Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • παιδιά μια βοήθεια σχετικά με το sms δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση να γράφει μέχρι 160 χαρακτήρες χέω αυτή την ρομ GTV_6.9.29 MIUI V8
    • Ο/H tolishawk έγραψε:

Ο/H topmar έγραψε:

Καλησπέρα, ήρθε σήμερα η περίφημη Nohon μπαταρία, την
      φόρτισα και θα δω πως θα τα πάει αυτή... Από συσκευασία σκίζει πάντως....

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
      Και εγώ την παρέλαβα προχθές και είμαι σε φάση δοκιμής. Μου έκανε, σήμερα το πρωί, όμως κάτι περίεργα switch off όταν με καλούσαν :cursing: :cursing: και λίγο @!%$##@@!!!@#$%%... Έκανα ένα clean & calibration και συνεχίζω... Δεν θέλω να με ξενερώσει και αυτή :D :D
      Επανέρχομαι μετά από, συνολικά, 7 μέρες χρήσης... Απογοήτευση!!!! Μόλις φτάνει περίπου στο 55-50% και με καλέσει κάποιος, σβήνει. Τι να πω δεν ξέρω, έχω κάνει όλα τα calibration, και του LeoTsi, αλλά τζίφος.
      2 στα 2, μια και καλά "γνήσια" και την NOHON με το ίδιο πρόβλημα.
      Έκανα και όλα τα wipes και εγκατάσταση νέας rom. Φοράω εδω και 3 μέρες την 6.9.8 gkalen.
      Τι να πω....
    • Διαφήμιση
    • XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

@NasDriver μας έχει μήνει όμως η συνήθεια και γράφουμε μικρά, από το φόρουμ και δεν δουλεύουν οι 160 χαρακτήρες του dnomikos :)

proud member of xiaomi miui gr
    • Ο/H tolishawk έγραψε:

Ο/H tolishawk έγραψε:

Ο/H topmar έγραψε:

Καλησπέρα, ήρθε σήμερα η περίφημη Nohon μπαταρία, την
      φόρτισα και θα δω πως θα τα πάει αυτή... Από συσκευασία σκίζει πάντως....

Και εγώ την παρέλαβα προχθές και είμαι σε φάση δοκιμής. Μου έκανε, σήμερα το πρωί, όμως κάτι περίεργα switch off όταν με καλούσαν :cursing: :cursing: και λίγο @!%$##@@!!!@#$%%... Έκανα ένα clean & calibration και συνεχίζω... Δεν θέλω να με ξενερώσει και αυτή :D :D
      Επανέρχομαι μετά από, συνολικά, 7 μέρες χρήσης... Απογοήτευση!!!! Μόλις φτάνει περίπου στο 55-50% και με καλέσει κάποιος, σβήνει. Τι να πω δεν ξέρω, έχω κάνει όλα τα calibration, και του LeoTsi, αλλά τζίφος.
      2 στα 2, μια και καλά "γνήσια" και την NOHON με το ίδιο πρόβλημα.
      Έκανα και όλα τα wipes και εγκατάσταση νέας rom. Φοράω εδω και 3 μέρες την 6.9.8 gkalen.
      Τι να πω....

Είμαι και εγώ ένας κάτοχος μιας NOHON, εδώ και 5-6 μέρες.... Το συμπέρασμα: τζίφος, μια από τα ίδια σε απόδοση με την εργοστασιακή, με φόρτιση σε πολύ πιο αργό ρυθμό κιόλας από την εργοστασιακή ....

Ουσιαστικά σαν μια 2η μπαταρία θα την έχω....

Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • @tolishawk πιστεύω ότι αλλού είναι το πρόβλημα και όχι στην μπαταρία... όσο αναφορά την περίφημη μπαταρία Nohon την φοράω σχεδόν 1,5 μήνα την έχω ξεσκίσει κυριολεκτικά, να την φτάνω μέχρι 1%, και δεν μου έχει κάνει ποτέ το παραμικρό. Πριν λίγες μέρες έβαλα την παλιά γνήσια να δουλέψει λίγο και ήταν σκέτη απογοήτευση, λες και είχα άλλο κινητό..... Σας το είπα από την αρχή όταν άνοιξα το θέμα μπαταρίας Nohon, παραθέτοντας εμπεριστατωμένα με screenshots και πληροφορίες σχετικά με το πως δουλεύει στο δικό μου τηλέφωνο , θέλοντας να βοηθήσω και φυσικά όχι να παρασύρω κάποιον-κάποιους να προβούν σε αγορά του προϊόντος, όπως φυσικά καταλαβαίνει ο κάθε ένας σας ότι δεν πουλάω μπαταρίες και δεν είχα ούτε έχω κανένα όφελος από το συγκεκριμένο προϊόν. Θέλω λοιπόν να μην έχω τύψεις και να κοιμάμαι ήσυχος ότι δεν παρέσυρα κάποιον-κάποιους να ξοδέψουν χρήματα εξαιτίας μου, διότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και μετράμε το κάθε €, σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
    • Διαφήμιση
    • Ολα μεσα στο προγραμμα το εχω αναφερει κ το ξαναλεω συμβαινουν τυψεις κανενας μας μην εχει εγω που την περιμενω τι να πω; η αληθεια ειναι ο καθενας ακουει σχολια κρινει κ κανει πραξη εαν συνεχεια με το παραμικρο κανουμε γενικοτερα κινησεις βεβιασμενες την παταμε οπως κ εγω σημερα με την ρομ που ηθελα να κατεβασω μεχρι να μαθω ειχα νευρα πολλα συγνωμη για το εκτος αλλα...... κ το αναφερα οχι για παρεξηγηση ;)
    • Ο/H LeonTsi έγραψε:

@tolishawk πιστεύω ότι αλλού είναι το πρόβλημα και όχι στην μπαταρία... όσο αναφορά την περίφημη μπαταρία Nohon την φοράω σχεδόν 1,5 μήνα την έχω ξεσκίσει κυριολεκτικά, να την φτάνω μέχρι 1%, και δεν μου έχει κάνει ποτέ το παραμικρό. Πριν λίγες μέρες έβαλα την παλιά γνήσια να δουλέψει λίγο και ήταν σκέτη απογοήτευση, λες και είχα άλλο κινητό..... Σας το είπα από την αρχή όταν άνοιξα το θέμα μπαταρίας Nohon, παραθέτοντας εμπεριστατωμένα με screenshots και πληροφορίες σχετικά με το πως δουλεύει στο δικό μου τηλέφωνο , θέλοντας να βοηθήσω και φυσικά όχι να παρασύρω κάποιον-κάποιους να προβούν σε αγορά του προϊόντος, όπως φυσικά καταλαβαίνει ο κάθε ένας σας ότι δεν πουλάω μπαταρίες και δεν είχα ούτε έχω κανένα όφελος από το συγκεκριμένο προϊόν. Θέλω λοιπόν να μην έχω τύψεις και να κοιμάμαι ήσυχος ότι δεν παρέσυρα κάποιον-κάποιους να ξοδέψουν χρήματα εξαιτίας μου, διότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και μετράμε το κάθε €, σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
      @LeoTsi Δεν είπα οτι εξαιτίας σου την αγόρασα, την είχα σταμπάρει από καιρό και έλεγα μήπως όντος είναι καλή, γι αυτό την αγόρασα.
      Όμως, να σε ρωτήσω, όταν λές οτι αλλού είναι το πρόβλημα, που μπορεί να είναι?
      @NasDriver εσύ που την πήρες από το ίδιο μαγαζί, σου δουλεύει κανονικά?
    • Η μπαταρία κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι καλή... όταν γράφεις ότι και με τις δύο μπαταρίες σου παρουσιάζει προβλήματα είναι λογικό ότι φεύγεις απο εκεί και εστιαζεις αλλού, το που δεν μπορώ να σε βοηθήσω..
    • Ο/H tolishawk έγραψε:

@LeoTsi Δεν είπα οτι εξαιτίας σου την αγόρασα, την είχα σταμπάρει από καιρό και έλεγα μήπως όντος είναι καλή, γι αυτό την αγόρασα.Όμως, να σε ρωτήσω, όταν λές οτι αλλού είναι το πρόβλημα, που μπορεί να είναι?
      @NasDriver εσύ που την πήρες από το ίδιο μαγαζί, σου δουλεύει κανονικά?
      καποιο αλλο προβλημα εχεις με το κινητο...και εγω εχω nohon φορεμενη 4μηνες και δουλευει μια χαρα,,καλυτερα απο την μαμα.....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H LeonTsi έγραψε:

Η μπαταρία κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι καλή... όταν γράφεις ότι και με τις δύο μπαταρίες σου παρουσιάζει προβλήματα είναι λογικό ότι φεύγεις απο εκεί και εστιαζεις αλλού, το που δεν μπορώ να σε βοηθήσω..
      Οι 2 μπαταρίες που αναφέρω ομως είναι και οι 2 αγορασμένες extra, η μαμισια δουλεύει.
      @Antonios Gagas τι μπορεί να είναι όμως? κατά τα άλλα δουλεύει σούπερ το κιν.