"Καθαρή εγκατάσταση" πάντως, δεν έχεις μετά από το απλό factory reset μέσα από το twrp...
Πάνω από τον "διακόπτη" του factory reset, έχει ένα κουμπάκι "wipe data", το οποίο επιλέγοντάς το, εμφανίζεται μενού στο οποίο επιλέγεις να σβήσει προσωπικές ρυθμίσεις, προσωπικά δεδομένα κ.λ.π.
Μετά από αυτό, κάνεις "καθαρή εγκατάσταση"....
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Το wipe περιέχει: dalvik/art cache το εκανα
system το εκανα
data το εκανα
internal storage δεν το εκανα cache το εκανα
micro sd card δεν το εκανα φυσικα
αρα το μονο που δεν εκανα ειναι το internal storage.
Καλησπέρα παιδιά...την περασμένη εβδομάδα με τις βροχές έπεσε μέσα σε μια λακούβα το rn2 μου....το σήκωσα δεν πρόλαβα να το απενεργοποιήσω και έγινε μπλε η οθόνη . Το έκανα ένα πιστολάκι ,μετά του έβγαλα τις βίδες το άνοιξα (χαμός...μέσα στα νερά) το σκούπισα το έκανα και ένα πιστολάκι πάλι και άφησα 3 μέρες μέσα στο ρύζι (έτσι διαλυμένο ) , και του έκανα κάθε βράδυ πιστολάκι. Δούλεψε κανονικότατα !!! ΣΚΥΛΊ !!!!!
Βαλε την ρομ που εχεις κατεβασει χυμα στο κινητο κλειστω κ μπες στο recovery με πατημενο volume+ κ power μετα factory reset wipe cache wipe dalvik αν εισαι developer η stable αλλιως αν πας απο εβδομαδιαια σε σταθερη κ το αναποδο θελει κ data μετα απο το install βρες που εχεις την ρομ κ φλασαρε την κ στο τελος reboot κ οταν με το καλο πανε ολα σωστα πρωτη κινηση πας play store κ δινεις να μην κανει αυτοματη ενημερωση ωστε το supersu να μην ενημερωθει κ δεν το πειραζεις για κανεναν λογο
@GEORGE13
Γιώργο τα έκανα αυτά, το data δεν το έσβησα.
Εσείς όλοι έχετε βάλει το cpu temp, το πρόγραμμα για μιλάμε με δεδομένα ;
(και οχι πως το αισθανομαστε στο χερι) ο επεξεργαστής δουλεύει εως ποσο;
στην τελικη θα το κάνω κι αυτο να σβησω τα data Και να τα περασω ολα απο την αρχη.
Ειμαι περιεργος ομως τι θερμοκρασιες εχετε οι περισσοτεροι ;
(διαβαζω στο ξενο miui Πολυ κοσμο που γραφει οτι γραφω και εγω.)
το κινητο ειναι original αγορασμενο απο vickmall
Ρε εσείς ξεκολατε με τις θερμοκρασίες, έχει ζέστη ζεστενεται το τηλέφωνο έχει κρύο δουλεύει σε νορμαλ θερμοκρασίες....δεν μπορεί να έχει 40C έξω και το τηλέφωνο να δουλεύει στους 30....? Έχω 1 χρόνο μέλος στο forum και τα σχόλια για θερμοκρασίες ξεκίνησαν μαζί με τις ζεστες, όλο τον χειμώνα κανένα σχόλιο... άρα ή κάθε ρομ παίζει μικρό ρόλο...χαλαρωστε λοιπόν με αυτό το θέμα...