Σας φαίνεται φυσιολογικό το cell Standy να τρώει τόση μπαταρία. Φοράω την τελευταία ελληνική dev, με καθαρή εγκατάσταση. Αλλά εντόπιζα το ίδιο και με προηγούμενες dev. Είναι φορτισμένο όλο το βράδυ και με ελάχιστη χρήση(20 λεπτά 4G ανοιχτό, wifi ανοιχτό κανά 5ωρο και λίγο messenger, πείραγμα ρυθμίσεων και 2 κλήσεις των λίγων δευτερολέπτων) έχει φτάσει στο 75%. Με την miui 7 πρώτο στην κατανάλωση ήταν η Οθόνη.
alki εννοείται πως πέφτει λιγότερο και με όλα ανοιχτά... αλλά μιλάω γενικός κατανάλωση όταν το τηλέφωνο είναι standby και αυτό δεν συμβαίνει μόνο το βράδυ.... εκτίμηση δική μου από τα screenshots που ανέβασα θα πάει κοντά στίς 6 ώρες πάλι...δεν νομίζω ότι δεν είναι καλά ή περιμένει κάποιος κάτι περισσότερο...? Σε γενικές πάντως γραμμές έτσι όπως είναι σου βγάζει για μία ολόκληρη μέρα σκισιμο αλλά μιλάω για τι σκισιμο... βλέπω πολλές φορές την μπαταρία να έχω μία ώρα sot και 93% υπολοιπο 3.5 ώρες sot και 50% υπόλοιπο...δεν τελειώνει.....
Τίποτα και μετά την επανεκκίνηση . Μόλις σκέφτηκα κάτι αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Στην μία sim δεν είχα βάλει κάρτα και μου 'πάγωσαν' τον αριθμό πρόσφατα. Θα δοκιμάσω να βγάλω την ανενεργή sim και θα το ξανατεστάρω.
Παιδιά έκανα συγχρονισμό με το Mi cloud και τώρα όταν ανοίγω τις επαφές μου εμφανίζει του αριθμούς τηλεφώνου καιόλες τις πληροφορίες διπλές και με την ένδειξη pref δίπλα από τον αριθμό. ΕΠίσης κάνοντας αποσύνδεση από το Mi λογαριασμό μου με ρωτάει να διατηρήσει στη συσκευή τα αντίγραφα. Μήπως αν του πω να τα διαγράψει σβηστούν οι διπλές εγγραφές.
Edit : Μόλις συνδέομαι στο λογαριασμό mi τις επαφές τις δείχνει χωρίς τις διπλές εγγραφές, αλλά δε με αφήνεια να τις επεξεργαστώ, μου γράφει ότι η επαφή δεν είναι επεξεργάσιμη από αυτή την εφαρμογή και ότι είναι μόνο για ανάγνωση.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην MANVLIS ().
Απο τις εφαρμογές που αναφερεις έχω viper και τρέχει συνέχεια.... παιδιά έχω το ίδιο σεταρισμα και τις ίδιες εφαρμογές που είχα και με την προηγούμενη μπαταρία....
Δεν την ξανά πιεζω άλλο την μπαταρία...5-5.5 να βγάζει είναι τέλεια...τα τελευταία screenshots πριν το βάλω στην πρίζα... Ok είπαμε δεν είναι και rn3 pro