Κ αστοχια μπορει να ειναι εδω κινητα σκανε για μια μπαταρια τωρα;
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H elpa02 έγραψε:
Ο/H titikos έγραψε:
Καλησπέρα,
Υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει μπαταρία για το Note 2 και να του βγήκε καλή?
Αν ειναι δυνατον ας μα πει και το site
Ευχαριστώ
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Ο/H tolishawk έγραψε:
Ο/H LeonTsi έγραψε:
Η μπαταρία κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι καλή... όταν γράφεις ότι και με τις δύο μπαταρίες σου παρουσιάζει προβλήματα είναι λογικό ότι φεύγεις απο εκεί και εστιαζεις αλλού, το που δεν μπορώ να σε βοηθήσω..
-
Ο/H LeonTsi έγραψε:
Με την thander stable χτυπάει και στο αθόρυβο αλλά και όταν έχεις ρυθμίσει το ξυπνητήρι και κλεινεις το τηλέφωνο...ολα στην πένα....
-
Ο/H Vagelis Minas έγραψε:
Ένα που το είχα απορία επειδή διαβάζω ότι κάποιοι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από την μπαταρία της nohon και καποιοι όχι και τόσο, παίζει να κυκλοφορούν και fake nohon? Προφανώς δεν την αγόρασαν όλοι από το ίδιο κατάστημα ή πωλητή..
-
Ο/H elpa02 έγραψε:
Λίγες σελίδες πίσω έγινε κουβέντα για μία nohon. Την πήρα την έχω πάνω 3 μέρες...δε είδα καμμιά διάφορα παρότι καινούρια ενώ ή μαμά ειναι 8 μηνών.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Ο/H tolishawk έγραψε:
Όμως, να σε ρωτήσω, όταν λές οτι αλλού είναι το πρόβλημα, που μπορεί να είναι?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&hl=en
επίσης βάλε και το παρακάτω app ναδεις εάν μπαίνει σε deep sleep
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bvalosek.cpuspy.realgpp&hl=en -
Ο/H NasDriver έγραψε:
βάλε το παρακάτω app και δες που γίνεται η μεγάλη κατανάλωση
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλημερα και καλή εβδομάδα σε όλους!! Επανερχομαι χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός με ρομ thander 8.0.2.0 μια ρομ όπου έχει πρόβλημα διαχείριση μπαταρίας και έχει αναφερθεί από εμένα και απο πολλούς.... εδώ και μέρες τεσταρουμε κάποια πράγματα με τον καθηγητή developer @gkalen να βρούμε το καλύτερο και να ανέβει καινούργιο update... παρόλα αυτά παραθέτω κάποια screenshots με καλοπροαίρετο πάντα ερώτημα αν έχει δει κάποιος με redmi note 2 και την μαμά μπαταρία κάτι καλύτερο....? Το αναφέρω γιατί έγινε πάλι θέμα εχθες για Nohon η original μπαταρία
-
Ο/H LeonTsi έγραψε:
Καλημερα και καλή εβδομάδα σε όλους!! Επανερχομαι χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός με ρομ thander 8.0.2.0 μια ρομ όπου έχει πρόβλημα διαχείριση μπαταρίας και έχει αναφερθεί από εμένα και απο πολλούς.... εδώ και μέρες τεσταρουμε κάποια πράγματα με τον καθηγητή developer @gkalen να βρούμε το καλύτερο και να ανέβει καινούργιο update... παρόλα αυτά παραθέτω κάποια screenshots με καλοπροαίρετο πάντα ερώτημα αν έχει δει κάποιος με redmi note 2 και την μαμά μπαταρία κάτι καλύτερο....? Το αναφέρω γιατί έγινε πάλι θέμα εχθες για Nohon η original μπαταρία
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα