Ο/H stefanos1985 έγραψε:
το πιο πιθανό είναι να μην πατάει καλά το καλώδιο που συνδέει το μικρόφωνο με την κεραία τού κινητού.
μήπως δεν σε ακούνε και καλά όταν μιλάς ?
Βρηκα και την παραθεση επιτελους!!!Ο/H stefanos1985 έγραψε:
το πιο πιθανό είναι να μην πατάει καλά το καλώδιο που συνδέει το μικρόφωνο με την κεραία τού κινητού.μήπως δεν σε ακούνε και καλά όταν μιλάς ?Ο/H nikourkou έγραψε:
Γεια χαρα σε ολους...αγορασα το NOTE 2/PRIME απο Vickmall περιπου πριν 6 μηνες και απο την αρχη αντιμετωπιζω ενα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προβλημα με το σημα..ειναι λιγα τα σημεια που βρησκει καλο σημα και ειδικα σε χωρους οπως η δουλεια μου(Μαραθωνας-τσεκαρισμενο παρολαυτα αρκετες κιολασ φορες με αρκετους συναδερφους που επισης εχουν την Vodafone ως παροχο,το δικο μου νεκρα ενω αυτοι καμπανα!)και πολλα αλλα μερη περισσοτερο στην Αθηνα οπου και μενω αλλα και στην επαρχια οπου κι εκει συνεχιζει να το εμφανιζει με τις ιδιες διαφορες σε σχεση με τους αλλους Vodafonistes που το εχω συγκρινει.Εχω ηδη δωσει αρκετο χρονο με τις διαφορες αλλαγες των rom που εχω κανει(αυτη την στιγμη εχω περασει την 6.3.3 Developer εδω και ενα περιπου μηνα αλλα και παλι καμια διαφορα)μεσω ενος φιλου που κατι σκαμπαζει απο αυτες τις διαδικασιες γιατι εγω δεν,αλλα η υπομονη μου φτανει στο τελος της.Οι γνωστες δωστε τα φωτα σας μηπως και δω λιγο σημα και δεν παει ακλαφτο μιας που κατα τα αλλα αξιζει τα λεφτα του.
Μου εχουν πει οτι δεν με ακουνε καλα οταν το σημα ειναι ασθενες.Αν ειναι το καλωδιο που λες,θεωρεις οτι ειναι κατι που μπορει να διωρθωθει απο καποιον εδω,η μηπως θα πρεπει να τους το στειλω πισω;και αυτο ειναι κατι που αναρωτιεμαι εδω και λιγο καιρο..να τους το πω μηπως μου στειλουν καποια αλλη ιδια συσκευη;