Καλησπερα δεν ξερω αν εχει ερωρηθει και παλι απλα δεν μου το εβγαλε στην αναζητηση. Πριν μερες στο <αλμπουμ-τοπικο> πατησα κρυψιμο εικονων και τσεκαρα μερικους φακελους τους εκρυψε μεν αλλα πως τους επαναφερω γνωριζει καποιος? Και 2ον εχω την developer 6.3.3.1 αλλα βλεπω πως πολλοι εχετε βαλει την stable την νεα του φιλου Gκalen για να γυρισω σε αυτην θα πρεπει να σβηστουν ολα? και αν μπορειτε για στειλτε μου λινκ με βηματα απο developer se stable ( κι αν συνιστατε εσεις να παω σε αλλαγη ). Βασικα δεν πολυπειραζω το τηλ για θεμα root και ουτε και ειχα καμια εφαρμογη μετα στο root access.
Βασικα μολις ειδα αυτο. <Προς το παρόν και μέχρι να φτιάξουμε και Ελληνική Stable Fastboot rom, όποιος θέλει να περάσει τη Stable rom στη συσκευή του πρέπει αφου τελειώσει το σετάρισμα της Miui στα πρόχειρα, να κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις, να βάλει τη Stable στη συσκευή του και να φλασάρει απο το TWRP.>
Αυτο ομως σημαινει πως θα χαθουνε ολα ακομη και οι εφαρμογες που εχω ηδη στο κινητο πως μπορω να τις κανω backup αν το κανω απλα backup οταν το επαναφερω δεν θα γυρισει και την developer που ητανε εγκατεστημενες?
@mitsoxrist θα πάρεις ένα buck up στα αντίγραφα ασφαλείας για να πας από developer σε stable καλό είναι να κάνεις factory reset ,οι εφαρμογές σου δεν θα χαθούν τις επαναφέρεις από το play store (οι εφαρμογές μου - όλες και θα κρατάς πατημένο να τσεκάρει οποία εφαρμογή θες να ξανά βάλεις ) τώρα οι φωτογραφίες που λες πως έβαλες στο κρυφό άλμπουμ θα πας άλμπουμ πάλι πανω δεξιά άλμπουμ και θα σύρεις το δάχτυλο σου από επάνω προς τα κάτω στην οθόνη να ξεκλειδώσει ,και από εκεί τις κάνεις επαναφορά, επίσης φωτό ,μυνήματα, εικονες σημειώσεις κτλπ τα επαναφέρεις και από mi cloud.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk