Αν είναι η αμέσως προηγούμενη rom ναι γίνεται και έτσι. Το καλυτερο είναι πριν απο το φλασάρισμα Backup απο το TWRP και αν δεν σου αρέσει κάτι, απλά Restore...Ο/H brougos έγραψε:
Για θυμηστε μου...αν προχωρησω να βαλω την τελευταια και δεν μου αρεσει και θελω να γυρισω σε αυτην που ειχα,απλα ξαναφλασαρω την προηγουμενη αρκει να τηνεχω μεσα στο κινητο?
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H brougos έγραψε:
Ο/H ktsiaras έγραψε:
-
-
και σε εμένα όλα εντάξει με την xtrv 6.11.17
Πέρασε χωρίς πρόβλημα
Ο/H brougos έγραψε:
Ο/H ktsiaras έγραψε:
-
-
παιδιά καλημέρα, ποια από τις πρόσφατες stable είναι ή καλύτερη σε διαχείριση ενέργειας γιατί ή 8.0.1.0 που φοραω τώρα πάνω ξελιγωνει την μπαταρία αμέσως.
Στάλθηκε από το Micromax A311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H dreamlord1970 έγραψε:
παιδιά καλημέρα, ποια από τις πρόσφατες stable είναι ή καλύτερη σε διαχείριση ενέργειας γιατί ή 8.0.1.0 που φοραω τώρα πάνω ξελιγωνει την μπαταρία αμέσως.
Στάλθηκε από το Micromax A311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προκειμένου λοιπόν να έχεις το τηλ. όσο πιο ενημερωμένο, δοκίμασε την 8.0.2 ή καλύτερα περίμενε την καινούργια που θα βγεί όπου νάναι μήπως και παρατηρηθεί αισθητή βελτίωση στο κομμάτι αυτό.ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
Now....... Redmi Note 11 Pro 5G! -
Ο/H Greektrooper έγραψε:
Ο/H dreamlord1970 έγραψε:
Στάλθηκε από το Micromax A311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προκειμένου λοιπόν να έχεις το τηλ. όσο πιο ενημερωμένο, δοκίμασε την 8.0.2 ή καλύτερα περίμενε την καινούργια που θα βγεί όπου νάναι μήπως και παρατηρηθεί αισθητή βελτίωση στο κομμάτι αυτό.
φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση....είναι του γιου μου το κινητό και μέσα σε μία δυο ώρες με youtube και κάνα παιχνίδι κάνα δεκάλεπτο το κινητό φτάνει στο 5% μπαταρία...ας ελπισουμε ότι κάποια μελλοντική ρομ θα το στρώσει.
Sent from my Micromax A311 using Tapatalk -
Αν θες την καλυτερη αυτονομια που εχει υπαρξει για την συσκευη αυτη και δεν σε ενδιαφερει καθολου το θεμα των νεων λειτουργιων.
Βαλε την stable 7.0.6.0 η 7.0.8.0 ειναι η πρωτη & δεύτερη rom αντίστοιχα που βγηκε απο την xiaomi και την οποια διαθετει το φορουμ με ενσωματωμενο twrp.
Αλλά όπως και να χει δεν φτάνει σε καμία περίπτωση τις αυτονομίες που παρουσιάζουν οι νέες συσκευές
Δεν πρόκεται να υπάρξει καλύτερη αυτονομία για αυτή τη συσκευή.
είναι θέμα επεξεργαστή η κατανάλωση που είναι πολύ ισχυρός και ενεργοβόρος.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Εγώ πάντως γύρισα σε 7.5.3 με αυτονομία μακράν καλύτερη από τις 8άρες
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H psileas έγραψε:
Εγώ πάντως γύρισα σε 7.5.3 με αυτονομία μακράν καλύτερη από τις 8άρες
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και πως γυρνας σε παλιά έκδοση ρομ? σε αρουταριστο κινητό?
Sent from my Micromax A311 using Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα