Καλησπέρα στην παρέα θελώ να βάλω την νέα ελληνική ROM. το κινητό που έχω στα χέρια μου είναι το Xiaomi Redmi Note 2 Octa core 2,2Ghz Ram 2gb και 32GB εσωτερικός χώρος με εκδοση MIUI 7 by xiaomi.eu 5.10.16/ Developer. Ποιά εκδοση θα ήτανε καλύτερο να βάλω γιατι από ότι είδα η τελευταία έχει τα θεματάκια της .Από την εγκατεστημένη ROM έχουν αφαιρεθεί απο τους κινέζους μερικές εφαρμογές π.χ. το FM radio δεν υπάρχει και δεν λειτουργεί ,το IR control δεν υπάρχουν καν οι εφαρμογές ..... άρα IR δεν υπάρχει . Αν η τελευταία ROM έχει τα θέματα της που μπορούμε να βρούμε την προηγούμενη ή να περιμένουμε για την επόμενη; Ευχαριστώ
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H themakos66 έγραψε:
οπότε προχώρησα σε καθαρή εγκατάσταση με fastboot rom και ησύχασα και επειδή ήταν μεγάλο σαββατο μόλις που πρόλαβα την ανάσταση !!!!!!!!
Πες την αλήθεια Θέμη
Έγινες eggsholic -
@paolo75gr
Ας πάμε στο βασικότερο, θέλεις δικαιώματα root ?
Αν θέλεις μπορείς να βάλεις την αντίστοιχη ελληνική developer που έχει προνόμια root χωρίς να χρειάζεσαι extra εφαρμογή όπως SU. Καλεί έχει αποδειχτεί η 6.4.21, σε εμένα τουλάχιστον.
Αν δεν θέλεις δικαιώματα root, μπορείς να βάλει την ελληνική stable, δεν έχω δοκιμάσει όμως stable και δεν μπορώ να σου πω ποια είναι καλύτερη.
Ο μόνος λόγος που προτείνω ελληνική ρομ και όχι official ή global ή κάποια άλλη, είναι επειδή μέσα από το φόρουμ θα είναι ποιο εύκολο να εντοπίσεις αν κάποιο πρόβλημα προέρχεται από την ρομ ή από την συσκευή (θα έχουν και άλλοι χρήστες το ίδιο πρόβλημα αν είναι της ρομ).
Ότι και εάν διαλέξεις εδώ ήμαστε να βοηθήσουμε -
Και εμένα η 6.4.28 μου δημιουργεί πολλά προβλήματα κρασαρει εφαρμογές τις οποίες έχω πληρώσει σαν συνδρομή τους έστειλα μήνυμα και μου είπαν οτι δεν έχουν πρόβλημα και ότι το πρόβλημα είναι δικό μου. το τηλέφωνο σε πολλές εφαρμογές μου λέει να στείλει μήνυμα στην mi διότι αντιμετώπισε πρόβλημα! θα περιμένω να βγει η νεα να δω τι γίνετε
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Και εμένα η 6.4.28 μου δημιουργεί πολλά προβλήματα κρασαρει εφαρμογές τις οποίες έχω πληρώσει σαν συνδρομή τους έστειλα μήνυμα και μου είπαν οτι δεν έχουν πρόβλημα και ότι το πρόβλημα είναι δικό μου. το τηλέφωνο σε πολλές εφαρμογές μου λέει να στείλει μήνυμα στην mi διότι αντιμετώπισε πρόβλημα! θα περιμένω να βγει η νεα να δω τι γίνετε
Να βάλεις stable.. Ποιος ο λόγος να υποστείς όλη αυτή την ταλαιπωρία για να κερδίσει η xiaomi? -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Έγινες eggsholic
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ο/H NasDriver έγραψε:
@paolo75gr
Ας πάμε στο βασικότερο, θέλεις δικαιώματα root ?
Αν θέλεις μπορείς να βάλεις την αντίστοιχη ελληνική developer που έχει προνόμια root χωρίς να χρειάζεσαι extra εφαρμογή όπως SU. Καλεί έχει αποδειχτεί η 6.4.21, σε εμένα τουλάχιστον.
Αν δεν θέλεις δικαιώματα root, μπορείς να βάλει την ελληνική stable, δεν έχω δοκιμάσει όμως stable και δεν μπορώ να σου πω ποια είναι καλύτερη.
Ο μόνος λόγος που προτείνω ελληνική ρομ και όχι official ή global ή κάποια άλλη, είναι επειδή μέσα από το φόρουμ θα είναι ποιο εύκολο να εντοπίσεις αν κάποιο πρόβλημα προέρχεται από την ρομ ή από την συσκευή (θα έχουν και άλλοι χρήστες το ίδιο πρόβλημα αν είναι της ρομ).
Ότι και εάν διαλέξεις εδώ ήμαστε να βοηθήσουμε
Αυτά με το su, το έγραψες για να προλάβεις τον @pechr ;
@themakos66 η χοληστερίνη έχει φτάσει το antutu score του κινητού σου με τόσα αυγά!!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
-
-
Ο/H MANVLIS έγραψε:
Ναι το δεύτερο στάδιο με την αναβάθμηση, μην βάλεις όμως την 6.4.28, η 6.4.21 μια χαρά ήταν. Καλορίζικο. Από την χαρά σου έβαλες τρεία λ στο πολλά, και ένα τρεία παραπάνω στο 32 gb.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
NasDriver λίγο με απασχολεί αν θα είναι root ή οχι αυτό που θέλω είναι να έχω όλες τις δυνατότητες του κινητού και να μην μου κολλάει . λοιπόν βλέπω ότι όλοι που έχουν βάλει την τελευταία έκδοση stable τους κολλάει.θέλω να βάλω την 6.4.21 αν δεν κάνω λάθος το νούμερο που την βρίσκω γιατι το λινκ έχει αντικατασταθεί με την νέα ROM;
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H MANVLIS έγραψε:
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Κατέβασα ήδη την 21, γιατί είχα δει για τα προβληματάκια. Είναι για ένα φίλο και μην κάνω καμία κοτσάνα και μπλέξουμε.
Ευχαριστώ συννονόματε!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα