Κατάλαβα!! Ωραία !! Σς ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας !!
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
μια τελευταια ερωτηση !! αν περασω Ελληνική Developer Fastboot rom θα μπορω μετα να κανω ινσταλλ αυτιν τν ρομ (xiaomi.eu_multi_hermes_5.12.31_v7-5.0.zip) πχ ή πρεπει αναγκαστικα ελλινικη ?
Η fastboot είναι φρέσκια και ή eu που αναφέρει ο @Xaris Skr είναι 5 μήνες πριν.
Είσαι σίγουρος για αυτό;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Αν και δεν είναι έτσι που εννοούσα (εννοώ μια συγκεκριμένη Ρομ αλλά την ευρωπαική σαν ευρωπαική) νομίζω πως μπορεί και έτσι να είναι οκ
Ας το μάθουμε όμως. Ρωτώντας πας στην πόλη έλεγαν οι παλιοί -
Δεν θα μιλήσω...... δεν θα........Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
@GR_Macedon
Χαχα , να μιλήσω εγώ ........
@Xaris Skr
Εχεις κάνει τα πάντα από χθες και συνεχίζεις να μιλάς για μία ρομ 6 μηνών ή οποία είναι και από το xiaomi eu ...
Ok , κι εμείς απο'κει παίρνουμε τις ρομ αλλά οι GTV roms είναι φτιαγμένες για μας με 160 χαρακτήρες στα sms και γενικά ότι πρέπει για κατόχους xiaomi από την Eλλαδα.
Τι κόλλημα έχεις φάει με την περσινή ρομ από xiaomi eu , δεν μπορώ να το καταλάβω.
Βάλε την τελευταία stable από το MIUI GR και θα'σαι μία χαρά , ότι προβλήματα έχεις θα στα λύνουμε εδώ πέρα , όπως ειδες και χθες εδώ λύθηκε το πρόβλημα σου και όχι από το xiaomi eu .
@mixaliscy
Θα συμφωνησω μαζί σου , προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ fastboot rom.
Σαφώς έχω εγκαταστήσει τα πάντα για να είμαι έτοιμος στη περίπτωση στραβης.
Και η περίπτωση στραβης είναι ο μόνος λόγος που θα εβαζα fastboot ρομ.
Μόνο αν δε μπορώ να επαναφερω το τηλ.. μου με άλλο τρόπο θα την χρησιμοποιησω η αν χρειάζεται αναγκαστικά για λόγους ξεκλειδωματος κ.λ.π.
Και θα χρησιμοποιούσα oποιαδήποτε version fastboot rom ,αρκεί να ξεμπρικαρα το τηλ..
Ο καθένας βέβαια κάνει ότι νομίζει καλύτερο , εγώ απλά λέω τι κάνω εγω. -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Αν και δεν είναι έτσι που εννοούσα (εννοώ μια συγκεκριμένη Ρομ αλλά την ευρωπαική σαν ευρωπαική) νομίζω πως μπορεί και έτσι να είναι οκ
Ας το μάθουμε όμως. Ρωτώντας πας στην πόλη έλεγαν οι παλιοί
Ηθελα να εστιασω στο οτι η fastboot rom ειναι απο τις τελευταιες εκδοσεις ενω βαζοντας μετα μια παλια rom ισως να εχει προβληματα.
Δεν το γνωριζω..
Απλα ρωταω μηπως γνωριζεις εσυ;
Μεχρι τωρα ειχαμε fastboot stable 7.0.6.0 οποτε οποιαδηποτε rom και να βαζαμε ηταν πιο φρεσκια απο αυτη.
Τωρα το πραγμα εχει αλλαξει.
Αν βαλεις την φρεσκια dev fastboot rom και απευθειας μια παλια rom προκειται για downgrade.
Σε αυτο το σημειο θελω να εστιασεις, αν μπορει να την βαλει απευθειας η χρειαστει πχ factory reset;
Αν και ρωτησα εσενα Μιχαλη , η ερωτηση ειναι ανοιχτη προς ολους αν γνωριζει κανεις και θελει να απαντησει..Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Σωστή η απορία, ίσως θα ήταν καλύτερα να έφτιαχνε ο @dnomikos μια dev gtv fastboot παλιά δηλ αντίστοιχη της 7.0.6.0, πρέπει να ήταν γύρω στην 5.12.31 που ότι ρομ και να βάλεις μετά να θεωρηθεί upgrade για να μην υπάρχει πρόβλημα με τους drivers.
