μου δεν ήταν να αμφισβητήσω τις γνώσεις σου ούτε βέβαια και να σε μειώσω, όπως σίγουρα και του @gkalen , ξέρεις τουλάχιστον εσύ πόσο σε εκτιμώ. Το ότι έκανες downgrade με τον τρόπο που το έκανες, όπως και οι άλλοι δεν το αμφισβητώ. Έμένα δεν μου είχε κάτσει παλαιότερα, βέβαια.
Εδώ είμαστε για να συζητήσουμε, οι γνώσεις μου είναι πολύ κάτω του μετρίου, δεν το παίζω γνώστης.
Συγνώμη εάν σε έθιξα, απλά ήταν μια εμπειρία μου που ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας περί downgrade.
...I LOVE YOU ρε, και σένα και τον @gkalen και δεν το είδα "ανταγωνιστικά" το θέμα!
Άλλωστε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ότι είμαστε εδώ να ανταλλάσσουμε απόψεις και εμπειρίες! Για να το λέτε ότι σας έχει κάτσει "στραβή" σαφώς και έτσι είναι. Ούτε εγώ σας αμφισβήτησα και γι'αυτό ρώτησα τον @gkalen με ποιά ρομ συνέβει το "κακό", τουλάχιστον να το ξέρουμε...
........XAXAXAXAXA! -
@caeser
Εμένα δε μου'χει κάτσει downgrade σε κανένα Miui rom , από όπου κι αν προέρχεται.
Αυτό με το ΤΟ και ΤΗ , δεν το πολυκοιταω , όπως κάτσει και γραφτεί ,χαχα ...
Όντως μου φαίνεται περίεργο που δούλευει το downgrade και δεν έχει σχέση με το τι γνωρίζει ο καθένας , όπως είπα σ'εμενα δεν έχει κάτσει ούτε σε άλλη συσκευή ...
Νομίζω με το Redmi2 δεν το'χω δοκιμάσει .
Θα το δοκιμασω μόλις έχω χρόνο και θ'αναφερω ..
@makis1024
Συμπασχω μαζί σου , χαχα ...
Εσένα όμως τώρα θα δουλέψει , αλλά τουλάχιστον το'χεις πάθει κι εσύ παλιότερα και ξέρεις ..
EDIT
Και σαφώς δεν ερχόμαστε σε αντιπαράθεση , απλά συζητάμε και λέμε τις εμπειρίες μας όπως λέει κι ο caeser ..
Κάποια πράγματα δεν είναι θέμα γνώσεων αλλά εμπειριών ..
Επί τη ευκαιρία , δε δίνεις και 5 νούμερα κι ένα τζόκερ , μπας και επειδή το παρακουβεντιασαμε κάτσει τίποτα , χαχαχαχα ...
Και μας βλέπω την παρασκευή να γίνει η συνάντηση στα κεντρικά του οπαπ -
Κι εγώ πρώτη μου φορά έκανα downgrade να δω τι γίνεται, μιας και η τελευταία ρομ είχε bugs (μου φτάνουν τα bugs που δεν έχουν διορθώσει ακόμα οι Κινέζοι εδώ και πολλές rom, δεν θελω άλλα).
Όντως το τηλέφωνο συνεχίζει να δουλεύει κανονικά. Πάντως αρχίζω να "φορτωνω". Αντί να φτιάχνουν χαλαν οι Κινέζοι προγραμματιστες της Xiaomi.
Ούτε τις διακοπές του bluetooth έφτιαξαν, ούτε τις διακοπές του φορητού hotspot. Απλά στην τελευταία ρομ φορτωσαν κι άλλα bugs.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα