εγώ ανέβηκα στην σκάλα να διορθώσω το ντουί της λάμπας που βραχυκύκλωνε έχοντας το κινητό στο στόμα στερεωμένο με τα δόντια και αναμμένο τον φακό για να μου φέγγει , καθώς πασπάτευα με το κατσαβίδι με ρωτάει η σύζυγος εάν αργήσω και εγώ αφού έριξα το κλασικό μπινελίκι καί δάγκωσα δύο φορές την οθόνη και το καπάκι με τις δύο λέξεις που είπα το κινητό έπεσε από ύψοσ 2,80-2,90 μέτρων χτυπώντας στο πάτωμα , αποτέλεσμα δύο δαγκωνιές και μία αναπήδηση στο πάτωμα δίχως γρατσουνιά , υπόψιν ο φακός συνέχισε να ανάβει ................ οπότε τελείωσα και την δουλειά μου .
Εγω πάντως με ελάχιστη κ πολύ προσεχτική χρήση σαν 2ο κινητό, έχω αλλάξει 3 οθόνες χωρίς να έχει πέσει ποτέ,κ τις 3 πρόβλημα το digitizer!!Ή γυναίκα μου που του έχει βγάλει τα ματια,με πεσιματα κ υπερβολική χρήση δεν έχει πάθει τίποτα!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Ύστερα από ένα+ χρόνο συμβίωσης με το Hermes, μάλλον μου έμεινε στα χέρια. Την Παρασκευή που μας πέρασε, και ενώ το κινητό λειτουργούσε κανονικά (εκτός από το bug με την μπαταρία, αλλά αυτό είναι γνωστό θέμα), σε μία δόση το βγάζω από την πίσω τσέπη του παντελονιού μου και είδα ότι είχε κλείσει μόνο του. Το κινητό από τότε δεν ξανάνοιξε ποτέ, ανεξάρτητα το πόση ώρα κρατούσα πατημένα τα power ή power + volume down, με ή και χωρίς μπαταρία και γενικότερα με οποιοδήποτε τρόπο κατάφερα να βρω. Το κινητό δεν το βλέπει ο υπολογιστής (δεν είναι θέμα του υπολογιστή γιατί με αυτόν του έχω κάνει fastboot πριν λίγο καιρό) και όταν το συνδέω στο ρεύμα δεν ανάβει το LED. Το άφησα κάποιες αρκετές ώρες στο ρεύμα μήπως και ξεφορτίστηκε εντελώς και χρειάζονταν γερή δόση ρεύματος για να συνέλθει, αλλά πάλι τίποτα. Επίσης το Σαββατοκύριακο το άνοιξα για να δω αν έχει ξεσυνδεθεί κάνα καλώδιο, αλλά δεν είδα κάτι.
Το κινητό μάλλον πέθανε, και με μία αναζήτηση που έκανα στο forum, ένα παιδί που είχε το ίδιο θέμα εν τέλει δεν κατάφερε να το φτιάξει, απλά γράφω μήπως έχει κάποιος κάποια άλλη ιδέα που μου έχει ξεφύγει.
Να πω ότι το μόνο ατόπημα που θυμάμαι να έκανα με το κινητό την Παρασκευή είναι ότι, επειδή το είχα στη πίσω τσέπη, όπως πήγα να καθίσω έκατσα πάνω του, αλλά είχε συμβεί κι άλλες φορές και δεν είχε πάθει κάτι.
Το κινητό ήταν φρεσκοfastbootαρισμένο, με την Ελληνική 8.1.3.0, root και xposed, αν και δεν νομίζω ότι έχει σημασία.