Αν και εγκαθηστόντας την fastboot δεν χρειάζεται μετά factory reset για να περάσεις την gtv της επιλογής σου γιατί προέρχεσαι από καθαρή εγκατάσταση.
Ας μας πει ο @dnomikos την άποψή του για το θέμα, θα με ενδιέφερε εμένα προσωπικά.
Η ερώτηση είναι η εξής, υπάρχει πρόβλημα εάν η gtv dev rom που θα εγκαστήσουμε είναι προγενέστερη της fastboot rom που έχουμε εγκαταστήσει;
Proud member of xiaomi-miui.gr -
Καλημέρα παιδιά, είμαι στην 6.4.21 και θέλω να μάθω αν έχει διορθωθεί το bug με την τριμερή κλήση(έκανα αναζήτηση σττο φόρουμ, αλλά δεν είδα κάτι) και επίσης παρατήρησα ότι δεν έχω ειδοποιήσεις για instagram-viber
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Σωστή η απορία, ίσως θα ήταν καλύτερα να έφτιαχνε ο @dnomikos μια dev gtv fastboot παλιά δηλ αντίστοιχη της 7.0.6.0, πρέπει να ήταν γύρω στην 5.12.31 που ότι ρομ και να βάλεις μετά να θεωρηθεί upgrade για να μην υπάρχει πρόβλημα με τους drivers.
Αν και εγκαθηστόντας την fastboot δεν χρειάζεται μετά factory reset για να περάσεις την gtv της επιλογής σου γιατί προέρχεσαι από καθαρή εγκατάσταση.
Ας μας πει ο @dnomikos την άποψή του για το θέμα, θα με ενδιέφερε εμένα προσωπικά.
Η ερώτηση είναι η εξής, υπάρχει πρόβλημα εάν η gtv dev rom που θα εγκαστήσουμε είναι προγενέστερη της fastboot rom που έχουμε εγκαταστήσει;
Proud member of xiaomi-miui.gr
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Συνήθως, αν πάτε 1-2 εκδόσεις πίσω δεν υπάρχει πρόβλημα (εφόσον βέβαια δεν αλλλάζουμε από developer σε stable και το ανάποδο) αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο και εξαρτάται από πόσο μεγάλες είναι οι αλλαγές του κώδικα. Αλλά αφού περάσετε την fast-boot που έτσι και αλλιώς κατά 99,99% το κάνετε με flash_all, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνετε και ένα wipe data/factory reset μέσα από το twrp για να περάσετε την παλαιότερη ROM... Έτσι και αλλιώς, άδειο θα είναι το κινητό
-
Καλημερα παιδια.....χτες αποκτησα και εγω το redmi note 2, το 1ο μου android και φυσικα οπως καταλαβαινετε ειμαι πιο ασχετος και απο τον ασχετο....παρα αυτα ειπα να βαλω την ενλογο rom....
την κατεβασα την εβαλα στην sd καρτα που εχω βαλει στο κιν την μετονομασα σε update.zip εκανα επανεκινηση σε recovery πατησα τα σχετικα wipe data και user data και μετα install update.zip οπου και ξεκιναει η διαδικασια φτανει στο 5% η 6% και σκαλωνει βγαζοντας μηνυμα οτι δεν εχει signature verification η κατι τετοιο και παπαλα η δουλεια....
δεν ξερω αν κανω κατι λαθος.
το αρχειο που κατεβαζω ειναι για το redmi note 2 / hermes ελπιζω να ειναι το σωστο!!!
οποια βοηθεια ευπροσδεκτη!!!!
να σας πω ακομα πως ολα τα λαπτοπ pc σπιτι τρεχουν ubuntu ... οποτε λυσεις που θελουν windows ειναι μη εφικτες!!!!!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Μείωση μεγέθους φωτογραφίας. ().
-
Διάβασε απλός έναν οδηγό και κάνε καθαρή εγκατάσταση. Μην κάνεις ότι υποψιάζεσαι ότι είναι σωστό διότι το πιθανότερο είναι να μπρικάρεις το κινητό σου.
Proud member of xiaomi-miui.gr
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα