Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H Panos_G έγραψε:
Μπα δεν πιστευω γτ μπηκα και απενεργοποιησα γενικα τις λειτουργιες προγραμνματιστη και παλι μου το κανει.
Μου γινεται οπουδηποτε (παιχνιδια,πληκτα για τηλεφωνο,επιφανεια εργασιας κλτ). Να δοκιμασω να απεγκαταστησω τον chrome??Να του περασω καινουρια rom??
Τσεκαρε στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές , να είναι όλα όπως τα βλέπεις στα screenshots.
Μήπως έχεις ενεργοποιησει το strict mode
Αυτό θα μπορούσε να γίνει αν έχεις αλλάξει κάτι στο build.prop , αλλά επειδή δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο , τότε είναι από κάποια ρύθμιση.
Αν δε το βρίσκεις με τίποτα τότε πας για Ρομ , δε διόρθωνεται αλλιώς.π
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H Panos_G έγραψε:
Μπα δεν πιστευω γτ μπηκα και απενεργοποιησα γενικα τις λειτουργιες προγραμνματιστη και παλι μου το κανει.
Μου γινεται οπουδηποτε (παιχνιδια,πληκτα για τηλεφωνο,επιφανεια εργασιας κλτ). Να δοκιμασω να απεγκαταστησω τον chrome??Να του περασω καινουρια rom??
Αυτό θα μπορούσε να γίνει αν έχεις αλλάξει κάτι στο build.prop , αλλά επειδή δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο , τότε είναι από κάποια ρύθμιση.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H Panos_G έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H Panos_G έγραψε:
Αν δε διορθώθηκε , κάνε ένα reboot πρώτα.
Ήταν πειραγμενο τίποτα???
Έχεις twrp ???
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H Panos_G έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H Panos_G έγραψε:
Ήταν πειραγμενο τίποτα???
Έχεις twrp ???
δεν εχω πειραξει καθολου το κινητο εγω αλλα για να εχουν περασει αυτην την εκδοση μεσω vickmall μαλλον το εχουν πειραξει.
Μετα το reboot αφου εχω απεγκαταστησει και chrome.Δεν εχει κανει τιποτα ακομη και λιγο game κτλ. Μαλλον εστρωσε. θα ξανα εγκαταστησω chrome να δω τι γινεται. ευχαριστω. -
Ναι , τσεκαρε το με το chrome , πράγμα που το θεωρώ περίεργο .
Σ'εμενα μου'χει τύχει ακριβώς το ίδιο , αλλά λόγω του ότι έκανα αλλαγές στο build.prop που είχαν σχέση με τα developer options .
Ελπίζω να έστρωσε τώρα και να μην ήταν το chrome το πρόβλημα.
Αν ήταν θα στο έκανε από την οθόνη του πιν δε θα σε περίμενε να παίξεις και παιχνίδια.
Ο/H gkalen έγραψε:
Ναι , τσεκαρε το με το chrome , πράγμα που το θεωρώ περίεργο .
Σ'εμενα μου'χει τύχει ακριβώς το ίδιο , αλλά λόγω του ότι έκανα αλλαγές στο build.prop που είχαν σχέση με τα developer options .
Ελπίζω να έστρωσε τώρα και να μην ήταν το chrome το πρόβλημα.
Αν ήταν θα στο έκανε από την οθόνη του πιν δε θα σε περίμενε να παίξεις και παιχνίδια.
-
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H Takaros90 έγραψε:
παιδια καλησπέρα εχω το redmi note 2
Μην κρίνεις για να μην κριθείς!!! -
Παιδιά καλησπέρα επιτέλους σημερα μου ηρθε και μενα η νεα συσκευη και ετοιμαζομαι να της βαλω την ελληνικη ρομ πριν ομως ξεκινησω και για να μην κανω καμια πατατα θα ηθελα εσεις που τις εχετε δουλεψει ολες τοσο καιρο ποια πιστευεται πως ειναι η καλυτερη και πιο σταθερη εως τωρα να βαλω κατευθειαν αυτη? Και δευτερον απο οτι ειδα στα γρηγορα που το εψαξα δεν εχει η συσκευη gesture και πρέπει να πατας συνεχως το πλητρο on off για να αναβει η οθόνη η εχει καπου και δεν το είδα?
-
καλησπέρα σας
εχω ένα θεματακι με το πληκτρολογιο
όταν μπαινω στις επαφες να ζητησω να γραψω ένα ονομα δεν μου ανεβαζει το πληκτρολογιο
αυτό το παρατηρησα στις δυο τελευταίες ρομ 6.2.25 και 6.3.3
όταν το κανω επανεκκινηση επανέρχεται αλλα μου το κανει αρκετες φορες
επισης όταν κανω επανεκκινηση μου βγαζει στις ειδοποιήσεις ένα <<η καρτα σιμ είναι μη ενεργη. συγχρονισμοςαρχειου κλησεων>>
χωρις να εχω παρατηρησει καποιο πρόβλημα σβηνοντας το
ξερει καποιος κατι?there is two kind of people
these who likes me and the rest who can go to hell...!!! -
Με γεια το νεο σου εργαλείο. Βάλε την τελευταία developer αφου διαβάσεις τα πάντα από το πρώτο θέμα.
Οχι δεν έχει tap to open ή όπως αλλιώς τι λένε, αλλά έχει εφαρμογή που με λίγο παιδεμα και δοκιμή το τηλέφωνο σου αναβοσβήνει οπότε θες εσύ χωρίς καν να πατας κουμπιά ή οθονη.
Είναι το gravity screenΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα