@NasDriver Κι εμένα στο hardware πάει το μυαλό μου, μιας κι έχω αποκλίσει όλα τα υπόλοιπα.
@nickkon έχω δοκιμάσει και με την μαμήσια και με την Nohon, και το έχω αφήσει και με τις δύο πολλές ώρες στην μπίζα, ή με καθόλου μπαταρία, αλλά πάλι τίποτα.
@billucky μια γρήγορη ματιά που έριξα βρήκα αυτό που λες κι εσύ. Εγώ είχα το Prime και η αλήθεια είναι ότι με είχε βολέψει ο αποθηκευτικός του χώρος
Anyway, μάλλον έχω καλύψει όλα τα πιθανά σενάρια και όλα δείχνουν προς μια κατεύθυνση..
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Συμφωνώ με τον @billucky, και πέρα από αυτό αν ήταν η οθόνη φαντάζομαι θα έκανε αυτήν τη δόνηση που κάνει όταν ανοίγει, απλά δε θα έδειχνε τίποτα. Η έστω θα το έβλεπε ο υπολογιστής.
Το κακό είναι ότι το έπαθε ενώ δεν το είχα στα χέρια μου και δεν μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.
Μου έτυχε αυτό σε τηλέφωνο φίλου.
Το είχε και αυτός στην πίσω τσέπη και πήρε κλίση(σαν μπανάνα φαντάσου αλλά όχι τόσο έντονα !!!).Έφερα το παράδειγμα της μπανάνας για να καταλάβεις περίπου την εικόνα)
Άσε το τηλέφωνο με την πλάτη,πάνω σε ένα τραπέζι ή κάπου επιπεδο τελείως και δες προσεκτικά αν έχει πάρει κλίση.
Αν είναι σαν καραβάκι/σαν γόνδολα.
Στου φίλου,όταν έπιανες το τηλέφωνο από τις άκρες και το πίεζες από την πλάτη του (πλαστικό/πίσω καπάκι) προς τα επάνω-κρατώντας "κόντρα" με τα δάχτυλα ,σαν να προσπαθείς να το ισιώσεις δηλαδή....Άνοιγε/λειτουργούσε το τηλέφωνο.
Καλημέρα παιδιά.Η εφαρμογή Άλμπουμ κολλάει πολλές φορές και μερικές φορές κρασάρει κιόλας.Υπάρχει κάποια λύση για αυτό?Έχω κάνει clear cache της εφαρμογής και έχω κάνει και wipe cache/dalvik χωρίς να διορθωθεί
edit : Έφταιγε η SD τελικά.Την έβγαλα τελείως και δουλεύει κανονικά
παιδια ξερει κανεις να μου πει πως να ψαξω να βρω το μαυρο εσωτερικο καπακι που καλυπτει το εσωτερικο του τηλεφωνου; αυτο με τις 11 βιδουλες; το εσπασα προσπαθωντας να το βγαλω να κουμπωσω την κεραια που ξεκουμπωθηκε (δεν ξερω πως). φυσικα το ξαναεβαλα και ειναι μια χαρα, αλλα μονο με την ιδεα οτι ειναι σπασμενο μ ενοχλει. το ψαχνω σαν back cover αλλα βρισκω μονο το εξωτερικο καπακι της συσκευης. πως αλλιως να το ψαξω;
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
παιδια ξερει κανεις να μου πει πως να ψαξω να βρω το μαυρο εσωτερικο καπακι που καλυπτει το εσωτερικο του τηλεφωνου; αυτο με τις 11 βιδουλες; το εσπασα προσπαθωντας να το βγαλω να κουμπωσω την κεραια που ξεκουμπωθηκε (δεν ξερω πως). φυσικα το ξαναεβαλα και ειναι μια χαρα, αλλα μονο με την ιδεα οτι ειναι σπασμενο μ ενοχλει. το ψαχνω σαν back cover αλλα βρισκω μονο το εξωτερικο καπακι της συσκευης. πως αλλιως να το ψαξω;
Middle housing cover
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk